Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 8
tania-z spune:
Corap ce m-ai facut sa rad 

Mi-l si imaginam pe sotul tau cu piticu' de mana...
Se pare ca ati fost super-eficienti. Cum mai ies chestiile astea spontane!
Bravo pt patut! Ai posibilitatea sa-i faci poze?... ca sa vad si eu ce am cumparat!![]()
Si da, exista cuvantul ala (irascibilitate) ca pe mine ma caracterizeaza de doo luni incoace (si principala tinta au fost pana acum chelnerii si ospatarii).
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
corap spune:
tot eu - ma cam intinsesem mai sus si am zis sa rup mesaju-n doua, desi nu prea mai am nimic de scris.
lavi02 , consultatia cu eco = 70 lei noi. noroc ca nu mai avem mult
.
fetelor cu probleme de jena - in momentul nasterii iese cam tot odata cu bb - lichid, solid sau gazos. da' e ceva absolut normal. si se intampla tuturor (vorbit eu cu moasa - ea a spus ca nu ajuta nici clisma (care nu e nici sanatoasa ca distruge nus-ce flora), nici supozitoarele, nici nik, pt. ca tot mai raman "deseuri" in colon. ca nu toate alimentele se digera la fel. doar psihologic te poate ajuta, ca te gandesti ca daca ai facut clisma nu se mai poate intampla nimic. mai ales ca nici nu simti daca te-ai scapat sau nu.
in ceea ce priveste apa - e esentiala in travaliu - asta am citit eu pe peste tot - si deshidratarea poate sa-i faca mult rau lu' bb si mamei. asa ca intre rusine si facut rau lu bb, eu aleg rusinea- si asta este. oricum, doctorii si moasele au vazut destule la viata lor.
ASTA E - nu ai nici ce sa faci, nici cum sa controlezi fenomenul - asa ca mai bine te obisnuiesti cu ideea. si te gandesti ca nu se intampla de prea multe ori in viata.
sper sa nu ma urati prea tare daca v-am plictisit
c & bbandrei 32 +
PS -fetelor, la mine a aparut un firicel mititel de soare :))) poate nu ami ploua si ne intalnim si noi. ce parere aveti de JOI? 
corap spune:
tania,
patutu' e sub forma de cutie pe sifonier, ca nu-l desfac pana la eveniment. da' poza este una si pe buburuza, e patutu' asta din oferta de 6.999.000. mie una imi apare pe orice pagina deschid la dc.
si mai e poza si la graco pe site.
si iti garantez eu ca o sa-ti placa.
in plus, poti sa schimbi jucariile de pe "carusel" cu altele (sunt prinse cu "arici")
c& bbandrei 32+ 
tania-z spune:
Corap, l-am vazut! E exact aceiasi culoare ca pa site?
Bine ca incape pe dulap.
Mi-ai dat idei, ca nu stiam unde o sa-l pun.
Tania
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
corap spune:
da, e culoarea asta bleumarin cu bleu-gri. mie imi place mult. imi place tocmai pentru ca nu e foarte colorat, ca si-asa camera lu' bb are cam multe traznai de culori - parinti nebuni, ce sa-i faci ![]()
a... am reusit, in sfarsit, sa cumpar perdele pt. camera lu' bb. mai avem nevoie "doar" de galerie :))))
aceeasi: c & bb-su andrei
cristinamh spune:
corap, ieri era un anunt prin statie la targ... incerc sa-l redau "parintii care si-au lasat la locul de joaca un baietel blond, imbracat cu... si cu ciorapei portocalii, sunt rugati sa vina sa-l ia de la informatii". anuntul s-a repetat de cateva ori. dupa care, a fost completat. "copilul plange si ii este rau". se mai repeta iar de cateva ori. iar completare, "copilul plange, vomita si ii este rau". apoi anuntul se modifica, parintii sunt invitati insistent de cateva ori sa ia copilul de la standul centrului medical romar...
stateam si ma minunam... oare chiar atat de inconstienti sunt unii?? duc copilul acolo si apoi pleaca teleleu?! una e cand iti scapa din mana in multime, si alta cand il lasi cu buna stiinta acolo... cand am plecat eu anuntul incetase... banuiesc ca s-au prezentat indivizii sa-si recupereze odrasla... mama, da' ce le-as fi facut...
io una chiar ma gandeam serios sa-i fac o insigna lui andrei, cu nr meu de mobil... asta pt cand plecam asa, prin multime. doamnne fereste, nu stii niciodata cum iti scapa 5 secunde din mana si nu-l mai vezi.
Cristina
30+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
corap spune:
cristina, buna ideea cu insigna. sau un bilet, sau ceva, ca in imbulzeala se poate intampla orice.
cand eram mai mica si aveam grija de diversi copilasi-rubedenii ii legam de mana mea cu o sforicica sa nu-i pierd
bine, aia care-si lasa copilu' la joaca si nu se mai intereseaza de el chiar sunt tembeli - io le-as lua copilu' forever.
c & bbandrei
tania-z spune:
Da, Corap, si mie imi place culoarea neutra. Si caruciorul l-am luat gri+negru (antijeg si unisex), ca sa-l pot imbraca pe bb in ce culori vreau.
Cum e perdeluta? AI terminat deja cu amenajarea camerei?
Tania
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
cristinamh spune:
mai, si banuiesc ca era micut, nu vorbea inca. altfel i-ar fi spus aia si numele, nu?! ca l-ar fi intrebat cum il cheama...
acum incep sa inteleg...
de ce prima data inveti copilul cum il cheama, cum o cheama pe mami, pe tati, unde sta, si daca se poate si un nr de tf
. doamne, sper sa n-am nevoie, da' sunt tare stresata cu chestia asta. la mare macar am mai stat linistita, pe raza de 10 corturi si pana la mare ne stiau toti, mai ales pe fi-miu...
de bine de rau il recuperam noi, dar tot muream de frica atunci cand o zbughea de langa noi. si nu de putine ori mi-a trecut prin cap sa-i scriu cu marker pe manuta un nr de tf...
Cristina
30+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
tania-z spune:
CORAP - am uitat sa te intreb: patutul are si saltea? Daca nu, ai gasit pe undeva salteluta pe dimensiuni?
Tania
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz