Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Madamsadamy, multi ani fericiti inainte!

Tania, multa sanatate voua tuturor.
Si la noi e un exponat racit in familie...Sofi, micuta mea dulce....are nasucul infundat si tuseste rau...de azi a inceput sa rupa....speram ca e pe vindecare de-acum....ca mi-au ajuns noptile astea chinuite, cu treziri la fiecare ora, si cred ca si ei, mititica...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani si casa de piatra in continuare Madamsadamy!!!
Tania, multa sanatate Se pare ca sunteti in carantina. Asta chiar iti trebuia, nu-i asa?
D-ra mea a tusit de cateva ori in seara asta si, sunt cu urechile ciulite, sper sa nu fie nimic grav.
La Joe napolitane este oferta: 20 napolitane si o pelerina de ploaie pt copii intre 5 - 10 ani. Eu am gasit pachetul la 110 RON. Pelerina este ff draguta.
O seara buna si multa sanatate tuturor.
Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Madamsadamy, multi ani fericiti si de acum incolo!
Tania, insanatosire grabnica va doresc!
Tatiana, drum bun
Cami, merci pentru pontul cu Joe, maine o sa ne dotam si noi cu pelerina ca cine stie cand mai ploua...
Angelique, eu sunt prietena cu Laura Ungureanu de la Cartile de munca, mi-a zis ca ati vorbit de mine odata Daca stai pe Maramures, cred ca o cunosti pe o fosta eleva de-a mea de la Calinescu, Andreea Dafinoiu, olimpica pe tara la portugheza.
Mada, multa sanatate Sofiei!
Pupici!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Adinutza, multumim!

Tatiana, drum bun! Poate ai noroc de drum bun, fara opriri la "ocean", ca la ce este acum prin Ialomita....nu prea se vede strada..ai curaj, nu gluma! Distractie placuta cu sotul!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza, neatza!
Iar ploua...
Ieri am suferit o "mica" interventie chirurgicala: mi-a fost extirpat unul dintre cei 2 hemoroizi externi...
Pt ca nu ma asteptam la asta cand m-am dus la clinica, nici n-am avut timp sa ma panichez, asa ca... anestezie locala, tzaca-paca, cauterizare cu laser, am sangerat putin pana pe seara, dar am trecut si peste asta!
Am stat aproape toata ziua in pat, la tv, insa azi ma simt chiar bine, spre surprinderea mea (chiar pot sa stau bine si pe scaun)! Sper sa se vindece repede rana...

Dana, LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA CU SOTUL TAU!!!
Tatiana, drum bun, revedere placuta si sa va intoarceti acasa fara peripetii!
Tania, insanatosire grabnica intregii familii!!! Astept supozitoarele (sa trec pe la voi sa-ti las ceva bani?).
Mada, sa se faca bine Sofia si sa scapati mai repede de mucii rai si de tuse!!!
Sinzi, ce faci, tragi chiulu'?! A ajuns sefu' de trib acasa?
Cornelia si Crixia, sunteti ok?????
Camelia, unde ai gasit sirop de echinaceea si propolis, ca vreau si eu pt Sebi si unde am intrebat nu aveau decat tablete (le rontaie el, dar prefer sa-i dau siropel)?

Nu ne-ati vazut pozele?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriacioroiu/my_photos

O zi buna la toata lumea!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Noroc cu voi, cele ce ma trageti de maneca, ca eu nu-mi vad capul de treaba! ma gandesc la voi, intru mai rarut in ultima vreme, dar promit ca voi recupera!

Mav, numai bine iti doresc! Sa te refaci, iar tot ce a fost pana acum sa ramana o amintire doar!

Alexia a fost vineri la cresa, a dus-o tatal meu, caci el si cu kine facem parte din gashk PRO, si vreau sa va spun ca i-a placut mult! A stat cam 2 ore, iar cand s-a dus tatal meu s-o ia nici nu auzea c-o striga, era pe sub masute, facea BAu cu un baietel. Au, deja a agatat baieti, ce ma fac!!!???

Fetelor, de maine sunt in concediu si vom pleca departe! Soatza mea imi ofera cadou un sejur pe litoralul spaniol, Costa Brava mai exact, in apropierea Barcelonei! A zis ca excursia asta e aprecierea pentru tot efortul pentru copila si servici din ultimii 2 ani, plus ca facem 4 ani de la casatorie saptamana asta!
Asa ca.... sper sa vin relaxata si cu vesti bune peste 7-10 zile! Ca am inima stransa rau, tatal meu are piatra la rinichi si s-ar putea sa ajungem la operatie.
Va pup pe toate cu copii, bebelusi sau fara!

Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neatza! Nasol, iar ploua. Sunt semne vagi ca soarele vrea sa-si faca aparitia. Nu are nici o sansa cu norii astia. .
Vic, siropul l-am cumparat de la plafarul din Doraly cu doar 45000, are gust bun. Alex nu are probleme cand il inghite. Pozele sunt suuuper, ne-am revazut si cateva cunostintze. Insanatosire grabnica. Pt problema ta stiam ca mai este buna si infuzia de tatratze sau pelin, sezi in infuzia calduta (nu stiu exact cat timp).
Tatiana, cum niciodata nu este prea tarziu iti dorim drum bun si fara surprize. Sigur cand vei citi vei fi acasa deci, bun venit .
Crixia, drum bun si distractie placuta. Adu-ne la intoarcere niste soare de Spania.
Alex nu a mai tusit dar, am gasit-o dormind la "parter" (jos) .
O zi buna.
Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.abia am reusit sa va citesc.nu mi-a mers netul 2 zile si de-abia acum postez.
madamsadamy, multi ani de casnicie fericiti.
tatiana, sa ajungi cu bine acasa.
eu am avut o noapte alba.razvan a facut temperatura si i-am pus supozitor, sosete cu otet.trebuie sa merg la doctor sa vad cauza ori de la dinti ori vreun inceput de rceala.fetelor, se face vaccin antigripal la copii sub 1 an?
am terminat si cu santierul.acum au ramas maruntisurile.va pup pe toate.ne auzim in curand.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madam sadamy, la multzi multzi ani fericitzi!!!!

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu ma dati inca disparuta ca nu a venit in ca sotul iubit!!!
Asa ca, io ca PEnelopa am fost aseara cu fetele in oras, in majoritatea cluburilor, am beut, am dansat, am tocit pantofii ne-am simtit bine (David era parcat la buni), am ajuns dimineata acasa si acum m-am trezit!!!!
Va pup

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput