Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Adriana, din cate stiu eu, la copii sub 1 an nu se face antigripal deoarece este pe baza de albus de ou si ii poate provoca alergii la ou. Asta este explicatia pe care am primit-o de la medicul Alexandrei anul trecut pe vremea asta. Mi-a recomandat cat mai multe sucuri bogate in vit. C, asa ca i-am dat suc de portocala (1), grefa (1/4) si kiwi (1/2) toata iarna si nu am avut probleme prea mari.

Sinziana, faci antrenament pt atunci cand iti va sosi sotul? .

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

Madamsadamy, e fantastic! Multa iubire si statornicie mai trebuie ca sa ajungi la o asa aniversare!
La multi ani, cu sanatate... Cat mai multi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Madamsadamy, LA CAT MAI MULTI ANI!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna seara.nu am mai rezistat si am mers la doctor.concluzi:rosu in gat.suntem la tratament acum.are si o privire apatica si nu ne intelegem cu el.acu ii facem toate poftele.marti ne asteapta iar dna docotr la control sa speram ca trece pana atunci.
va pup.ma pregatesc sa-l culc.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

'Neatza! Si noi am avut o noapte "febrila", mai nou au mai aparut si muci, nu multzi dar sunt. O sa mergem la medic sa vedem despre ce este vorba.
Am auzit ca bantuie ceva viral care da simptomele astea.
Va tzinem la curent cu noutatzi.
O zi buna si muuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

salutare, fetele!
madamsadamy, la cat mai multi ani impreuna cu sotul!
crix, concediu placut!la cat mai multi ani si tie.
sinzi, tatianas drum bun la buc.
mav, mama, sanatate. brr, nici nu vreau sa ma gandesc la hemo. imi aparusera si mie dupa nastere si tare frica mi-a fost sa nu ajung pe la cutite.
multa sanatate la puiutii bolnaviori.
noi suntem bine, doar ca suntem ragusiti. l-am intrebat pe un dr. acupuncturist care vine la firma sa consulte oamenii de ce e ragusit si mi-a spus ca e din cauza ca vorbeste prea mult. (cu cine o semana de vorbeste asa mult, ca de la mine scoti cu clestele cuvintele). i-au obosit corzile vocale, cica. vineri vine si dna soescu sa consulte angajatii, asa ca o sa-i cer si parerea ei. ai vostri patesc asa ceva? (ma refer la copiii mai marisori, laura, adinutza)
roxa, mama, spre rusinea mea, nu am facut prea multe poze, daca avem vreo zece din toata vacanta asta. dar o sa incerc sa le pun pe alea. i promise.
pupacesc toate fetele cu puiuti, burtici sau fara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza, neatza!
Iar o avem pe finutza Andreea la noi, de ieri, si poate va inchipuiti ce chitzomaneala este la noi in casa, cu doi piticoti nazdravani, plini de energie si plictisiti ca nu pot iesi afara, in ploaie!!!!!!!!!!!
Ma enerveaza teribil de tare vremea asta uraaaaataaaaaa!!!

O zi buna va doresc!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetelor, iarasi ploua, deja m-am saturat. Sunt asa deprimata cand vad vremea asta urata!

Fiquelle, daca nu sunt indiscreta, cine a fost prietenul tau din an cu noi, ca m-ai facut curioasa... Poate te stiu si eu pe tine?

Adinutza, am vorbit cu Laura Ungureanu despre tine dar nu stiam despre cine ste vorba. Tin minte numai ca atunci cand mi-a spus ea despre tine m-am gandit doar ca wow, ce mica e lumea.

LA MULTI ANI si CASA DE PIATRA pentru Madamsadamy. Sa ne auzim la nunta de argint si la mai mare!

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Va multumesc din suflet pentru urari,dragute ca de obicei.Asa e cum spune Tania ,tot timpul ma incurc in ani, dar acum stiu sigur ca am implinit doar 17 ani,majoratul il facem la anul.Am petrecut intr-un cerc micut , dar binnnnnnnneeeee(nu degeaba sant sefa scarii,sa-mi suporte vecinii aniversarile care nu sant deloc linistite).Imi pare rau ca nu avem poze ci doar caseta video de la eveniment.
Mav-cicatrizare grabnica.
Tania-a dat rezultate tratamentul meu?
Fetelor cu sotii pe drum, revedere placuta si distractie maxima;celorlalte fete multa sanatate.
Bine ca am scapat de tura de sambata-duminica care ma omoara, nu-mi place sa lucrez in weekend.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Am fost la doctor si am aflat ca are "puroi" in gat. Avem tratament pt 5 zile cu Klacid si Eferalgan. La prima doza de antibiotic a facut deja fitze, vad eu diseara cum o dreg.
O zi buna si muuulta sanatate!

Mergi la inceput