Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Shoricico, nu e vorba de mine, mama....! De o prietena de a mea! Si si-a facut un Dr. Sigur acum si a iesit clar negativ! Ce n-as da io sa mai vad 2 liniute pe un test de sarcina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

virgi Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi amandoi!!! Sa ne mai tii la curent cu noutatile din burtica.
Iti multumesc de urari.

lachi O sa vezi testul tau cu doua liniute!!! Crezi in visul tau!!!!

schoricutzo Luna viitoare nu prea o sa ma ocup de monitorizari pentru ca prin ziua 10 va fi nunta fratelui meu si nu cred ca pregatirile si musafirii imi vor permite prea multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Virgi FELICITARI!!! Sa-ti traiasca, sa se faca mare si sa ai o sarcina superusoara!!! Chiar era nevoie de un val de fericire pe aici. Vezi ca acid folic poti sa iei si din sucul de portocale natural, da? adica fresh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Lachione am crezut ca despre tine este vb. Dar lasa ca vine si la noi ziua testului cu 2 liniute ....

Mergi la inceput

Shoricel, la mine nu cred ca o sa mai vina vreodata acea zi ...pentru ca a venit de prea multe ori barza la mine si eu am gonit-o... asa ca acum nu mai vine deloc... nu vezi ca i-am pus si "puii in cuib" berzei (fiv) si tot nu au vrut sa stea acolo!!!

Dar ma bucur cand vad ca reusesc fetele! Azi am fost asa emotionata de parca al meu era testul acela cu doua liniute! Va dati seama ce binecuvantare ar fi fost pentru acea fata care maine incepe tratamentul pentru fiv! sa fi ramas gravi exact inainte! Exact asa am patit io inainte de prima injectie pentru fiv, doctorita vedea "sac gestational" in uter la eco si mie imi iesise un test slab pozitiv (clear blue)...am crezut ca o iau razna saptamana aia!

Mergi la inceput

Lachi nu vorbi asa ca ma supar rau de tot!!! cum sa nu mai vina barza? sigur ca vine .... si io am gonit-o, si-mi pare tare, tare rau ca am facut asta, dar cand a venit ea de buna voie nu era momentul potrivit si asta e .... viata nu-i simpla din pacate. Si eu sunt un pic fatalista si ma tot gandesc (cu teama si cu furie) ca atunci cand nu trebuia ramaneam una doua, iar acum, cand in sfarsit a venit momentul potrivit ...
Dar o sa vina lachi. Trebuie sa credem si sa speram asta ...

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu Shoricico, sa vina...dar sa vina mai repede ca io imbatranesc rau de tot...azi imi spunea cineva despre o femeie care nu a ramas niciodata gravi si "i-a dat Dumnezeu un bebe la 53 de ani" si ma intreba " nu-i minunat?" si i-am raspuns ca nu-i minunat deloc si ca io sper sa nu-mi dea Domnul bebe la varsta aia ca io atunci o sa fiu senila!

Mergi la inceput

Lachi n-om mai fi noi chiar pustoaice dar situatia nici dramatica nu-i ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Nu stiu daca va mai amintiti de mine, caci nu am mai comunicat de mult cu voi (nu am avut acces la Internet o perioada de timp care mie mi s-a parut o vesnicie).

Va rog sa ma primiti din nou printre voi, caci, din pacate, nu mai sunt graviduta.

Mi-a lipsit cineva cu care sa vorbesc atunci cand necazul s-a "intamplat"(inima lui bebe a incetat sa mai bata cu cateva zile inainte de Sfanta Maria 15 august 2005). "Norocul" meu s-a numit dr.T care m-a ajutat sa depasesc acel moment dominat de teama. Tristetea de abia acum apare, cand ma gandesc ca ar fi trebuit deja sa se vada burtica, sa merg la prima eco morfologica, si cate si mai cate.

Nu imi face bine sa privesc in trecut, dar cu ajutorul lui Dumnezeu si al sotului meu incerc sa trec peste momentele de nostalgie.

Acum astept primul CM dupa chiuretaj si sunt putin ingrijorata ca nu mai vine (au trecut deja 6 saptamani). Sper sa reusesc sa depasesc teama de un nou esec si sa ne facem din nou planuri pentru bebe.

Felicit si eu din suflet pe noile gravidute. Le salut pe cele care ma cunosc; iar cu fetele noi sper sa ma imprietenesc repede.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea77 spune:

Va multumesc din suflet pentru primire!
Megbeng, CamiM - va felicit pentru . Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de acesta mica minune. Megbeng, esti o dulcica prin faptul ca te intorci printre noi si ne incurajezi. Speram sa te urmam cit mai curind la
Ratusca, Amely, Princess,Marrina, Shoricutza si celelate dragute de pe forum, faceti loc, sa mai incapa si altii, ce ziceti? Am auzit ca pe la gravidute e mai mult loc!
Princess, eu am un CM total haotic, mai ales de cind incerc sa concep bebele. Ceva de genul: iunie - 26 zile, iulie - 32 zile, august - 28 zile iar septembrie - voi vedea. Inainte de CM ( cu 2 - 4 zile ) observ citeva pete maronii. Ovulatia am avut-o ( conform testelor de ovulatie si urmaririi mucusului ): luna august - ziua 13, test pozitiv, septembrie - ziua 12 test pozitiv. In luna august am ]n zilele 12, 13, 14 consecutiv, iar in septembrie in ziua 11 si 14. Acum sunt sigura ca vin rushii pentru ca au aparut picaturile de rigoare. Monitorizari nu am facut pina in prezent, urmeaza sa imi iau inima in dinti luna asta.
Cam asta e istoria mea pe scurt.

si la toate!

Mergi la inceput