Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Cum sa te uitam, Adriana? Of Doamne, cate mai ai si tu de patimit! Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta! Ce pot sa iti spun? Fii curajoasa si increzatoare ca data viitoare BEBE va sta cu voi! Te pupic, draga mea! Noi suntem langa tine (sa nu uiti asta niciodata!).
Lachi, hai ma ca stateam cu sufletul la gura crezand ca tu ai facut test Barza! N-or fi intrat toate zilele in sac pt. noi! Si daca vom fi mamici mai bunicute asa, eu nu ma supar!
Alex, scuze, n-am citit cu atentie mesajul tau; iti tin pumnii pt. maine dimineata la testare!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mist spune:

Salut, fetelor, ma primiti si pe mine in grupul vostru? Nu stiu de fapt unde ma incadrez inca, dar sper sa devina mai clar saptamana asta.
Povestea mea: luna trecuta am facut a treia incercare foarte serioasa (calcule, teste de ovulatie, etc.) de a avea primul nostru bb. O sa ziceti ca abia am inceput, dar noua ni se pare deja ca a trecut o vesnicie. Suntem cam nerabdatori din fire, stiu... Ei bine, in primele doua luni, am fost foarte optimista, convinsa fiind ca e de ajuns sa vreau si se poate! Din cauza asta, cand m-am trezit cu "vrajitoarea" la usa si prima data si apoi si a doua oara, am fost asa de dezamagita si am intrat intr-o depresie cumplita, nici nu mai stiam cum ma cheama. Mai ales ca in a doua luna reusisem sa renunt si la cafea (si eram dependenta rau). Acum sper ca macar a treia incercare sa fi fost reusita. Spun asta, pt ca pe 24 ma asteptam sa apara iar cloantza cu nasu' coroiat , dar n-a mai venit... Am facut repede un test in ziua aia si mi-a iesit negativ. Am repetat ieri si a iesit cu o liniuta roz foarte pala. Am facut inca unul dimineata asta si a iesit si mai pala liniuta, asa ca nu stiu ce sa mai cred. In schimb sunt obosita de nu stiu ce-i cu mine, imi tremura mainile si picioarele de parca as avea febra musculara si mi-e somn de pic. Am senzatia ca fac un efort extraordinar si ca sa scriu mesajul asta. In plus, ma doare un pic burtica, dar nu prea tare, foarte vag. Voi ce credeti, sunt sanse de "ochisori"? Joi cel mai tarziu sper sa ajung si la medic sa imi fac un test de sange.

Inca ceva: ne dorim atat de mult sa avem bb-ul asta, nici nu va puteti imagina! Dar pe de alta parte, de cand mi-am dat seama ca as putea fi intr-adevar insarcinata, iar m-a luat depresia, de data asta la gandul ca viata mea se va schimba definitiv. E oare normal sa trec prin asa ceva? Cred ca am de fapt o problema la cap, nu stiu ce sa mai zic!

Sper sa nu va fi plictisit prea mult cu mesajul meu, am citit ca multe din voi aveti probleme mult mai serioase si va admir pt curajul si optimismul pe care il aveti. De aceea m-am hotarat pana la urma sa scriu si eu aici, cred ca am nevoie sa imprumut un pic din starea voastra de spirit. Mai ales ca ma simt foarte izolata (nu pot discuta decat cu sotul despre asta, pt ca nu as vrea sa stie familia sau cunostintele pana nu e ceva sigur).
Va pup si va doresc mult succes la fabricat bb-lusi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara fetelor,
am lipsit trei zile si voi sunteti deja cu un capitol inainte. Abia am reusit sa va citesc ... nu as mai fi de actualitate sa va raspund la toate ... dar incerc asa:
fetelor noi pe topic bine ati venit printre noi.
fetelor cu tratamente BAFTA MULTA.
fetelor in asteptari TESTE CU II.
fetelor ce au revenit printre noi si curaj pentru a o incepe din nou. - la fel si celor in zile MICI.
virgi felicitarile mele. Sa ai o sarcina usoara si un BB frumos si mancacios. Doamne ajuta.
Carmen.cita te rugam sa operezi in listutza ... noua noastra gravidutza de la capitolul 61. Multumiri si

quote:
ne dorim atat de mult sa avem bb-ul asta, nici nu va puteti imagina!

mist ne putem imagina ... si asta inca in fiecare luna ..., nu esti singura ... BAFTA MULTA!
lachione mi-ai dat niste emotii cu acel mesaj ... imi venea sa-ti trimit PM pentru a-ti cere detalii.
Alexia27 am inteles eu bine???? esti in z. 11 DPO azi? Si testul ar trebui sa-l faci joi? Inseamna ca suntem in aceeasi barca.
Si eu sunt in aceeasi situatie ... numai ca eu am fost pe stimulare luna aceasta. Numaram impreuna? Impartasim pareri - simptome?
... simptome am de saptamana trecuta: dureri de burtica, rar dureri de sani ... eventual usturimi, dureri de spate ca la menstra, balonare ... nu mai pot sta cu blugii inchisi la nasturi ... oboseala la urcatul scarilor.
Azi am indraznit si un test ... si mi-a iesit negativ ... dar burtica tot ma doare ... asa ca sper in continuare ... desi imi vine sa ma dau cu capu de pereti.
Mai incerc si maine unul si poimaine ... si pana imi vine menstra.

"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by marrina

Mishu Daca n-as sti cum ai petrecut ultimele doua luni as zice ca-i semn bun " de doua ori intr-o luna" . Acum vreo doua zile mi-a zis o colega care e in luna 7-a ca s-a dus la doctor tocmai pentru cai venise de doua ori intr-o luna ...si... testul din sange ia iesit pozitiv. Nici nu i-a venit sa creada...

Marrina ai dreptate si sa nu crezi ca nu m-am gandit si eu la asta (am stricat chiar si un test,de verificare)...bine,nu ma asteptam la o minune asa repede dar tot sunt suparata ca imi pica parul si ma simt oribil si numai stresul de la scarbici e de vina...Sper sa il schimb cat de curand,pana nu raman cheala de tot...
Cami sa-ti traiasca "galuscutza" !
Virgi felicitari pentru sarcina!
Alexia scumpa eu de mult tin pumnii stransi pentru tine dar acum imi tin si respiratia....am niste emotii...
Princessita,Amely bafta multa luna asta !
Deea,Mist bine ati venit!
Adriana Mica si scumpa imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat,stai aici cu noi in pana cand se prinde bebe iar ,macar sti ca se poate si ai sa vezi ca va veni in curand....
Miro iti tin pumnii strans de tot !!! Si nu uita ca inca ai tot dreptul sa mai speri...

Va pupic pe toate,ma duc sa fac nani ca azinoapte m-am trezit la ora 4 si nu am mai putut sa adorm... (Alexia,oare se ia insomnia asta? Sa iau un Prozac?)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Miro, azi e ziua 13 DPO!!! Si rusii NU trebuie sa vina joi, 16 DPO. Hai ca-ti spun simptomele mele: scurgerile si mucusul cu care v-am batut la cap atata (scurgere roz-maro care am avut si azi si inca am), urinare ff frecventa (cam din ziua 10 DPO noaptea), schimbari bruste si dese de dispozitie (cam ziua 11 DPO), sanii nu ma dor, doar sfarcurile si asta cand le testez eu, si de azi a inceput sa ma doara burtica...sper sa nu fie scarbele. Tinem pumnii la fata!!
Fetelor, nu stiu ce-i cu scurgerile astea....imi dau speranta si ma ingrozesc in acelasi timp.
Mishu, tine-mi pumnii stransi de tot ca dimineata fac un test, si acum nu am stare, numai la asta ma gandesc, cand imi dau seama ca chiar as putea fi ACUM gravi.....dar daca nu???

Mergi la inceput

Alexia27 asta este cand citesti prea repede cele 9 pagini ... scuze.
Dar ce n-am inteles eu ... de ce 16 DPO, joi, sa vina rushii? Atat e la tine faza luteala? Sau iar nu am inteles eu ceva?
Si ai rezistat pana in ziua 14 DPO(adica maine) cu testul? BRAVO!
... zii si mie secretu ... ca io abia am asteptat sa iasa pregnilul din mine si hop am sarit pe un test.
... pe mine m-a pus sa iau si utrogestan 14 zile dupa ovulatie si apoi indiferent de test (+ sau -) sa le opresc si sa merg la un control. Deci dr. a mea mi-a spus sa fac testul abia joi la 14 DPO - cum faci tu maine .... dar cine s-o asculte???
Carmen.cita pentru listutza.
Mishu merci inca o data ... esti o scumpa.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiiana spune:

Fetelor , de unde procurati voi testul de ovulatie? Se gaseste in farmacii? Cum se numeste exact? Puteti sa-mi dati si mie niste detalii? Dupa un calculator online, perioada de fertilitate la mine incepe maine , 27 septembrie si ziua ovulatiei e pe 2 octombrie. Credeti ca se prinde cel mai bine chiar in ziua ovulatiei sau am sanse si in alte zile? Si eu imi doresc un bebe, am mai incercat si acum 3 ani si n-am reusit sa raman cateva luni , apoi am renuntat pentru ca am facut o depreseie puterinica si am fost sub tratament. In august am terminat tratamentul si m-am gandit ca luna asta ar fi potrivit sa incerc iar.Bafta tuturor celor care-si doresc bebei si sa fie cu ochi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

ADRIANA MICA

Uite un pupic si bine ai venit printre noi,ai facut bine ca te-ai intors pe DC de aceea existam, sa ne sustinem.
Hai nu dispera ai sa vezi ca rushii vor veni trebuie doar sa mai ai putina rabdare.

Din nefericire impartasim aceeasi experienta ,eu am pierdut sarcina pe 31august (+7saptamani) dar ma incurajez zilnic cu ce pot,nu te mai uita in trecut ,gata uita mergi inaite ,ridica capul sus si incearca din nou,fiindca numai cei ce nu incearca nu vor reusi!

CamiM sa-ti traiasc bebicul si sa fiti fericiti 1000 de ani ca-n povesti!
Megbeng te felicit esti o curajoasa,fetele ca tine imi dau curajul sa ma lupt zi de zi, sa va traiasca mazarica!!
Virgi Felicitari iubita iata ca avem aproape la fiecare capitol cate o graviduta!!

Alexia 27Curaj pui, iti tinem pumnii toate!!

Hai mai fetelor ca se deschide capitol nou 62 cine vine cu burtica ??

La mine totul e calm si bine, astept in continuare rushii si am inebunit.

Am facut cariotipul si suntem super beton ,deci s-a exclus problema cromozonala,acum ramane analiza de la placenta sa vedem poate imi dezleaga enigma doftorii astia ca m-am saturat de ei!!

Aici ploua mai rau ca peste tot din cauza uraganelor in statele unite avem ploi zi si noapte,noroc ca suntem la munte si mai nou a aparut un boala DENGUE care este transmisibila prin intepatura de tantar,nu mai ies din casa decat cu masina si aer conditionat,ca asta-mi mai lipsea "dengue" !!

Pupici fetelor

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Miro, faza luteala la mine este de 15 zile. In a 16-a vin de obicei scarbele. De data asta vor disparea pentru...un an, cam asa! Cum am rezistat?! Nu stiu, dar cred ca mi-au iesit peri albi de la asteptat si ipoteze si supozitii, oricum zilele astea n-am fost in stare de nimic.
Doamne, ce-as vrea sa-l trezesc maine pe sotzul meu cu o veste buna!!!

Mergi la inceput

quote:
Doamne, ce-as vrea sa-l trezesc maine pe sotzul meu cu o veste buna!!!

ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU! Spun si eu o rugaciune asta seara pentru tine.
Doamne ajuta!
Te pupa
Miro

Mergi la inceput