Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari -61
Raspunsuri - Pagina 12
Amely spune:
Princessita, ma bucur ca te-ai recules si esti din nou "pe pozitii", sper ca si Carmencita sa-si fi revenit...
Eu mi-am "facut lectiile", acum astept cuminte... mai sunt 9 zile pana la "marea intalnire" cu Barza...test!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
marrina spune:
Princess Am inceput sa-mi masor TB numai de luna trecuta cand s-a vazut clar o diferenta de temperaturi inainte si dupa ovulatie, cand TB s-a mentinut la aceeasi valoare pana la sfarsitul CM cand a scazut brusc
.Luna asta vroiam sa fac o legatura intre simptome, TB, teste de ovulatie dar... n-a mai iesit bine nimic...
Momentam sunt in z19 asa ca am trecut la statutul de "asteptare" 
shoricutza spune:
Buna fetele iubitele.
Nu am vrut sa va tin in suspans dar nu am reusit sa intru pana acum. Sunt in ziua 33 si rushii inca nu au venit. In ultimele 6 luni CM a fost de 30-32 zile. Oricum este neregulat. In ziua 26 am fost la control si la eco dr mi-a spus ca totul este pregatit ptr venirea rushilor. Deci nu am de ce sa-mi fac sperante ....este doar o intarziere.
Amely si Alexia la voi sunt mari sperante asa ca va tin pumnii! Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune si sampanie.
Princess, Carmen.cita un
de la mine .... sper ca ati depasit starea de suparare ... haideti ca incepe o luna noua, plina de sperante si optimism.
Megbeng iti multumim ptr sustinere si incurajare. Esti o dulce ca nu ne parasesti si ca esti alaturi afectiv de noi. Un
ptr tine si cel mic.
Deea bine ai venit printre noi! Hai, fugutza la gravidutze!
shoricutza spune:
Marrina sincer nu stiu ce sa mai cred cu testele astea ... incep sa ma intreb cat de relevante sunt. Eu vreau sa mai folosesc luna asta si daca ies din nou toate negative renunt la ele ptr. ca este demoralizant sa vezi ca ies negative mereu ... Cu sau fara teste pozitive ai toate sansele de reusita, asa ca tin pumnii stransi.
Diciu ma bucur ca la voi acolo este totul bine.
Carmen.cita ce faci? Sper ca nu mai esti necajita ....
PS Fetelor sper sa avem toate o saptamana mult mai buna si cu mai mult soare din toate punctele de vedere ....
Kariris spune:
Fetelor care ati facut teste Barza...daca apare a doua liniuta mai pala decat cea de control...e posibil sa fie totusi sarcina?
shoricutza spune:
Lachione la Megbeng a fost posibil. Nu stiu exact daca tot barza a fost si la ea. Tu l-ai facut dimineata cu prima urina? Dar du-te la farmacie si cumpara un alt test care se poate face la orice ora, fa-l si spune-ne repede rezultatul
! Doamne ajuta lachione sa iasa pozitiv!!!!!!! Bafta!!!!!!!!!!
Alexia27 spune:
Princess, eu mutam mobila in gand. Aranjam camera pentru bebe ![]()
Fetelor, inca una, de ma urc pe pereti, nu mai pot. Ma duc eu azi pe la pranz la baie si...una bucata pata mica maro descis pe chilotel; urmeaza verificare col si mult ceva roz, dar mai inchis. Plec eu de acasa si la urmatoarea verificare pe chilot, alte 2 pete surori, la fel de maroniu deschis. Turbezzzz!!! Acum, ori patesc ca Mishulina scumpa am 3 zile inainte de rusi scurgeri maro, ori vin scarbele mai repede, ori....e bebe! Oricum, partea cu petele inainte de rusi nu mi-e caracteristica, si nici venitul mai repede.
A! Si ma duc la baie literalmente foarte des...oi fi racit la burtica? Sau.... Mi-am luat oricum 2 teste Barza si maine dimineata bag unul, ca io 3 zile nu mai rezist!
virgi spune:
salutare dragutelor
da..sunt insarcinata in 4 sau 5 saptamani nu stiu exact.ultrasonul pe care l-am facut acum cateva zile a detectat numai ca e bebe la el acasa..nu si cate zile ar putea avea. pe 6 octombrie sunt invitata la un alt ultrason..unde sper sa mi se spuna mai multe.
Princess..asa este...din cate am inteles..problema cu acidul folic este rlativa..mi-a spus si renumitul doctor anca dumitru din bucuresti. eu astazi am vrut sa-mi schimb medicul...dar si celalat a procedat la fel..adica fara acid folic, fara vitamine, fara medicamente.am intebat in toate farmaciile din korea.si nu exista acid folic..decat combinat cu celelte vitamine..un fel de multivitamine..si nu ma pot risca sa le iau. m-am calmat asta e..incerc sa am cea mai buna alimnentatie. alta sansa nu am.
Tie iti tin pumnii sa fie bine..mai e timp sa vii in lista de mai iunie.

lachionejoia trecuta am facut primul test..si a iesit cu o liniuta slaba...apoi am mai facut inca doua a doua zi...incerca sa folosesti urina de dimineata..mult succes
Marrina tin pumnii sa fie bine. cu relaxare totala fata de celelalte probleme, cu credinta si speranta vei reusi..
va pup si va urez o saptamana buna