Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
irinadum spune:
Pai bine Monica pai eu va fac pofta care chiar daca as vrea urgent gogonele, muraturi, zacusca sau mai stiu eu ce nu pot sa am aici? Voi gasiti repede la parinti, prieteni, vecini n la piata dar eu .....? Acum am aflat ca astia nu au hrean. Oare e posibil?
Ca sa nu mai zic ca ai mai insirat si ditamai lista cu ce ai mancat tu o data si intr-o singura seara
.Hmmmm...
In ceea ce o priveste pe Maraki sigur era pe realitatea cu ochii pe "dansul".
Irina 26+
utocatalina spune:
Neata fetelor
...ce vreme de cacao...iar
...nu stiu daca o sa mai merg la Babyexpo, pentru ca eu cite ceva am luat si pe vremea asta imi vine numai sa dorm
...abia astept sa scap la 14:00 de la job sa ma duc acasa sa bag cornu in perna nitel
...apropo ieri m-am dus in Unirea la Z sa iau 2 bodyuri semnate de Esca "eu si tati o iubim pe mami"...dar nu mai aveau pentru 1 luna decit 3 body cu "superbunic"...mie nu-mi plac, asa ca nu am mai luat nimik, dar nu-mi dau seama unde au disparut toate pentru ca acum citeva zile era plin la bebeii de 1 luna de bodyuri
....aseara mi s-au pus circei la degetele de la piciorul drept de am crezut ca fac pe mine de durere
...ieri griul nu a avut efect
, sper sa aiba azi! Cit preveste No-Spa..si ieri am luat, vad ca nu trece zi fara sa ma trezesc cu burtik ghem si sa iau 2 sau 3 pastile, dupa caz!
Fetelor care va duceti la Babyexpo si cind?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Fetelor aveti dreptate cu faptul ca ne lasa si memoria si nici nu mai auzim, trec vorbele pe linga noi..azi ma intreba o tipa cind am ajuns la serviciu daca mai ploua...si eu am inteles daca mai merge metrou
...desigur ca i-am zis ca habar nu am, de s-a crucit biata femeie
...Monica mercic de pontul cu fasolea, dar cred ca o sa mai astept ceva vreme pina o sa ma incumet...oricum bine ca stiu ca se pot scoate gazele din fasole, iar nu din
meu!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
utocatalina spune:
Si-a facut efectul griu....URA!!!!!!!!!!!!!!!!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Giova spune:
Neatza burtici!!!
Doamne Monica ce hainute frumoase si multe ai!!!!
Aici la noi nu sunt atatea si asa frumoase.Ii trimit site-ul tau la sora-mea sa le vada ca sa caute, ca ea saracuta nu prea stie de care sa ia.Si mor de nervi ca la noi in Romania nu iti dau umerasele la ele.
Cata am luat si eu 2 body-uri, unul pt. o luna cu maneci lungi si altul gen maieu pt. 3 luni.Primul: eu sunt seful!! Al 2-lea nu mai stiu. si pe mine ma lasa memoria!!
Am vazut acolo niste salopete foarte dragute, dar are niste preturi enorme.
Mi-au placut patuturile din Unirea, de la un magazin. erau la 4 mil si 6 mil. dar frumoase si maricele.
Cred ca-i voi lua de la Miniblu la 14 mil. si se transforma in pat normal cu un dulapior si masa pt. infasat. e dragut din poze, sapt. viitoare merg sa-l vad momtat in magazin.
Azi la 12 mergem la eco.Bebele meu e foarte activ si misca enorm de mult.
Trebuie sa vb. cu dr. ca si eu am carcei, mai ales noaptea si ma trezesc urland de durere. Mai nou ma doare soldul stang, cred ca bebele imi atinge ceva nerv, dar nu ma pot misca cateva secunde.Groaznic!!
In rest nu am nimic, ma simt bine, trebuie sa caut si niste bluze pt. mine, ca am 2 perechi de pantaloni si sa comandam caruciorul din Italia ca aici exact la fel e mai scump cu 4 mil.Asta e Romania!!!
M-am lungit cam mult, sorry!!!
Denisa cand se intoarce?
poze
gio
si bb Marco 24+
utocatalina spune:
Giova care patuturi ti-au placut din Unirea? Cele tip tarc sau cele din lemn? Sunt dragute, dar cele tip tarc nu merita 6 mil...asta care l-am luat eu la 3 mil (il gasesti in album la lucruri Bia, ca ai fost plecata in concediu cind am postat)mi s-a parut convenabil la pret, plus ca arata cu mult mai bine decit mult tarcuri! Bodyuri ti-am zis, pentru 1 luna nu mai erau decit cu superbunic...eu vreau musai din acela cu "eu si tati o iubim pe mami"...mai avea din asta dar numai pentru bebeii de 1 an...astept sa primeasca marfa!
Apropo de ala de la Miniblu de pe Titulescu, la noi..eu am fost si era varainata aia de 13 mil..au adus-o si pe aia de 14 ca le-am zis ca o cumpar, dupa care m-am razgindit...pentru ca momentan nu vreau sa amenajez camera Biei, plus ca ma voi mai duce incolo, incoace si mie imi treabuia musai tarc...iti urez succes, daca te-ai hotarit la ala...eu cred ca mai incolo ii voi face de comanda camaruta!
Succes la eco...pe mine m-a durut soldul sting, cind am dormit citeva nopti mai mult pe stinga...acum incerc sa dorm pe toate partile ca sa nu ma mai trezesc anchilozata!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
dana_ene spune:
Maraki, ce de lucruri frumoase pentru bebe!
Foarte, foarte mult mi-au placut
.
Ioana, cam nesuferita matusa ta (ca sa nu zic altfel). Ignora astfel de oameni, nu merita !
Irina, lucrusoarele pe care le-am cumparat pentru Oana inainte de nastere, chiar daca mi se pareau micutze, sa stii ca i-au fost MARI.
Bebele meu a fost micutz (2,700 kg si 48 cm).
Toate lucrusoarele ii erau mari.
Dar a crescut usor-usor.
Bee, sa stii ca pompa pentru sani este absolut necesara.
Va sfatuiesc pe toate sa aveti asa ceva.
Asteryaro, ai vazut ca puiul e bine.
Ma bucur pentru tine.
Stai linistita, o sa faci un baietel perfect si sanatos
.
Monica, eu dupa cezariana am plecat acasa in a patra zi.
Nici eu nici Oana n-am avut probleme, asa ca ne-a dat drumul acasa destul de repede.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Daniela da-mi si mie niste detalii despre cezariana cu Oana..poate ai mai postat ceva, dar eu te mai intreb..de ce ai ales cezariana? Cum a decurs? Cum a fost cind te-ai trezit? Te-a durut dupa? Laptele la cite zile a venit? Ai putut sa o alaptezi, sa o ti in brate? Please...orice detaliu ma intereseaza!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
utocatalina spune:
Maraki am vazut si eu pozele...sunt innebunita dupa costumase, imi plac in special alea cu ursuleti..salopete frumoase..si imi place mult si caruciorul! Super!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Giova spune:
Sunt super hainutele lui Monica. ce inseamna sa fii in strainatate.
Am dat comanda la sora-mea, si eu vreau asa ceva pt. Marco!!!

Cata eu vreau patut din lemn, cu toate ca si noi vom merge la parinti acasa, dar pt. o noapte cat stam acolo, bebele poate sa doarma cu noi, sau sa ia mama inapoi patutul meu. Dupa 25 de ani arata super, e din lemn. daca nu gasesc ceva pe ala il iau, e mult mai frumos fata de toate pe care le-am vazut acum.
Mobila de la Miniblu e din Ungaria si acum am intrat pe site-ul lor si cred ca vom face un drum de Szeged. Dar nu stiu cum sunt preturile, sper ca mai mici decat la noi.
Doamne Cata ce de lucruri i-ai luat!!!
Eu am asa de putine!!!
Gata ma pun pe cumparaturi!! Nu se mai poate! Nici caruciorul nu-l am. si dupa ce-l comand dureaza 25 zile sa-l livreze, pe urma pana imi ajunge din Italia, asa ca....
poze
gio
si bb Marco 24+