Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Monica,multumesc.O sa incerc si eu cu lapte.Poate adorm ca se face 4 dimineata.

Bianca 23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica esti tare de tot!!! Gospodina in adevaratul sens al cuvantuluiDupa cum ai scris ca faci ciorba de fasole este mortalaDau copy si pastrez reteta de la tine
Fetele am facut poze la hainutele pt. bebe, le bag imediat in albumMai am una si cu carutul facut sport, sa nu dati cu pietre

22+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dragelor! Nu mai merg maine la echo ca nu reuseste sa se intoarca Cristi pana la 18 cand aveam programare, asa ca am fost azi pe la cabinet si m-am reprogramat pentru luni la 19.00. Sper sa vina si tati sa nu-l mai trimita ciufuta aia prin cine stie ce delegatii....
Azi am fost sa ne comandam canapea si 2 fotolii ca vreau sa renunt la televizor in dormitor si il mut in camera de zi! Sper numai sa ne ajunga banii pentru cate vrem sa facem. Nasii nostri din Bistrita au firma de termopane si ne-au facut azi o oferta care m-a dat pe spate....super scump, cred ca pana la urma facem tot la trustul la care lucreaza Cristi, dar eu ma gandeam ca fiin nasii nostri ne vor face o oferta mai buna, sau macar ne vor lasa sa platim esalonat....ti-ai gasit!
Eu vreau sa-mi comand salteluta pentru patutul lui bebe. O sa iau din durflex ca am auzit numai lucruri bune. Voi cum faceti cu salteaua?
Sper sa renteze sa o iau de pe net(adica sper sa ies bine cu tot cu transport!)
Vorbim maine, ma duc sa mai calc cate ceva, va pupic

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSOAICA ai avut partial dreptate.am intrat pe site-ul Min.Muncii. wwww.mmssf.ro si am citit proiectul de ordonanta de urgenta:vor sa de o suma fixa de 8 mil din 2006 si 6 mil di 2007 !!!! Nu le-a mers cu lege incep cu ordonantele de urgenta!!! Le-am trimis eu niste SUGESTII sa matina minte!!!EU zic sa atacati! Nu-i totuna 6 sau 11 milioane nu?
MARAKI-MONICA mersi de aprecieri,mai am si altele... Aici se gateste destul de bine - e Banatul, cu influente unguresti si nemtesti, plus ca mami fiind bihoreana are imbunatatirile din zona ei,iar tati fiind oltean (Gorj), imi plac mancarurile (ciorbele) acre.Tin minte ca mai demult am stat in Bucuresti o saptamana la niste prieteni de familie si mami s-a pus sa gateasca.Fiul lor o punea pe maica-sa sa noteze toate retetele atat i-au placut!!!

MONICA 25+

Mergi la inceput

Si eu ma trezesc noaptea si reusesc sa adorm foarte greu, uneori si dupa 3 ore
Ayumi incearca si cu ceai de tei inainte de culcare.
Am bagat pozele la albumul sept.05 Pana acum am devorat aproape o cutie cu alune

p.s. culorile nu au iesit exacte la poze pt. ca le-am facut seara si cu mobilul

22+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da AYUMI pare bizar la prima vedere dar macar ei spun ca sarcina are 10 luni pe cand la noi toata lumea zice 9 dar socoteste 10. Mai bine la voi pana la urma .
Lasa Ioana ca numai maine nu e luni si iti vezi baiatul.
Mda cu mancarurilr voastre !!!!!!!! Ce nu as da si eu sa stiu sa gatesc ca lumea ca eu stiu numai prostii. Da sa vezi azi m-am dus l apiata la astia( care e o data pe saptamana), impropiu zis piata ca tot legum si fructe tratate si l-am intrebat pe unu dc poate sa imi aduca rosii verzi. Sa il fi vazut pe saracul om il taiasera transpiratiile se uita la mine de ziceai ca sunt apucata. Dar mi-a raspuns: da se poate la comanda , sa mor de ras nu alta auzi sa dau comnda de gogonele . Acum om vedea saptamana viitoare ce minuni imi aduce si mai ales ce iese.
Irina 26+

Mergi la inceput

Irina eu nu am fost niciodata la piata aici la nemti, stiu doar una singura care este departe de noi si e mare problema cu parcarea, nu putem gasi loc de parcare acolo.Daca era dupa mine cred ca ajungeam campioana la amenziobisnuita sa gasesc loc de parcare imediat ca in Bucuresti
Fetelor am avut un vis ciudat azi noapte: Giorgos era profesor de matematica si m-a scos la tablaBineinteles ca eu nu le aveam cu matematica nici macar in visin schimb asteptam sa se termine ora sa ma duc la el acasa Eram impreuna in vis dar nu casatoritiMi-am adus acum aminte de vis pt. ca ma uit la o emisiune cu CTP care este amantul meu din alt vis

22+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da Maraki dar eu am piata langa mine ca am impresia ca astia merg in fiecare zi intr-o alta localitate si la noi e joia. Ca tiganii cu cortul. Insa nu am luat niciodata insa am zis ca dc nu incerc nu am de unde sa stiu dc merge asa ca iau cate putin si pun la murat . O sa vad ce carnat iese.
Iar m-a apucat rasul cand mi-am adus aminte de visul tau erotic cu Ctp.
Irina 26+

Mergi la inceput

Irina mi-ai facut pofta cu gogonelele!!! Si chiar ca nu am acum decat gogosari si castraveti acri acasa, n-a mai prea pus mami altceva, ca toti suntem sensibili,cu acidul! Dar cred ca mai are socrul meu puse de anul trecut, ca el daca are gradina langa el, chiar daca-i singur si ar 72 de ani, isi fierbe si bulion singur!!!Maine cand merge sotul pe-acolo il pun sa caute in camara!
LUNA NOUA ma gandesc la cel mai super avantaj de cand sunt gravida: am dat de site-ul asta si de voi!!!
Pentru fetele care au facut sau vor sa faca achizitii pentru bebei:
Ieri a venit o prietena a mamei mele la mine.In urma cu trei luni pleca incarcata cu hainute (le-am vazut atunci si nu mi s-au parut prea mici)pentru proaspata nepotica din Italia.A zis ca i-au fost bune doar pana la 2 luni, inclusiv toate cate a mai primit de-acolo!!! Mai bine luati cat mai mari hainutele, doar vreo cateva micute! Mai ales ca majoritatea aveti niste burti...veti avea niste uriasi, cred, fata de mine!!!
Fiica ei,Daniela s-a ingrasat doar 10 kg (are cam 1.60 h)si fetita n-a fost prea mare in greutate, doar lungana (sotul ei e inalt).Acum e super bucalata si are 6 kg la 3 luni. Daniela a facut cezariana si dupa doua zile i-a si dat drumul acasa!!! La noi te tine mai mult dupa cezariana, nu?

MONICA 25+

Mergi la inceput

MARAKI sa nu-ti explic ce vise idioate am eu de cand sunt gravida!!! Inainte le aveam doar cand ma culcam cu burta plina,dar si acum o fac asa ca...
Apropo, ghici cine e acum la REALITATEA TV? CTP!!!!!!
Cine stie ce visez la noapte?
Acum merg sa maninc ca sunt lihnita!
Intr-o seara cand va scriam, tot asa lihnita, mi-am umplut o farfurie cu: salata de boeuf,masline, ardei umpluti cu crema de branza cu marar si castraveti(RAMA YOGURTA), bacon si cascaval...ce-am mai gasit si eu prin frigider! Si am mancat in timp ce va scriam.Ma duc sa vad ce mai inventez, cred ca trec pe zacusca ...e mai usoara, nu ma risc cu CTP>>>???!!!???la noapte...

MONICA 25+

Mergi la inceput