Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Bee spune:
Eu fac parte din categoia care pune termopane (sper sapt viitoare)! Dar am niste geamuri: 7m patrati numai la dormitor(camera bebe) si bucatarie!Ma usuca! SI mobila de bucatarie tot sapt viitoare sper sa dam comanda. Lucrusoare, la bebe, nici gand!Nimic pana nu se naste! PAi degeaba am mama si soacra? Sa se dea peste cap si cat sunt in spital sa aranjeze totul, daca tot sunt superstitioase. Si evident ca mama mea, care e o persoana moderna si deloc zgarcita, se uita la mine cu groaza cand spun: sterilizator (pt biberoane), pompa de san ("pe mine m-a muls asistenta") sau alte "inventii". Vorba aia, ele n-au avut atatea posibilitati si totusi am crescut si noi mari!
Bee 25+
si Fetitza
iuliiuli spune:
Multumesc mult Tanti pentru lamuriri!
Oricum incerc sa pot scoate cat pot de mult documentatie oficiala si sa ma prezint cu ea la medicul de familie , ptr ca nu mi se pare normal sa nu vrea sa-mi dea concediu prenatal decat in saptamana 39!
pupici
iulia
20+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
maraki spune:
Ioana matusa voastra sa se i-a de mana cu a noastra
De la o saptamana la alta imi spune ca m-am schimbat la fata, ca arat altfel, ca la fetite te faci mai frumoasa
No comment....
Eu pt. inceput o sa i-au salopeta de fas pt. 0-3 luni.Sant foarte misto si costa 25 euro, au si pt. fetite si pt. baietei
Plus culori neutre...Acum primul lucru este sa imi cumpar eu palton ca sant in pom daca de maine sant 0 grade afara
22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
tanti spune:
iulia vezi ca gasesti legislatie pe pagina lui marius www.marius.rdsor.ro, daca pot sa te m-ai ajut cu ceva te ajut cu placere
20+
acina spune:
Giova bine ai venit . Suuper pozele, ce ti-a crescut burtica.
Tonca bafta la doctor , sa ne dai vesti bune.
Deea mie mi se pare frumosa perioada sarcinii, desi m-am simtit rau, am vomitat , ingrasat , umflat..![]()
In perioada asta toata lumea iti spune ca esti frumoasa, iti zimbeste numai cand vede burtica, toti iti vorbesc frumos, incerca sa nu se poarte urat cu tine, toti colegii te suna si te intreaba daca nu vrei ceva bun de papa pe care il au ei , nu refuza nimeni nici o rugaminte de a ta.
Dar in primul rand tu te simti altfel mai plina de bucurie, mai fericita , minunata.
hai lasa nu mai fi trista probabil hormonii tai isi fac de cap.
O sa-ti treaca.
Pup,
Anca
19+
Pozele Noastre
alina80 spune:
DANA, ai mare noroc ca mai ai ceva lucrusoare de la Oana! Si mai ales in stare buna! Bine ca nu le-ai dat, ca ziceai ca nu va mai gandeati la bebe 2!
Eu ma simt bine gravida, nu ma plang decat de paranoia mea cateodata, cand ma gandesc ca nu stiu ce n-am facut bine. Mi-ar fi placut sa fiu mai relaxata, sa nu-mi fac atatea griji. Intotdeauna mi s-au parut foarte frumoase femeile gravide si imi mentin parerea.
IOANA, bafta la echo de pe acum!
Sunt sigura ca o sa fie totul bine! Si nu te mai necaji cu matusa aia. Ca e de ajuns socrosenia!
CATA, si eu la fel, ma comport foarte ciudat la dr. de emotie. Cand am fost cu Gabi, acum vreo 3 saptamani, dr. vorbea cu mine, ma intreba unde mergem in Turcia, cat stam si eu nu-i raspundeam. Pana la urma i-a raspuns Gabi. Eu vreau sa-ti zic ca daca nu-mi spunea Gabi dupa, n-as fi stiut nici in ziua de azi ca m-a intrebat ceva!
BEE, asa e, noi am crescut foarte bine si fara atatea accesorii, dar putem sa ne abtinem sa nu le luam? Asta e, trebuie sa fim in randul lumii.
Fetelor, m-a sunat mama si mi-a zis ca a fost avertisment la televizor ca la noapte va fi foarte frig si sa ne incalzim cumva apartamentele. Eu o sa bag un radiator. Aveti grija sa nu raciti, faceti caldurica!
Va pupic!
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ursoaica spune:
Buna seara fetelor!
Vremea asta a reusit sa ma scoata din tatani
, sunt ata de uituca, mi-am uitat umbrela acasa si m-a facut varza ploaia (
sper sa nu reusesc sa racesc)!
Eu sunt cu intrebarile.
Care stati pe langa Parcul Tineretului? Eu stau in cart. Berceni. Ma gandeam la primavara pe unde ne plimbam?
Fetelor in legatura cu Indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, voi ati mai auzit de vreo schimbare? La noi o sa o ia tatal, dar nu stiu daca mai prindem vechea lege.
Voi ce ziceti o prindem? Presupun ca sunteti si voi in aceeasi situatie!
Ursoaica
25+
Giova spune:
Am plecat acasica.
am pus pozele, in albumul Creta-sept. 2005.
sper sa va placa.
pe maine.
o seasra placuta.
poze
gio
si bb Marco 24 fix
alina80 spune:
Fetelor, am si eu 2 intrebari: in primul rand, eu n-am lucrat niciodata, am terminat facultatea si am zis sa-l facem pe bebelin. Nici nu am platit pe undeva ceva. Cum e chestia asata ca poate sa ia tatal indemnizatia? Poate imi explicati si mie, va rog!
Si in al doilea rand, cand e emisiunea cu nasteri la Prima? Ca eu stiam ca e vineri la 20:30 si am vazut ca nu mai e asa. Sper sa stiti.
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Bee spune:
Dana, am vazut si eu salopeta Oanei! Ce salopeta mare pentru o fetitza micutza! Poate-l faci pe bb2 un uriash pe masura salopetei.
Alina, eu stiu ca de indemnizatia de crestere a copilului poate beneficia si tatal, daca-i convine sa reuntze la salariu. Daca e vorba de alta indemnizatie, nu stiu ce sa spun. La mine la fabrica la nasterea unui copil mama primeste un salariu de incadrare. Banuiesc ca in functie de ce scrie in contractul lui de munca, de vreme ce tu nu lucrezi, sotul tau ar putea beneficia de ceva banutzi!
Ursoaico, tu esti inca studenta? Ca daca stiam eu bine si studentele incadrate in invatamantul de stat la zi, beneficiaza de indemnizatie (au mai fost discutii pe undeva). Eu momentan sunt in Berceni la mama, cat e sotul plecat in Germania. Si in general stau in Piata Unirii, deci la primavara si eu am 2 alternative de plimbat copila: Parcul Tineretului si Parcul Carol! Daca nu cumva ne exilam pe la tara (daca ne lasa tati departe de el).