Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa e Irina.
Sunt lucruri frumoase la Chicco, dar foarte scumpe si nu merita sa dam atatia bani, ca ei cresc foarte repede.
Am gasit una la Prenatal in Grecia la 40 euro, misto de tot, dar mi s-a parut mica pt. 0-3 luni si pt. 3-6 luni nu avea.
Asa ca astept sa vad daca o gaseste sora mea in Italia, daca nu sper sa gasesc ceva dragut pe aici.

poze
gio si bb Marco 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, asta e norocul meu acum.
Am multe lucruri de la Oana.
Pentru 3-4 luni mai am una, rosie, pufoasa, sub forma de ursulet (cu urechiuse). Foarte dragutza si aia.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Luna Noua, ai fost mortal de organizata in exprimare . Uite ca eu am avut o noapte foarte buna si iata ce mi se pare mie minunat la sarcina:
-toata lumea te felicita
-abia astepti sa mai treaca o saptamina sa citesti in Cartea viitoarei mame ce mai face bebelinul tau in saptamina care vine
-sotul tau te rasfata de doua ori mai mult ca pina acum asa ca poti profita de moment sa ceri si luna de pe cer
-fiecare ecografie pe care o faci iti umple sufletul de bucurie
-te emotionezi pina la lacrimi cind auzi cabinetul rasunind de bataile inimii copilasului tau
-incepi sa te gindesti la camera copilului, te uiti la magazinele pline cu lucrusoare care mai de care mai frumoase
-lumea se uita la tine pe strada cu admiratie.
-poti sa lenevesti cit vrei fara sa te simti vinovata.
-tenul si parul arata din ce in ce mai bine

Eu pe astea le-am gasit dar sper ca lista sa ramina deschisa

Sheba
18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sheba azi vad ca griul nu m-a ajutat...inca sper si continui cu el!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Pai Giova eu zic ca mai bine le iei in Italia ca acolo la reduceri iei multe si de calitate ca de trims in tara am inteles ca prin autocar trimit multi pachete.
Dana tu ca esti la al doilea copil poate imi explici si mie un lucru0. Eu aproape tot ce am luat am luat pentru trei luni ( si cateva pentru 0 luni!! si pentu 6) pentru ca mi se par extraordinar de mici si stau si m gandesc acum sa nu fie ori prea mari ori prea mici . Nu stiucum sa procede pentru salopetele de iarna sau lucrurile de iarna sa nu ma trezesc ca le folosesc vreo saptamana doua. Tu ce crezi?
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Wow dragelor, ce ati mai scris!
Giova bine ai venit, o sa vezi ca peste putin timp o sa iti amintesti doar partea frumoasa a vacantei!
Fetelor ieri m-am intalnit cu o matusa de a mea care nu m-a vazut de vreo 3 ani si se tot minuna ce grasa sunt. Si ii zic ca sunt gravida in 26 de saptamani, si bineinteles ca incepe "Vai dar ce burta mare ai, doar 26 de saptamani, eu nu eram atat de mare nici cand am nascut?! Bine, poate tu esti si putin mai inalta ca mine (eu am 1,70m iar ea cred ca are cu indulgenta 1,50m), o sa faci un grasan mare, sa vezi tu ce o sa te chinui cu el!" Intre timp ma suna Cristi sa vina sa ma ia si cand il vede asta incepe sa-si faca cruce si sa-mi repete ca ma va rupe bebe (Cristi are 1,87m)si ce nastere cumplita voi avea. Imi venea si mie si lui Cristi sa o strangem de gat....nu e suficient ca mi-e mie frica, ma mai sperie si toate....
Maine am programare la echo de la 18.00 dar se pare ca nu va putea veni Cristi pentru ca "amabila" lui sefa il trimite in delegatie la Brasov, o sa creada doctorul ca sunt "single mother" ca saracu Cristi niciodata nu ajunge.....
Kikiriki parca tu ziceai de termopane....si eu cred ca pun luna viitoare la 2 camere, acum prospectez piata. Fetelor care vor termopane va sfatuiesc sa nu va puneti Gealan. Stau la dispozitie cu amanunte....si aveti grija la pret, vedeti cate camere au, pentru ca stiu multe prsoane care au platit pret de pentacamerale si au "beneficiat" de tricamerale.
Am emotii pentru maine, abia astept sa-l vad pe bebe si sa vad daca e chiar asa mare cum ma sperie toata lumea! Sper sa-mi spuna si cum imi este colul fara control vaginal, doar cu echo.....
HAi ca m-am intins ca o placinta!
burtici si bebici

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Cata , nu renunta!Ca orice remediu natural, cere rabdare si perseverenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana sa vi cu vesti bune de la eco...nici Dan nu a intrat cu mine decit la eco morfo...in rest in masina cu el...adevarul este ca eu cind vad multa lume la eco, nu stiu cum sa intru si sa scap mai repede, desigur dupa ce-mi zice ca bebe este bine...si cam uit si de Dan si sa-l intreb daca nu ar vrea sa intre...sunt cam cascata si speriata de bombe mereu la doctor...zici ca nu sunt eu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa stii Irina, ca mi-a gasit multe lucruri ieftine si nu de firma, si de buna calitate.
Pana acum mi-a trimis prin cunostinte sau mi-a adus ea.mai vedem de acum incolo.

Las-o pe matusa aia Ioana si nu mai dispera. Ai vazut tu gravida numai piele si os?
si eu am pus pe mine. Am ajuns la 66 kg.de la 61.Sper sa nu depasesc 70.Multi imi zic ca nu se vede ca m-am ingrasat, doar burta mi-a crescut. dar eu am vazut ca am pus pe coapse.

poze
gio si bb Marco 24 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sheba, ce bine ca macar nu toata lumea are nopti "furtunoase" ca mine Felicitarile in sine sunt ok, de nu s-ar continua cu comentarii. Putini sunt cei care se abtin sa nu sara cu te miri ce idei si comentarii .. si comparatii... si sfaturi care mai de care. Ne-am mai plimbat si noi pe la lucrusoare de bebici, dar deocamdata nu i-am luat bebicului nici macar o pereche de sosetute. Abia de reusim sa strangem bani pentru control si ecograf. Deci...plimbatul prin magazine...nu mai e nici ala frumos cand esti cu buzunarele goale...

Pupici, Deea 20+

Mergi la inceput