Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 2
alina80 spune:
GIOVA, mi-au placut mult pozele! Foarte frumoase! Ti-a crescut burtica mult! Abia astept sa ne zici ce greutate are bebelusul.
TOANCA, bafta la echo! Iti tin pumnii sa fie bine si colul si bebelusul!
DANA, noroc ca tu ai trecut cu bine printr-o cezariana, ca nu ti se pare asa de rau. Ma mai incurajezi. Ca pe mine tare m-a luat teama sa nu nasc cu cezariana. Oricum, tu zici ca suporti bine durerile, eu sunt o plangacioasa. Nu stiu daca are legatura, dar se zice ca daca esti mica in bazin nu prea ai cum sa nasti natural. Si eu am ramas cam mica...Sa vedem.
MARAKI, chiar asa, la cat sunt eu de impiedicata si repezita la iarna cred ca nu mai ies din casa. Si eu le am ca si DANA cu cazaturile si asta ar mai lipsi! L-am zdruncinat destul pe Ayan pentru toata sarcina.
Vad ca si voi mai beti Cola, deci nu sunt singura.
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Toanca bafta la dr.
Sper sa te gaseasca bine la col
Iuli dar nu poti sa iti iei acum concediu de odihna? De ce sa fie pierdut?
Giova eu nu rezistam la atatea trepte
Sa ne anunti daca mai pui poze! Chiar, de ce nu ti-a placut Creta?
22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Eu aseara am avut program artistic cu fantani arteziene
. Inca de la inceputul sarcinii o prietena mi-a spus: "Bucura-te de perioada asta cat esti insarcinata, ca e asa de frumoasa !!! " Pe atunci oricum dadeam pe afara de bucurie, caci sarcina daca incepea, nu se simtea nimic, iar eu eram doar bucuroasa de venirea bebicului pe care asa mult il asteptam. Ei, aseara, cand sa dorm si eu, ba mi-era sete, ba nu stateam bine, ba trebuia sa merg la baie...si mi-am adus aminte de replica asta. Fetelor, ce e frumos in a fi insarcinata? Sunt eu batuta in cap si nu imi dau seama? Nu vorbim de bucuria venirii copilului, care este alta treaba. Ce e frumos in perioada sarcinii? Ca eu am stat si am facut mental o lista cu avantaje si dezavantaje...si nu am gasit nimic frumos :( Sa vedem, avem asa:
- Greturi matinale(la norocoase), celelalte (ca mine) varsa toate matele afara pana la sange timp de o luna, doua pana ajung in spital cu perfuzii,
- mirosurile le simtim de la o posta (si nu stiu unde sunt alea frumoase, ca eu numai de imputiciuni dau),
- de mancat - ciu-ciu, nu ne mai trebuie mai nimic, ori ne trebuie te miri ce,
- daca inca poti sa mai lucrezi, colegii si sefii ne fac in perioada asta cele mai mari probleme,
- nu mai poti dormi pe burta, de fapt ... nu prea mai ai somn,
- si cand in sfarsit vine somnul, trebuie sa mergi la baie
- arsuri
- maini si picioare umflate
- dureri de burta, de stomac, de ligamente, de spate, de ... cine stie ce-o mai fi...
- vergituri
- sani deformati
- kilograme in plus
- nu 
- nu mai putem face miscare ca inainte,
- nu mai avem cu ce sa ne imbracam
- toti vecinii si rudele ne sar in cap cu sfaturi si te miri ce idei, socroseniile vin cu pretentii pentru viitorii nepoti,
- dormim cu perne sa nu amortim,
- nici de ridicat din pat nu mai putem decat cu artificii (macarale ...etc)
si nu mai vreau sa mai scriu, ca lista ar continua pana ar umple pagina. O fi vremea in combinatie cu "hormonul" de sunt asa de catranita. Completati voi va rog ceva care e frumos la sarcina, ca iara ma apuc de plans. Si imi doresc copilul asta foarte, foarte mult. Abia astept sa se nasca. Cred ca sunt batuta in cap de am gandurile astea. 
Va rog sa ma iertati ca mi-am iesit din fire, dar trebuia sa spun cuiva care sa ma poata intelege. Pupici
Deea 20+
irinadum spune:
Giova bine ai revenit! Mie una mi-au placut pozele cred ca mi-ar fi placut si acolo mult de tot. Insa ce m-a impresionat mult a fost burta ta care mi se pare enorma fata de a mea.
Una peste alta trebuie sa vina si Denisa cred.
IRINA 26+
utocatalina spune:
Mai fetelor eu azi m-am trezit cu cele 3 degete de la mina stinga(primele incepind cu cel mare, ca nu am doar 3)amortite..am citit pe siteul lui T ca se intimpla, dar naspa mai era, ca nu mi le-am simtit deloc mult timp...Giova faine poze!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Bee spune:
Giova, chiar ma intrebam cand apari! Hai mai, ca doar n-ai lasat o gaurica in cearsaf sa-ti strice vacantza! Ca din ce-am vazut in poze a fost de vis! EU am avut luna de miere 2 zile la Neptun, intr-un hotel
! Preturi ca pe litoralul nostru (mari) si muuulta taranime! Dar m-am bucurat si de asta! Ce burtica mare ai! Tu esti inalta, nu? CRed ca tu si Clau o sa faceti un uriash (de facut l-atzi facut impreuna, de chinuit o sa te chinui oarecum singurica!)!
Maraki, daca n-ai ajuns la perfuzii, asta nu inseamna ca n-ai sarcina toxica! Bine ca esti perseverenta si mananci in ciuda
.
Luna noua, m-am distrat copios! Daaaa, sarcina e minunata! Subscriu la tot ce-ai zis, mai putin maini si picioare umflate. Si ai uitat tocmai ceea ce te-a facut sa scrii toate astea: depresia, schimbarile de dispozitie, crizele de plans.
Ce-mi place mie la sarcina? POt sa ma rasfatz acasa cu sotul si cu ai mei. Faptul ca kg in plus au o justificare minunata! Pielea si parul meu arata mai bine! NU ma machiez deloc dar tuturor li se pare ca sunt frumoasa (si
)!si..........nu mai stiu.
Bee 25+
si Fetitza
maraki spune:
Deea ca bine ai scris
Nici eu nu stiu care o fi perioada aia frumoasa de gravidie
De rasfata nu am nevoie mai mult decat am avut inainte, in primul rand sa fiu bine cu Giorgos si in rest nu imi trebuie prea multa atentie din partea socroseniei
Faza cu ideile din aprtea altora: imi spune matusa lui Giorgos ca ce imi trebuiesc mie canale romanesti la tv, mai bine bag toate canalele din Grecia pt. ca Angelo trebuie sa auda numai greaca

Asta nu e sanatoasa!!! Parintii mei in ce limba trebuie sa vorbeasca cu nepotul lor????Sau Giorgos: ma cert cu el la ce scoala sa il dam pe Angelo! El vrea sc. greceasca eu cea germana.Pai din moment ce traim in Germania....ce ne trebuie scoala greceasca?????????????????????
22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
Nu zic ca nu mi-a placut Monica, dar ma asteptam la altceva.
oricum nici nu se compara cu litoralul nostru. dai un ban mai mult, dar merita.
Dar vad ca ai de furca cu neamurile astea grecesti. Pai impune-te!! Nu e destul ca te-au obligat sa-i dai numele bunicului, mai vor sa stie si numai greaca.
Si eu sunt curioasa cum e Marco, cat de mare si grasun.
Am trecut deja la haine de gravi, ca nu ma mai cuprind ceilalti pantaloni.
Tocmai am venit de la Chicco, doamne ce salopete frumoase de iarna!!! M-am imbolnavit!!! Dar 3 mil. jumate nu dau pe una.
poze
gio
si bb Marco 24 fix
dana_ene spune:
Eu am pentru bebele mic o salopeta de iarna pe care nu am folosit-o decat foarte putin la Oana.
Este alba cu stelutze brodate pe ea.
O puteti vedea aici (e Oana imbracata in ea). Dar arata ca noua si acum.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
irinadum spune:
Dana frumoasa salopeta bine ca o ai nici nu are rost sa mai iei una ca poate tine timpul cu noi si vine primavara mai repede si gata cu hainele groase.
Giova pai cu 3 mil jumate iei de aici 4 si inca misto . Mi se pare enorm de scump.
Irina 26+