Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Din lipsa de net urez si eu cu intarziere si cu scuzele de rigoare ALEXANDREI, fetita de ellen si o sa ma uit imediat la pozicile de la petrecere!

LA MULTI ANI si pt ANDREI, AMELIA SI FILIP, sarbatoritii nostri dragi de azi! Va doresc din suflet sa fiti sanatosi (in special pt micuta Amelia pe care o pup dulce si astept sa aud ca e bine si ca o sa mergem in curand in parc sa ne jucam), sa aveti noroc si sa fiti iubiti!

Revin dupa ce citesc din urma!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Revenim si noi dupa o pauza indelungata..

In primul rand uram LA MULTI ANI! tuturor bebelusilor care au implinit un anisor, multa sanatate si noroc in viata! cu pareri de rau ca nu am apucat sa o facem la timp!
si pentru sarbatoritii de azi, Andrei, Amelia si Filip , LA MULTI ANI!

Menny a facut si el ceva progrese, in sensul ca face cativa pasi singurel prin casa, dar se avanta prea tare, ca asa e el, si cade.. dar tinut de manuta merge f. bine.. de mancat mananca binisor, nu-i plac prea mult noutatile, dar ne straduim!! dar nu mai doarme noaptea bine, se trezeste de vreo 3-4 ori cel putin, cu chef de joaca, am ajuns sa ma intreb daca nu cumva se trezeste de foame, si din cauza asta i-am introdus un biberon de lapte pe la 2-3, dar degeaba..
Burtica mea a inceput sa fie vizibila, nu am luat in greuate decat vreo 2 kg, si de-abia astept sa merg la dr. si poate ne spune ce va fi, baietel sau fetita.. cam atat.. eu am reinceput munca, sper ca nu ptr o perioada prea mare, ca deja obosesc, si cu burtica si cu Menny si .. adica stiti voi cum este..

pupici, multa sanatate la bebeii bolnaviori.

Cali, Menny (27.09.2004) si bb2 (martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

buna, fetelor!

La multi ani, Andrei, Amelia si Filip! Sa aveti o viata plina de bucurii si lipsita de griji!

raportam si noi a patra noapte de nesomn din cauza febrei si agitatiei!!! mai am putin si simt ca-mi pierd mintile: e cumplit de agitat si se vede ca nu-i in apele lui, mititelul... asteptam azi sa vina dr, sa vedem care-i verdictul...

Multa sanatate bebeilor bolnaviori si multa rabdare si putere parintilor!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

mey..care dintre voi vroia sa vanda tzarcul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cali, felicitari pentru bb2, nu stiam ca esti in "dolce attesa".
Vad ca sunt multi bebelusi care nu dorm noaptea, din diverse motive. Asa ca ma consolez ca nu sunt singura chiauna dimineata

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vazut o gramada de poze cu bebei superbi si cu niste torturi demne de invidiat!
Alexandra, fetita de ellen e o blonduta frumusica foc si imi place cum sta ea in atatea baloane-inimioare.
Ale a aissei e o gargarita minunta (apropo, eu asa o alint pe mandra mea si mi-a placut la nebunie costumasul). Iar torturile....m-au lasat fara cuvinte!
Andrei, cavalerul Adelei e un barbatel in toata regula si e exceptional albumul cu ce stie sa faca la 1 an. Superb!
Ilinca a lu Mada e la fel de frumusica si in realitate, ca doar ne-am vazut vineri la Baby Expo.Si e imbracata ca intotdeauna asortat si cu mult bun gust!
Pai de Meme ce sa mai spunem...e o dulceata mica si pitica...dar stie sa faca galagie cat unul mare...hihihi. Sper ca nu a invatat-o si pe Alexia cum sta treaba cu galagia, ca Eliana ti-o aduc si pe urlatoarea mea...hahaha.
Inutza Anielei e un pisoias dulcic si are niste ochisori frumosi foc!

Cali, mai asteptam pozici si cu voi sa va vedem...precum si cu burtica. Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

AMELIA, ANDREIsi FILIPSa cresteti, mari, sanatosi si voinici si sa va bucurati parintii in fiecare zi. Mii de pupici tuturor sarbatoritilo, dar mai ales Ameliei mici si curajoase (precum si mamicii ei alaturi de toate urarile de bine).
Alma are 6 dintisori. Vad ca ii ies precum ciupercile dupa ploaie mai nou.E in continuare un copil tare nazbatios si ma termina uneori cu alergaturile dupa ea, dar cand imi zambeste strengareste ma topeste.
I-am montat in sfarsit usitele de protectie la scari si asta nu o prea incanta ca nu mai are cum sa urce pe trepte si incearca sa escaladeze usitele.
Fug afara ca nu mai ma lasa in pace domnisoara.O zi buna si pupici,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nina, la un moment dat si eu am vrut sa vand tarcul (nu stiu daca mai era cineva...) dar ne-am razgandit.

A vazut Ina eschimos si acum ma uit la petrecerea Alexandrei. Ellen, ce inaltime ai? E o poza unde mi se pare ca esti "aproape" de lustra, pai si normal sa aiba fata 83 cm....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Multumim mult tuturor pentru urari.

Aissa, pai sunt pana la lustra, da si are slava Domnului, bebelina cu cine sa semene. Am 1.80

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

La multi ani!!!!
Andrei

Amelia

Filip

Am revenit si noi de la tara....obositi(noi cei mari) si mucosi(bazucu)!

N-am apucat sa vad decat cateva poze de la Baby Expo cu Alexia( bravo medaliato), Alexandra, Ina (ce scumpa era cum statea ea cumintitca la start si restul bebicilor erau deja departe), si Andrei.
Poate mai incolo reusesc sa le vizionez pe indelete!

Pupici....fug la mucosul mic!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput