Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

revenim si noi si raportam bebe marait care dupa urletele de dupa decalotarea de vineri acum este ragusit si speculeaza din plin faptul ca nu poate fi lasat sa urle.

Cu scuzele de rigoare si muuuulte pupaciuni sa fim iertati uram La Multi Ani urmatorilor ingerasi:

Ilinca Teodora
Vlad
Thais
Maria
David Erik
Nicoleta Cristina
Alexandra
Andrei
Amelia
Filip

Sa aveti parte de viata lunga si fericita!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Andrei !
La Multi Ani AMELIA!
La Multi Ani Filip !
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti si sa aduceti celor dragi multe...multe bucurii!!!
Am vazut multe..multe poze cu copilasi care mai de care mai frumusei si mai nazdravani...cu castigatori si participanti la Baby Expo...cu sarbatoriti cu motz si torturi si turtitze...cu baietei bucatari(Andrei)...si fetitze machiate. Ii pup dulce pe toti dragalasii. Sa va traiasca mamicilor!
NinaB eu eram cu elocom-ul. Am citit si eu prospectul si am fost tare circumspecta dc sa-i dau sau nu cu alifia. I-am aplicat doar putin in locurile cu iritatia ma grava, dar de azi gata...intrerupem. Referitor la medici din Ro...suntem de aceeasi parere.
Mare eveniment mare si la noi...in WE acesta Arthur a facut primii doi pasi singur! Si ne mai laudam si cu un canin...sus, dreapta.

O saptamana cat mai buna!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Andrei, Amelia, Filip!

Aissa super haioasa buburuza!

Nina io nu mai comentez... gata! Ai si tu dreptate...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Am reusit sa pun si eu niste poze de la petrecere. Le puteti vedea aici

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Puiul meu e tare marait, nu vrea sa doarma decat in pat cu mami si cum simte ca ma departez de el cum incepe sa se rostogoleasca prin somn sa ma caute. Nu stiu daca e din cauza ca am inceput serviciul si imi simte lipsa, sau din cauza maselutelor care stau sa-i sparga gingia. Sau poate or fi amandoua. Cert e ca sunt tare obosita!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

La multi ani

Alexandra, Andrei si Filip sa cresteti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

La multi ani

Alexandra, Andrei si Filip sa cresteti mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI! AMELIA ,ANDREI SI FILIP...sa cresteti mari,sanatosi si bucurosi,sa ii bucurati pe parinti!
Frumoase poze,am vazut ce mare s-a facut ANDREI,bravo Adela,are mama baiat mare si dragalas!
Apoi poze de la babyexpo,cufetite dragalase pt toate!
Am vazut si papusa Ellen-ei,scumpa foc!

Eu sunt trista ca Robert e racit...prima data cand imi raceste asa tare,adica nasul curge si nu putem dormii,ca ne e frica ca ne sufocam,groaznic...deocamdata nu avem febra,speram sa nu faca...

la toata lumea si sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fiindca eu nu am acces la net in weekend, urez acum sarbatoritilor

MARIA
DAVID
NICOLETA - CRISTINA
si, desigur
ALEXANDRA
La multi ani!

La multi ani si puiutilor care implinesc azi un anisor,
ANDREI,
AMELIA si
FILIP!

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Un special pentru curajoasa Amelia , sa scape cat mai repede de ghipsul nesuferit!

Sofiabebe am citit povestea voastra, foarte impresionanta, ai un talent real la povestit!

Am vazut pozici de la Baby expo si cu blonduta Alexandra la un anisor. Foarte frumoase toate.

Felicitari medaliatilor Alexia , Alexandra si David, precum si celorallti competititori, fie ca au stat sa contemple, fie ca au alergat!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat ... la bolnaviori, sa se faca repede bine!

Fetelor, e oficial!
De ce ti-e frica nu scapi: sunt posesoarea unui bebelus din aceia care se tavalesc pe jos si se dau cu fundul de pamant.
of, si cand te gandesti capana acum nu puteam sa sufar astfel de copii si ma gandeam ce parinti or fi aia de-i cresc asa!

Sambata dupa masa, scosi din minti de ploaie, ne-am gandit sa scoatem copilul la plimbare la Plaza.
Zis si facut, ne-am prezentat la locul de joaca de la 1. Bucurie nespusa! S-a agatat fata mea de plasa imprejmuitoare si a inceput sa strige la copii, sa sara in sus, sa mearga, sa-i ia de manute pe cei care veneau aproape, ce mai fericire totala ... pana cand am vrut sa plecam.
Cand s-a pus in fund pe jos si a inceput sa racneasca, de se uiat lumea la noi ca la urs.

A tipat intr-una pana am ajuns jos, la vacute, unde s-a pus din nou pe joaca.

Acum am vorbit cu mama la tel., care mi-a zis ca dimineata a iesit domnisoara in parc si ca, atunci cand au plecat de la leagan, pun`te nenica pe un plans de mama focului si da-te cu fundul de pamant, de saraca bona nu mai stai ce sa faca!

Altfel ... e o scumpa de fetita, a inceput sa se alinte cu mine, isi baga caputul in mine si se uita gales, incat o pupacesc de o innebunesc.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput