Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nu v-am spus ca am intrat si noi in randul lumii, adica azi Damian a mancat pamant de la o planta (il lasasem in grija Ioanei care cand a vazut ce s-a intamplat a inceput sa planga si s-a oprit abia dupa 15 minute)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Avem poze noi... daca vreti sa o vedeti pe Meme machiata...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

[b] Maria [b]
[b] David-Erik [b]
[b] Nicoleta-Cristina [b]

Si pentru sarbatorita de astazi ...repede, repede pana nu se termina ziua!!!
[b] Alexandra [b]
Multa sanatate la toti si bucurii si muuulte zambete si voie buna!
Sa cresteti mari si sa fiti mandria parintilor vostrii

Eu am apucat sa vad cateva poze de la babyexpo, poze cu Ilinca care sa facut o domnisoara mare si frumoasa, poze cu Andreiu lui Adela care de asemenea este un flacau in toata regula!!!

Eu sunt franta de oboseala, am fost azi la botezul nepotelului meu Vladutz si Stefan ne-a cam terminat cu plimbarile lui peste tot si mai mult decat atat, faptul ca trebuie sa fiu cu ochii NUMAI pe el, ca daca il scap o clipa te miri pe unde il gasesc, facand te miri ce prosticele!
Dar am sarbatorit frumos micul crestin dupa care Stefan a dormit in masina pana acasa.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

daca voi va vaitatzi de aglomeratzie la baby expo.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

elyanne dulce tare Meme

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am revenit si eu, sunt obosita dar ma bucur ca azi pare sa fie soare si abia astept sa ies afara. AM iesit eu putin si ieri pe seara dupa ce au plecat invitatii ca sa il las pe tati sa fac curat in urma, dar a fost prea scurta iesirea.
Deci, Ale a ales ieri pixul+1 inel luate deodata cu o singura mana, apoi o felie de paine sa fie sigura ca o sa aiba stomacul plin si in final banii. S-a comportat muult mai bine decat ma asteptam avand in vedere aglomeratia din casa, ca doar e fata mare de acum. Am pus si cateva poze.

La multi ani Andrei!

La multi ani Filip!

Si un La multi ani muult mai special si cu multe ganduri pentru sanatate, sa scapi mai repede de ghipsulet si sa se linisteasca si mami pentru curajoasa grupei Amelia!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI AMELIA,ANDREI si FILIP!!!!
sa cresteti mari si voinici si sa le aduceti numai bucurii patintilor vostri

Am vazut si eu pozele noi cu scumpetea de Andreiut...a fost o petrecere pe cinste..si dupa cum ati vazut Andrei este un barbatzel in toata puterea cuvantului..si sa stiti ca e mester mare...si bucatar pe cinste..a facut niste torturi excelente....
Asteptam poze si de la ceilalti sarbatoriti si cate o felie de tort virtual..yamiii...

Am vazut si pozele de la turtitza lui Ale...minunate..multi pup pe nasuc de la noi pt dulceatza cumintica...
Si Meme e o scumpi

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Andrei, Amelia si Filip Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Multumim mult pentru urari . Ne-am intors si noi cu bine din plimbari. Alexuta mea a fost destul de maraita la petrecere...era prea multa lume. Dupa ce au inceput sa plece din invitati, a inceput si ea sa se distreze
A fost frumos si parca nici nu-mi vine sa cred ca am o fetita asa mare.

Inainte de plecare a venit si pediatra pentru bilantul de 1 an. Avem 83 cm (doar va ziceam ca am fetita mare) si 10,5 kg. Suntem si noi putintel bolnavioare asa ca o sa mai amanam pentru cel putin 1 saptamana vaccinul.

Ma apuc sa pun niste poze de la petrecere.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Offf, ca am si uitat sa o felicit pe Alexia pentru castigarea concursului. Felicitari draguta mica si sa o tii tot asa

Felicitari si Alexandrei pentru ocuparea locului 2.

Felicitari deasemeni tuturor concurentilor.

Tare mult mi-ar fi placut sa venim sa va vedem la concurs.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Avem si noi cateva poze noicu micul eschimos in albumul de 11 luni

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput