Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

CRISMIR multa sanatate lui bb Robert. Sa-i treaca cat mai repede raceala.
cali felicitari pentru bb2 si sarcina usoara!
pentru Alesio bazucu'. Multa sanatate si sa scapati cat mai repede de muciolini.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ptiu, ptiu, ptiu, sa nu deochi o gargarita frumoasa foc de Aissa. Bravo Aissa pt tortuletul ala frumos cu model impletit ca de cosulet.Tu ii mai faci si o petrecere de 1 anisor Alexandrei?
Alexandra de Ellen, "lungana" trupei noastre e un puisor tare scumpic si jucaus.
Andrei de Adela e un barbatel pe cinste, iar Ina are niste ochisori superbissimi.Cu cine seamana?
Pisoiul de Alma doarme fericita ca a mai primit azi jucarii si a obosit, asa ca eu ma grabesc sa mai fac cate ceva.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Multumim fetelor pt aprecieri ...Danyce-eu incerc sa cred ca ochisorii Inei seamana cu ai mei..ca in rest e leit tati...atat ca fizic cat si ca atitudine.

Am vazut si eu pozele de la petrecerea Alexandrei..e o scumpete... fotomodel se face...si mi-au placut jucarelele de construit...Ellen..pe Alexandra o atrag?..ca as vrea sa-i cumpar si eu Inei.

Ionela-multa sanatate lui Alex..sa-i treca data reactia asta urata de la vaccin.

Sanatate maxina si celorlalti pitici bolnaviori .

Eu sunt tare incantata ca i-am cumparat Inei de la BabyExpo sac de dormit...la recomandarea Elianei...si doarme ff bine in el..deci am scapat de grija invelitului noaptea.

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Anielas, nu stiu ce sa zic daca o atrag sau nu pentru ca abia le-a primit. Deocamdata sunt bune la gust .
Ea trebuie sa se obisnuiasca intai cu jucariile si apoi se joaca cu ele...asa ca mai asteptam. Oricum pe cutie scrie ca sunt pentru varsta de 1 an asa ca poti sa-i iei poate Inuta o sa se joace cu ele.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI ! Alexandra

...multa sanatate fericire si noroc...

cam tardiv..dar nu intru zilnic pe aici..

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andrei, Amelia si Filip MULTI, MULTI ANI FERICITI SI CAT MAI MULTA SANATATE!!!!!!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI!
Andrei
Amelia
Filip

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! AMELIA!La Multi Ani! Filip si Andrei
Va doresc din tot sufletul SANATATE! Bucurii si ganduri bune

Am vazut si eu poze cu Alexadrutzele de Ellen si Aissa - niste printese! Cand am citit mesajul lui Danyce mi-am dat seama ca exact aceleasi complimente voiam si eu sa folosesc deci nu ma repet... :)

La fel si Inutza e perfecta sa nu fie de deochi
si la Andrei al Adelei am ras cu toata familia :)) SUPER!

Hmm... sanatate Robert si ce sa mai zic... am promis poze, dar n-am timp
Reusesc eu pana la urma

Sanatate si

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hihihi, Ellen, chiar ca are cu cine semana blonduta ta!
Danyce, da ii mai fac o petrecere, de pitici, vineri. Mai mult asa, pentru ca vreau sa suflam in lumanare si sa fie copii, ca aia de ieri, cu oameni mari nu mi-a placut nici mie Si esti o draguta ca imi lauzi tortul, e prima oara cand fac asa ceva si prima data cand am folosit un sprit pentru ornat, adica e chiar premiera pentru mine. Nu e nici pe departe ce ar fi trebuit sa fie impletitura cos, dar pentru o neindemanatica cum sunt eu e super ok.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Amelia
Andrei
Filip

Sa cresteti mari si frumosi!Multa sanatate si in special pentru papusica Amelia sa scapati cat mai repede de ghips!!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput