Mamici de martie-aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Tina scrie pe o hartie din ce este compus no-spa si utrogestanul si te duci la farmacie si arati farmacistei.Ea stie sigur ce medicament este!!! De sangerare s-ar putea sa fie si de la inserarea placentei, se fixeaza si uneori au loc sangerari la unele gravidutze.Eu am avut dar nu mai tin minte in cate sapt. eram, mai e o gravi la ian-feb care tot asa a sangerat si era tot de la fixarea placentei.Ca sa fii mai sigura du-te la farmacie pt.Utrogestan si No-spa
Tin pumnii sa iasa totul bine!!!
23+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
ciuf spune:
Tina, stia linistita. Hai sa-ti spun povestea mea. Cand eram insarcinata cu Luca am avut un timp prelungit de sangerari maronii. Am facut acel vaccin pentru RH, iar la cateva zile dupa administrarea lui, am simtit ceva umed in chilot. M-am dus fuga la baie si cand am vazut ditamai pata de sange rosu m-am alertat. Am sunat imediat la doctor si am vorbit cu asistenta. M-a intrebat cat este de mare pata. Sa o compar cu moneda de 25 centi. Oyoyoy. Pata era de trei ori mai mare. Sfat: repaus total. Ok. Vin acasa si ma asez in pat. Stii cum imi curgea? Groaznic. Simteam siroaiele cum curg. Ma ridic sa schimb tamponul si observ ca deja curgea cu cheaguri si nu faceam fata ce sa pun mai repede ca sa nu murdaresc pe jos. Sun din nou la doctor si le spun ca imi curge foarte rau stand in pat si ca am cheaguri. In capul meu era ca deja pierd copilul. Cu toate ca nu aveam nici o durere de burtica. Si ne ducem la urgenta. Mi se spune sa ma duc la WC ca sa golesc vezica (ciudat, ca vcoi fetele din Ro povesteati ca trebuie sa fie plina) si apa din bol era rosie. Ma trimite la ecografie intravaginala. Acolo era bb bine merci. Totul parea in regula. Apoi m-a luat in primire ob-gin. care mi-a scos tot sangele din cavitate cu o sonda si parea destul de alarmat cand a vazut cat sange a putut sa-mi curga. Tratament: repaus total pentru o saptamana, sa ma ridic numai pentru baie si sa nu ma screm. Medicamentos: NIMIC. Ah si mi-a spus ca totul e in mainile lui Dzeu. Nu m-a bombardat cu medicamente.
Cand s-a intamplat? Exact cam in perioada in care esti tu acum. Si doctorul a zis ca poate sa fie de la inserarea placentei.
Si daca mai vrei o incurajare, o prietena de-a mea, tot din USA, a patit-o la fel. Numai ca pe ea a sfatuit-o doctorul sa nu se duca la urgenta ca totul va fi bine atata timp cat nu are dureri de burtica.
Asa ca fii cu fruntea sus si vei vedea ca va fi bine.
Dar stai in pat cumintica si nu ne mai face invidioase. Mai ales pe mine care duc lipsa de ... de vreo 3 luni.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Serj spune:
tina nu astepta pana vineri cand esti programata. eu cred ca si acolo sunt particulare unde platesti si iti face un control serios! deci daca la acel medic te-a programat gratis, platind poate te primeste mai devreme, asa ca sa te linstesti si sa-ti dea reteta ca fara nu iei nimic din farmacie.
trebuie sa se uite inauntru sa vada ca este inchis colul uterin si totul ok, care la eco nu se vede.
deci pune-l pe sotul tau sa sune iar si sa iei o programare si maine daca este posibil!!!!
poate au dreptate fetele si nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar mai bine sa te linisteasca si medicul. daca nu reusesti cu programarea, mai fa un drum la urgente si cere tu sa te controleze si inauntru sa vada daca este in regula.
pana atunci in pat si fara efort de nici un fel!!!
pupici
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
ciuf ce vaccin pt. Rh ai facut?
fetelor dar vesele ati mai fost, si puse pe bancuri serios

si chiar am vrut sa va intreb (fetele din ro.) cum sunt facuti pantalonii de clown, de sunt asa urati?
ca eu stiu de pantaloni asa cum spune nshiro, sau chiar fara dar care acopera burta si au elastic cu nasturel si in timp tot mai dai drumul la elastic. dar nu arata urat, bineinteles la astia nu merg bluzele pana la buric![]()
pupici la toate
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
nanuk spune:
tina scumpa, nu te alarma, sa nu-i faci rau lui bebel. Cauta un medic care sa te vada in mod serios si vezi pe urma daca ai intr-adevar motive de ingrjorare.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar sunt cu tot sufletul alaturi de tine si de toate celelalte fete care traiesc minunea asta.
Ma rog sa va apere Dumnezeu pe toate si sa va tina departe de probleme. 
Dar nu va ma alarmati din nimic si, chiar daca sunt si nori negri, nu renuntati la speranta. Mult curaj si nu uitati pentru ce luptati acum cu greul!
NANUK 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY
Cosmina spune:
Ceau fetelor, Tina_Welsh si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. M-am trezit ieri dimineata cu o mica sangerare, ca la sf. de ciclu, dar mult mai putin. Am fost urgent la doctor. M-am speriat asa tare, m-a luat plansul. Dar m-a linistit doctorita. L-am vazut pe bebelas, era bine. Tot ce mi-a putut da mie, in luna 3, a fost niste magneziu de dizolvat in apa. Altceva nu e voie cica din luna 3 incolo. Erau niste injectii ce le puteai face doar pana in luna 2. Altceva nimic. Recomandarea data de medic a fost mult stat in pat, fara sa mai depun efort deloc si gata cu... stiti voi ce.
In rest nimic. A, da, si magneziu, am mai zis, pana trece sangerarea. Nu cred ca trebuie sa ne nelinistim prea tare ca trece. Dar mergi oricum la medic de fiecare data cand apare ceva, orice. Eu cred ca am innebunit-o pe doctorita de cate ori merg! Asta e. Mai bine sa fiu sigura. Va pup dulce pe toate.
Cosmina
11+
maraki spune:
Cosmina eu i-au Magneziu forte de doua luni si continui cu el, o capsula pe zi mi-a spus dr.De cand il i-au vad ca nici probleme cu carceii nu am
23fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Laura Ioana spune:
da mai Catrinel ce cascata sunt! Stiam eu ca l-am mai vazut. L-am primit ieri pe mail si l-am scris. Da' zau ca de cand sunt insarcinata sunt cascaata rau, nu asa... Nu mai lucreaza neuronul![]()
Pai atunci am alt banc sa ne tina pentru weekend:
Doi ingerasi (unul roz si unul bleu) stateau pe un norisor si se cam plictiseau. Cel bleu zice:
"Hai sa ne jucam de-a muritorii!"
"Cum ca muritorii?" intreaba cel roz.
"Pai uite: tu te duci pe celalalt norisor, eu iti spun "hai la mine", tu zici ca nu vrei si uite asa incepem sa ne certam."
Se duce ingerasul roz pe alt norisor si cel bleu il striga: "Hai la mine!", iar ingerasul roz raspunde: "Bine, hai ca vin" si se duce la el.
"Pai, nu asa - zice cel bleu - tu trebuie sa ma refuzi si asa incepem sa ne certam" Si se repeta faza tot fara succes.
Atunci ingerasul bleu zice:
"Hai ca ma duc eu pe alt norisor, tu ma chemi, eu zic nu vreau si incepem sa ne certam."
Se duce cel bleu pe alt norisor si cel roz il cheama:
"Hai vino la mine!"
"Nu vreau!", raspunde cel bleu.
"Bine, atunci hai ca vin eu la tine!"
nu e simpatic?
Cred ca cele mai multe nu mai intrati pe net asa ca we placut si sarcina fara frica. TRAIASCA REVOLUTIA!
Laura
14+
Puiutul meu
lumysti spune:
Salutare burtici!
Mi-au placut la nebunie bancurile! 

Optimismul asta se pare ca e molipsitor!
Si eu am avut aseara o partida de
si de azi noapte am niste dureri destul de puternice in partea stanga. Insa azi voi incerca sa stau linistita in pat si poate imi trece. Vi s-a intamplat si voua sa aveti niste dureri dupa ce ati facut
? Mie a ajuns sa-mi fie frica sa mai prestez!
A1 Si mai am o problema! Voi ati inceput sa luati prenatale? Eu sunt in
15+ si am inceput sa iau ELEVIT. Mai ia cineva ELEVIT? Va rog sa-mi raspundeti si mie
!
Pupici,
Lumy
15+
Cosmina spune:
Maraki, iei toata sarcina magneziu? Mie mi-a dat doctorita sa iau doar pana trece sangerarea. Mi-a zis ca unele gravide iau toata sarcina dar mie nu mi-a dat. Altceva ce mai iei? Ce medicamente luati fetelor? Eu iau Duphaston 2/zi(pana prin sapt.20), acid folic 2/zi(mai iau vreo 2 sapt.), fier 1/zi, 15 zile da, 15 pauza (toata sarcina) si iau vitamine Vitaverlan 1/zi (toata sarcina). Cam atat. Voi ce luati? Ma gandeam ca poate eu iau prea multe. Sau nu? Ce ziceti? Va pup.
Cosmina
11+