Mamici de martie-aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Laura Ioana baga-ti mintile-n cap! Nu uita: totul este bine frumos, bebelini sunt fericiti in burtici la mami lor.
Eu ar trebui sa o iau razna pentru ca nu am nici un fel de greturi, dureri si alte alea? Ar fi culmea. M-am panicat 2 saptamani, e suficient. Don't worry be happy! Revolutia continua. Vei vedea ca si Tina e ok. Sigur n-are nimik. Uite cat optimism am si daca ai vedea cum ploua afara...
Banc scurt pentru voi:
Intr-o seara sotul statea intins pe canapea uitandu-se la televizor linistit, la un moment dat se trezeste cu o tigaie in cap de la sotia lui:
Sotul: De ce m-ai lovit?
Sotia: Ce este cu acest bilet pe care scrie Laura?
Sotul: Aaa... este numele unui cal pe care am pariat.
Dupa un timp se trezeste iar cu o tigaie in cap mult mai puternica...
Sotul: Ce mai e?
Sotia: Te-a sunat calu!

Capul sus! Unde e entuziasmul? Va rog frumos reveniti-va fetelor. suntem abia la inceput. pana in martie aprilie mai e.

Pupicesc la voi

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

super Pispirica, sper sa imi pastrez optimismul pana la capat!

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alt banc:

Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.
Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze.
-Unde pleci dom'le ca mai sunt femei aici?
-Lasa-ma in pace omule, mie de imi arde acum ?

Scuze daca pare porcos, da' nu e

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Burtici, m-am mai linistit. Acum, in primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum ianinte sa plec din Ro dar imi picase netul din cauza ploii din Bucuresti. Zborul a fost extraordinar de lung si cu multe palpitatii si foarte obositor!In fine am ajuns cu bine dupa cum vedeti.
Fetele noi, va urez bun venit si am sa va trec pe listuta in subiectul urmator!Acum sa vreau si nu pot, asta in caz in care nu v-a trecut deja aida.
Bun..acum sa va explic sistemul de aici.
Ieri am mers la urgente, dupa ce sotul meu a sunat si a dat absolut toate detaliile la telefon.Am fost "consultata"de un medic. "Consultatia" constand in presarea burtii si informandu-ma ca trebuie sa ma duc azi dimineata la ecografie. ATAT! Si eu eram disperata!
Dimineata la ora 10.30 am fost la spitalul de maternitate. Acolo m-a preluat o moasa, care m-a intrebat data posibila a nasterii, ultima menstra,varsta, etc. M-a pus sa beau multa apa si am facut ecografie 3D!De ce? nush...Dar l-am vazut pe bb din toate pozitiile! Flacaul sau fetita dadea din manute si din picioruse de zor! In fine, moasa nu a detectat nici o problema pe acolo si a zis ca totul e ok si ca nu stie de la ce e sangerarea!Dupa asta am fost trimisa la doctor. DOctorul nu se afla in spital, ci in cabinetul particular, dar nu platesti nimic daca vi de la spital. Acum, la doctor am fost programata abia vinerea viitoare. Pentru sangrare nu mi-a dat nimeni nimic. NU am gasit aici NO-SPA sau DUPHASTON! Nush cum sa procedez ca cica se dau numai pe baza de reteta (in caz ca gasesc inlocuitorul)! OF OF OF OF. Bine ca e bebe bine. Nu fac absolut nimic, am sa dorm toata ziua, iar sotul e pus la respect! Va pup pe toate si va multumesc enorm de mult pentru tot sprijinul acordat!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

bravo TINA,veziiiiiii,ca totul e bine cu bebe tau!acu' trebuie sa sarbatorim,dar dupa ce te odihnesti si tu cum trebuie,ca nu ai apucat!
te pup
LAURA IOANA, vrei sa iei bataie ce te-a apucat!bucurate ca te simti mai bine,nu intra in panica,de acum gata ar trebuii sa se sfarseasca perioada cu greturile,asa ca nu iti mai fa atatea griji si ai grija de bebel!
PISPIRICA,bravo tie,tu esti cea mai vesela de pe aici si vad ca te chinui sa ne inveselesti si pe noi,si cred ca reusesti!!!!!!!1

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Laura Ioana, misto banc!! L-am scris si eu pe pagina 3, ieri!!!

Tina, ma bucur mult ca a fost totul in regula la echografie. Sistemul din Anglia e cam ciudat, am auzit si de la alte prietene. Aici echivalentul la No Spa este BUSCOPAN si se da fara reteta (e mai ales pt durerile de burta de la ciclu, fetele din germania asta au luat in loc de No spa). Poate gasesti!!!

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Dragele mele, vreau sa va spun ca am fost la eco 3D-4D si sunt suuuuuuper incantata... Nu am timp acum sa citesc tot, dar am vazut ca la prima pag. intreba cineva cum e. E ecografie abdominala, la Sibiu costa 850.000 lei, iti pune gratis pe CD si iti scoate gratis cate poici vrei. Eu am acum muuuulte poze frumoase cu bebelu si chiar si un filmulet, de care sunt tare mandra. Vi le-as pune si voua dar ... nu stiu cum... Daca ma ajuta cineva cu o explicatie, poate ating si eu culmile stiintei....
Oricum, mergeti sa faceti eco 3D. Face toti banii si merita asteptarea. Eu sunt inebunita!!!

Va pupez si astept sfaturi despre cum sa pun pozele si filmuletul.

adar, 12+

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

Ce usurare! Daca ecografia ti-a iesit bine, inseamna ca nu e nimic grav. Probabil ca Ciuf a avut dreptate si ai sangerat fiindca ti s-a iritat mucoasa vaginului de la....

Daca in uter e totul ok, probabil ca nu ai nevoie de hormoni (Duphaston), iar No-Spa eu il iau doar cand ma doare burtica. Tu spuneai ca nu ai avut dureri...

Laura, nu inteleg de unde provine panica ta. Sarcina nu evolueaza la fel la toata lumea. Eu am o colega care spunea ca nici nu se simte insarcinata. Ea naste prin noiembrie si n-a avut greata, nu dureri, nimic. Doar ca are si ea burta acum. Eu in locul tau m-as simti fericita. Acum, mai nou, am si eu aceeasi problema ca TweetyGeo - dupa ce mananc dulce raman cu o acreala in gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

tcelen macar incerc.
ma gandesc ca daca e sa ne panicam si sa ne speriem din orice nu ajungem nicaieri. asa ca mergem inainte cu optimism si bucurie
da acuma zau, stiu ca v-am inebunit da nu mai sta ploaia asta nene de nici o culoare
inca un banc si va las, ca azi v-am zapacit de cap.

Intr-o zi,la usa unei batrane,suna un domn elegant imbracat cu un
aspirator in mana.
-As dori sa va prezint cel mai performant aspirator...,iar in acelasi
moment arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de
balegar,explicand...
-Daca acest aspirator nu va curata TOT,promit ca restul il voi manca!
Batrana,dupa ce asculta toata povestea,ii raspunde:
-Atunci sper sa ai pofta,ca nu am curent de azi-dimineata!

pupici la voi

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

eu tot sangerez... ai nu gasesc cum se spune la no-spa sau duphaston!Nu o sa ma linistesc pana nu se opreste! OFOFOFOF! VA pup!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput