Mamici de martie-aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor inca nu am ajuns la doctor, dar sangerarea nu s-a oprit. De cate ori ma duc la toaleta de atatea ori vad si sange in closet!Acum petele numai sunt roz sunt spre maro!Mai am inca 3 ore pana ma duc la doctorul de aici!!!Am vb cu doctorul din Ro si mi-a dat sa iau No-SPA,DUPHASON SI Vitamina E! Tineti-mi pumnii sa mai raman pe listuta!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,fetita stai linistita!calmeaza-te,ia medicamentele si odihnestete pana ajungi la doctor!multa bafta la doctor,si sa ne aduci numai vesti bune!!!!!!
te pupma rog ptr tine

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetele zapacite!

Sa incep asa, in ordinea in care am citit:
Kim sper ca nu ai de gand sa faci raze acum! Lasa nasul in pace ca ti-a trece el, cine stie unde l-ai bagat (prin ce oale) de l-ai scrantit
Nshiro e super daca la voi exista mai mult interes ca gravidutele sa arate bine, la noi pantalonii sunt nashpa, nashpa. Imi pare rau ca esti asa de "uriasa" si nu-ti vin pantalonii, dar poate iti faci la comanda!
Tina eu cred ca daca scurgerile sunt maro acum inseamna ca sunt pe trecute. Stai linistita in pat. Ne gandim la tine si iti tinem pumnii pentru cand mergi la dr., te asteptam sa vii si sa ne dai vestile bune.
Uff, ce-as fi venit si eu la baby expo...
sunt super bancurile, fetelor.

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Ce pofta credeti ca am avut sa mananc neaparat aseara? Ceapa taiata si amestecata cu pasta de tomate! Am mancat doua cepe uriase cu pasta de tomate si paine, de ziceai ca nu am mai vazut mancare

Ete si un banculetz:

O broasca se urca intr-un copac. Ajunge in virful lui si sare. Fil fil
cade.
Se ridica, si inapoi in virful copacului. Fil fil, cade. Incepe iara
sa urce...
Intre timp doi vulturi ( el catre ea ):
-Oare n-ar fi bine sa-i spunem c-a fost infiata ?

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

Tina, eu am sangerat aproape trei saptamani, din a 6-a saptamana, pana prin a 8-a, a 9-a. Sangele era cand rozaliu, cand maroniu. Am avut chiar si mici cheaguri. Dar era putin cantitativ, ca spre sfarsitul menstruatiei. Am luat No-Spa, Utrogestan (oral)si Gravibinon intramuscular. Sangerarea a persistat o vreme si sub tratamen, dar in final mi-a trecut. Acum mai iau Utrogestan cate o capsula seara, oral, si No-Spa cand mai am dureri de burta.
La medicul ginecolog m-am intalnit cu cineva care a sangerat o perioada fara sa ia vreun tratament (era in SUA si n-au vrut sa-i dea nimic)si acum are un copilas sanatos si frumos.

Nu dispera, daca sangerezi nu inseamna ca pierzi sarcina. Sigur s-a intamplat ceva acolo dupa actul sexual. Din cate stiu eu - dar poate gresesc - dupa actul sexual apar niste contractii uterine, care sunt probabil responsabile de sangerare. Este absolut necesar sa stai in pat - nu faci nimic nimic, doar stai intinsa (eu asa am facut in prima saptamana de sangerare) - si sa te abtii complet de la iubareala. Asta cu abstinenta e importanta - mie mi-a spus clar ginecologul si de atunci il tin la respect pe sotul meu.

Ceea ce povesteste ciuf e o sangerare din mucoasa vaginala - nu cred ca e cazul la tine.

Oricum, cand apare o sangerare in primul trimiestru - asta scrie in diverse articole pe internet - e obligatoriu sa mergi la medic. Fiindca poate fi ceva grav (nu intotdeauna, dar exista aceasta posibilitate). E mai bine sa deranjezi medicul pentru o prostiuta decat sa stai acasa si sa apara probleme grave. Eu am avut in uter - a iesit la ecografie - un ditamai hematomul (o punga de sange), care arata ca un sac gestational - adica aveam, la 7 saptamani doua gauri albe in uter, in loc de una.Prima doctorita la care am fost (dariolog - ecografist de meserie) mi-a zis ca am gemeni si sa stau linistita in pat, ca trece sangerarea. Dar n-am avut incredere in ea si m-am dus la ginecolog. Acolo mi-a facut o eco intravaginala si a vazut embrion doar in una din gaurile albe si mi-a zis ca cealalta e un hematom imens. Asadar, la mine a fost o problema serioasa, dar cu tratament mi-a trecut. Si bebe este bine, nu a patit nimic - cel putin deocamdata nu mi-a spus ginecologul ca ar fi vreo problema.

Deci Tina, e bine ca ti-ai facut programarea azi. La ecografie o sa se vada daca s-a intamplat ceva in uter. Dar chiar daca sangerezi din uter si nu din vagin, nu te impacienta, ca se poate trata.
Din ceea ce am citit, riscul de pierdere a sarcinii exista in primul trimestru. Ori tu, treci de acum in al doilea...

Bafta multa si sa ne dai vesti bune! Acum am sa astept cu sufletul la gura sa te intorci de la doctor si sa ne spui cum a mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ileana_marius, m-am tot uitat dupa Klebsiella si nu am gasit decit ca e o bacterie care provoaca infectii de tract urinar…destul de rezistenta la antibiotice.

Nanuuuuk, chiar m-am gindit la tine zilele trecute. Ce ma bucur ca ai scris!! As vrea sa am si eu un spirit asa optimist ca al tau. Iti tin pumnii tare!!!

Pispi, te tii de glume de dimineata!!! Misto bancul!!

Tina, eu cred ca ai singerat de la partidele de sex… Bine ca ai fost la urgente, dar ma mir ca nu ti-au facut echografie. Chiar ca-s ciudati englezii cu sistemul lor. Ai grija mare de tine, sa ne spui ce a zis medicul, sper ca asta sa-ti faca echo. Sa insisti!!!

Dana, super bancul cu melcul!

LauraIoana

pup burticile voioase

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

mey fetele hai sa va mai zic un banc ca tare ma-nerveaza ploaia asta si pe deasupra ma-nervat si unu la birou, ca acu il dau cu capu d masa

Copilul īl īntreaba pe tatal lui, ce īnseamna politica?Tatal īl pune pe genunchi si īncepe sa-i explice aratānd exemple:
- Fii atent, copilas, eu aduc banul īn casa, deci eu sunt CAPITALISMUL. Mama are grija de bani, deci ea este GUVERNUL. Bunicul tau are grija ca totul sa fie īn regula, deci el este SINDICATUL. Babysitterul nostru este CLASA MUNCITOARE si cu totii muncim ca tu, POPORUL sa te simti bine si sa nu-ti lipseasca nimic. Iar fratiorul tau de cāteva luni este VIITORUL nostru comun. Copilasul retine tot ce a auzit si merge la culcare.
Īn timpul noptii se trezeste ca fratiorul lui a facut caca īn scutec si plānge. Se ridica si vrea sa-i zica mamei ce se īntīmpla, dar ea doarme atīt de adīnc ca nu reuseste s-o trezeasca.
Intra sa-i spuna babysitterului dar tatal lui tocmai se hīrjonea cu ea īn pat īn timp ce bunicul lui tragea cu ochiul prin fereastra. Nimeni nu-l observa, asa ca merge īnapoi īn pat.

Ziua urmatoare tatal lui īntreaba daca poate sa spuna cu propriile cuvinte ce īnseamna politica. Copilasul īsi aminteste de cele vazute noaptea si raspunde:

- Politica este cīnd CAPITALISMUL profita de CLASA MUNCITOARE īn timp ce SINDICATUL priveste neputincios. GUVERNUL doarme, nimeni nu baga īn seama POPORUL, iar VIITORUL nostru este īn cacat.

scuzati expresiile

hai ca va pupicesc

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Pispi daca te enerveaza da-l. Nu stie ca nu trebuie sa fii nervoasa?
fain bancul. Nu mai vine nimeni cu un banc, o veste, o dorinta, o pofta, ceva?

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Tina, cred ca s-au acumulat toate: drumul, stress-ul. Plus ca nu te-ai intalnit de mult timp cu sotul tau si poate din cauza pauzei ti se intampla asa.
In privinta spalarii, mie mi-a zis o dr. ginecolog ca nu trebuie sa ne spalam niciodata in interior. Bineinteles ca n-am ascultat-o, ca daca nu ma spal ma simt f. murdara. Dar de cand am ramas insarcinata m-am spalat mai usor, adica cu mai putina apa si nu asa adanc. Si inainte faceam mereu candida din cauza ca ma spalam prea des si distrugeam flora si mai ales din cauza antibioticelor, dar acum n-am facut. Acum mananc si un iaurt pe zi si stiu ca e recomandat contra candidozei.
A inceput sa mi se faca foame mai rau ca inainte. Nu-mi mai ajunge pachetelul care-l luam de obicei. De greturi nu am scapat. Din contra, dimineata mi-e mai rau ca altadata. Daca mananc dulce mi-e rau. Nu mai suport sucurile, beau doar apa toata ziua. Si seara ma simt asa obosita.
Of, cat mai avem de indurat?

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput

Tweety nu stiam ca iaurtelul previne candidoza. Oricum e bine sa consumam lactate, cu atat mai mult ca in saptamana 15 (cum suntem noi) cica se dezvolta dintisorii lui bebe si au nevoie de calciu.

Mie parca nu mi-a mai fost asa de rau aseara si nici azi (bine, dar am mancat ieri o multime) si parca am inceput sa ma panichez iar! Deja simt ca ma retrag din mijlocul revolutionarelor si ma arunc iar cu capul inainte in tot felul de spaime

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput