Mamici de martie-aprilie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

TINA,eu cred ca s-au acumulat toate la tine,stresul ,emotiile,oboseala,zborul cu avionul si de ce nu si multele partide de!stai linistita in pat,calmeazate,ptr. ca acum cu starea asta de agitatie pe care o ai mai rau iti faci,cred ca din cauza asta,ai senzatia de voma si durerile de cap,de frica,ai facut un atac de panica!daca scurgerea continua si maine sau peste noapte,parerea mea este sa te duci la medic imediat, nu saptamana viitoare!!!!!!!!!!!sa ne spui si maine cum te mai simti
te pupsi ai grija!
SERJ,cred ca ai dreptate in legatura cu piciorul,fiindca stau foarte mult la calculator,aproape 12 ore pe zii lucrez,dar acum am terminat luna si iau o saptamana de pauza!doctorul mi-a spus sa iau pauza la 2 ore sa ma intind in pat,de usor de spus ,greu de facut!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tina, stai in pat pentru o zi. Sigur s-a spart vreun vas de sange. Eu zic ca e de la sex. Daca ati facut si de mai multe ori. Evitati penetrarea adanca.
Stii ca ti se poate intampla si dupa un control la ginecolog.
Fii linistita si nu face efort. Mie mi-a zis doctora sa stau in pat pana dispare sangerarea. Incearca si tu asa. Daca vezi ca-ti curge si maine, atunci musai sa te duci la doctor. Dar pana atunci, roaga sotul sa-ti aduca mancarea la pt. Sfatul meu.
E foarte posibil sa ti se fi spart un vas de sange.
Eu am patit-o saptamana trecuta, cand am fost la baie pentru no 2 si m-am scremut mai tare. Cand sa ma sterg era sange pe hartie. A doua zi nu mai aveam nimic.
Tine-ne la curent. Sa dea Domnu' sa fie bine!

Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor va multumesc din suflet. Sotul meu s-a speriat asa de tare ca m-a luat pe sus si m-a dus la urgente...insa acolo nu mi-au zis nimic...mi-au pus o gramada de intrebari mi-au luat tensiunea si atat. Maine am sa sun sa fac o programare la ecograf si in caz ca mai sangerez asta seara sau ma apuca durerile de burta trebuie sa ma sun iarasi la urgente...e super ciudat aici in Scotia.. numai inteleg nimic!Va pupsi inca odata multumesc. Va spun maine ce am mai facut!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tina si eu cred ca daca stai linistita in pat se opreste sangerarea. Este de panicat daca e rosu inchis sau cheaguri, dar la tine nu e cazul! Nu mai faceti excese de ca ne faci geloase pe unele dintre noi!

Laura 14+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, ai grija de tine, menajeaza-te, e un semn ca trebuie sa te odihnesti, fa-ti un bine tie si lui bb, lasa-te rasfatata si tu un pic.

Fetelor, am ras bine citind-va mesajele, misto bancurile, si apropo-urile despre pantalonii de clown. Eu inca sunt la pantaloni cu talie foarte joasa, dar nu mai am mult si ma apuc de circ... am pus 3 kg si am o pofta de mancare de speriat.

Azi la medic i-am auzit inimioara lui bb din burtica si iar am prins aripi... Peste 4 zile trec in trimestrul 2 (si scad riscurile de avort spontan, nu?), poate scap si de greturi. Intre timp m-am ales cu o raceala, si pe deasupra cu o durere de... nas, de parca mi l-as fi rupt (culmea e ca nu-mi dau seama cand m-am lovit la nas, ma doare osul), si am uitat sa-i spun la dr. (adevarul ca nu prea avea legatura cu obstetrica-ginecologia), poate ar tb sa-mi fac o radiografie. Peste 2 sapt. merg sa fac translucenta nucala (ii masoara la bb ceafa ca sa ne asiguram ca n-are sindromul Down, sindromul Edwards si nici anomalii de tub neural.
Curios, dr. zice ca am trecut de pragul de risc (primul trimestru)si ca data nasterii ar fi mai devreme cu cateva zile decat am calculat initial, nu stiu de ce, dupa dimensiunile lui bb, dupa analize? Deci mai nou e vb de 6 aprilie. Am fost asa de terminata ca am plecat direct de la scoala si am intarziat la dr. ca am luat-o pe alt drum si m-am ratacit, va dati seama ca am uitat sa intreb tot ce mi-am propus. Important e ca bb e bine.

KIM & my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Pispirica, nu am auzit de un talisman anume pentru nastere usoara, dar trebuie sa fie, dat fiind faptul ca aici exista talismane pentru aproape orice (pentru succes la examene, pentru masina, sa te fereasca de accidente...etc) Uite chiar azi am intalnire cu familionul si am s-o intreb pe socrela. Daca se gasesc la templul de la noi din oras iti iau si tie unul cu placere, il pun intr-un plic si ti-l trimit, nu e mare smecherie...

Fetelor de ce ziceti voi pantaloni de clovn ca eu nu-mi pot imagina decat niste salvari largi de sus si pana jos, scurti pana deasupra gleznelor si peticiti in genunchi . Va rog incetati ca nu e de glumit cu imaginatia mea bolnava ... aici au croiala normala, drepti si stramti pe fund, doar ca partea de la burica e din tricot care se intinde... Se gasesc si blugi, care la fel, de sub burtica au banda elastica lata... numai ca la "imensitatea mea" de picioare lungi care le am la cei un metru saizeci, toti imi sunt scurti!!! Si pe cuvantul meu ca am picioare scurte!!!!!!! Sau ma rog... normale zic eu... in nici un caz lungi!!!!!!!

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Fetelor, va pup pe toate pe burtici.
Am bagat un pic nasul sa vad ce mai faceti si ma bucur sa aud ca misca bebeii si ca sunt sanatosi. Nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, ca am niste zile infernale, dar mai arunc un ochi printre picaturi.
Aveti grija de voi si nu va stresati. Pantalonii de clown va vin foarte bine, iar voi sunteti cele mai frumoase , chiar si cu un sac de rafie pe voi. In plus o sa fiti si niste mamici minunate .
Va doresc sanatate pentru doi si zile usoare si fara . Sa si sa , ca sa cresteti mari cu bine. Va pupici din tot sufletul .
Eu ma intorc la munca de jos , pina in noiembrie, cind ma apuc iar de in scopurile cunoscute. Am ...

NANUK.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

neata fetele! ce faceti? ca pe mine m-a inebunit ploaia asta. nu mai conteneste
nshiro esti draguta. multumesc. cine stie poate chiar ajuta...
si acum banc de dimineata:

Un tata scapa de la serviciu un pic mai tarziu si pe drumul spre
casa, isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare:
- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
Vanzatoarea ii raspunde:
- Care Barbie? Avem:
Barbie la gimnastica - 19,95 euro
Barbie jucand volei - 19,95 euro
Barbie la cumparaturi - 19,95 euro
Barbie la plaja - 19,95 euro
Barbie la dans - 19,95 euro
Barbie divortata - 265,95 euro
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa
265,95 euro?
Vanzatoarea, cu un aer foarte natural, ii raspunde:
- "Barbie divortata" are si masina lui Ken

pupici

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tina, pauza! relaxeaza-te cat poti de mult. Era bine daca aveai niste utrogestan cumparat de aici sa pui cate 2 capsule seara la culcare, asta pana mergi la medic. S-au acumulat toate si o sa vezi ca daca te calmezi iti vor trece si greturile si ametelile!

Uite un banculet ca sa razi (dar nu in hohote):

Un melc bate la usa unui urs. Iese ursul, se zgaieste, nu vede pe nimeni, dupa care se uita in jos si da de melc. Enervat, il ia pe melc de guler si-l azvarle cat poate de departe. Dupa 6 luni se aud iar batai in usa ursului, care iese din casa si da cu ochii de melc. Melcul,nervos: "Ia asculta, ba, ce-a fost faza asta de adineauri?"

Va pup pe toate cu drag, aveti grija de voi si de BBei,

2 in 1 sau Superoferta

Danutza dutza
Malaika

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

tina nebunatica mica eu zic sa stai linistita ca sigur nu e nimik, mai ales dupa cum zici ca e culoarea. s-au adunat si foarte mult, stres, oboseala, drumul. asa ca stai intinsa in pat si nu te mai gandi la prostii. ia-o altfel: bebe a dat si el un semn ca i-a fost dor de tati

fetelor in we asta e baby expo la sala palatului. nu mergeti? eu abia astept sa ma duc. sa ne punem in tema cu ce ne asteapta pe viitor. am, inteles ca sunt o gramada de lucruri de tot felul pentru bebelini.

si am mai auzit ca la romexpo o sa fie o expozitie de moda sau ceva de genul asta si ma gandeam ca poate reusesc sa dau o raita ca cine stie poate o fi ceva si pentru gravidute. eu inca nu am nevoie de hainute de graviduta ca fiind foarte slaba acum imi vin haine normale, dar la un moment dat tot va trebui sa-mi iau de imbracat. asa cine stie poate o fi ceva. ca inteleg de la voi ca tare nasol arata hainutele pentru noi.

Anamaria 12+ si bamboocel cel voinicel

Mergi la inceput