Mamici de martie-aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
Tina_Welsh spune:
Halou burtici. Eu nu am sangerat deloc ieri toata ziua..dar pe seara foarte foarte putin si cred ca a fost din cauza ca m-am enervat foarte tare! Ma simt mai bine numai ca acum am dat in alta problema AM GAZE SI SUNT BALONATA!OFF! In fine hai sa nu ma mai vait atat, fetele ia ziceti, nu ati aflat deloc sexul la bebei?
Vreau sexee de bebei!
Va pup pe toate!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
mamaariadna spune:
M-am intooors!!!!
Fetelor, va pupic pe toate. Am revenit din concediu, dar tare as mai fi ramas. Inca nu am apucat sa citesc ce ati scris intre timp, e muuuuuult.
Sper ca sunteti toate foarte bine.
Abia astept sa citesc noutatile. O sa mai scriu dupa aceea.
O duminica minunata la toate gravidutele,
Ariadna,
17 fara o zi
tcelen spune:
FETELOR sunt foarte suparata

,vineri toata ziua bebelul meu aproape din ora in ora a miscat,imi dadea cate doua,trei lovituri,de vineri seara de la ora 21 pana acum bebelul meu nu a mai dat nici un semn de viata,nici o lovitura nimic,nu mai pot ,nustiu ce sa fac?????????m-am foit toata noaptea,asteptam sa simt o lovitura ,ceva dar nimic,sunt atat de ingrijorata

am 20 de saptamani,si nustiu cat de des ar trebuii sa miste acum,e normal,nu e normal????pana acum il simteam zilnic pe bebe!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
lumysti spune:
Fetelor, am si eu 2 intrebari pentru voi:
1. Voi ati inceput sa luati prenatale? Daca DA, de care? (doctorul meu e in concediu de o luna de zile si nu stiu ce sa fac!).
2. Ce creme folositi impotriva vergeturilor pe perioada sarcinii? ( am inteles ca nu orice crema este indicata in aceasta perioada)
Va rog sa-mi raspundeti si mie! Please!!!
Lumy
15+
Lady_Hawk spune:
Tcelen nu-ti face probleme probabil in week-endul asta e oleaca mai puturos bebu tau...eu am o prietena care dupa ce s-a agitat vreo doua zile pe la tara nu l-a mai simtit pe bebe vreo trei zile si cand se pregatea sa mearga la medic...i-a tras doo picioruse de nu s-a vazut...asa ca nu gandi negativ...ok?...E totul ok, doar ca e si lui lenika mai mare uneori!!!Pupici!!!
Io si bebu_mic
atlantiana spune:
Tcelen, din propria experienta nu pot sa-ti impartasesc nimic, fiindca nu am simtit pana acum nimic in burtica - am doar 13+.
Am cautat pe internet si am gasit ca oprirea miscarilor fetale poate fi
- semn de suferinta fetala - bebe nu are suficient oxigen
- sau, cel mai adesea, bebe trage un pui de somn.
Cel mai bine este sa stai relaxata intr-o camera linistita, fara galagie, cu mana pe burtica si sa fii atenta daca simti ceva. Intr-un interval de doua ore ar trebui sa miste cam de 10 ori. Asta am citit - nu stiu daca cineva poate avea rabdare sa stea doua ore la panda.
In alt articol am citit ca se poate vorbi de pierderea miscarlor fetale doar dupa 22 saptamani....
Tina_Welsh spune:
TCELEN, linisteste-te. Eu zic ca s-a saturat sa dea din picioare si ia o mica pauza.Calmeaza-te sa nu ii faci rau ok?Te pup si sa imi dai de veste!

Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
atlantiana spune:
Lumi, eu am citit ca aceste creme pentru vergeturi sunt doar asa, ca sa ai constiinta impacata ca faci ceva. Cica nu au nici un efect, nu previn si nici nu vindeca vergeturile. Iar cremele si orice altceva care se aplica local nu sunt contraindicate fiindca se foloseste in cantitate prea mica ca sa se absoarba in sange.
dea0277 spune:
Salutare fetele,
lumy, eu ma dau cu o crema de coco butter, dar tot la fel, am citit ca nu prea are nici un efect decit liniste de constiinta, am citit tot la fel sa bei multa apa ca sa tii pielea hidratata ca lumea.
Eu m-am ars rau cu doctorii din canada si ii admir pe doctorii din romania, am dat de un doctor in constanta, tare de treaba care a avut grija mare de mine. mi-a zis ca daca veneam mai repede la el, ar fi putut salva copilul numai ca doctorii din canada nu prea te baga in seama. din cite am inteles aici te lasa sa pierzi cam 2-3 sarcini inainte sa iti dea ceva medicamente.
Mie mi-au zis sa iau multivitamine materna, special pentru gravide
Andreea
14 sapt. +
Lady_Hawk spune:
Fetelor voi din a cata saptamana sau luna ati inceput sa luati prenatale ...ca doctorul meu nici nu a adus vorba despre ele...????
Io si bebu_mic