Copilasi de iulie-august 2004 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
simona, io cum il vedeam pe ionut "atins" fuga repede la nurofen! de-acu am sa-l inlocuiesc cu eferalgan, panadol sau ce suspensii mai sunt care sa contina paracetamol. si vitamina c lui ilinca ii dau la fiola, am observat ca o ia mai usor decit pastila
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
alice2004 spune:
Presimteam eu ceva cu nurofenu asta ... si mama imi tot spunea sa ii dau lui andrei seara la culcare oleaca de nurofen, cind era cu dintii, dar eu nu si nu, ce ii trebuie medicament ? Am calgel, nu nurofen ... ca cica il linisteste, lasa ca se linisteste si fara ! Iar vitamina C eu ii dau juma de fiola pe zi, daca este nevoie !
Alice si
Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
BLUE ANGEL spune:
eu am inceput sa-i dau vit C picaturi !!!!si cred ca voi trece curand si la remedii homeopate de intarire a sistemului imunitar
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
alice2004 spune:
Daria, de ce nu ii faci suc natural de porto sau de mandarine plus citeva picaturi de vitamina C? Io stiam ca Teddy nu este asa de bun pentru copii ...
Alice si
Gizmo pina la un an
Adema spune:
uitati ce zice pe buletinul de analiza:
"Fibre musculare nedigerate - absent;
Fibre musculare digerate -rar;
Grasimi neutr, trigliceride <50;
Acizi grasi liberi, sapunuri <100;
Amidon rar;
Celuloza digerabila -rar.
Comentarii: scaun cu aspect si consistenta normale"
Credeam ca reies si eventuale intolerante din analiza asta...Tot ce scrie mai sus corespunde valorilor de referinta.
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Uf, uitam ... Eli, felicitari pentru micul umblaret !!!!

Alice si
Gizmo pina la un an
amironeanu spune:
Salut!
Felicitari lui Stef plimbaretul! Pe mine ma dispera Stefi ca nu are nici o frica cu mersul, numai eu stau pe linga ea sa nu se loveasca 
Eu mereu i-am dat Stefaniei Panadol, adevarul este ca si eu daca simt ca ma ia o raceala iau seara un paracetamol si ma simt mai bine. Si incerc sa evit, numai daca cred ca a prins un pic frigul sau se trezeste foarte des peste noapte (maselute) ii dau Panadol. Si a reactionat mereu bine, iar dupa vaccin supozitor cu paracetamol (este mai eficient decat suspensia). Iar vitamina C, parca Olivia a spus ca a citit ca nu are efect la raceala.
Pupacim tzucurei mucosi (pe cei mici, ca pe cel mare nu ne permitem
), Carmen, trebuie sa ai grija de tine ca sa poti avea grija de ei .
Andreea multa sanatate si eu stiam ca argila este buna pentru infectii urinare si cistite.
Adema, bine ca au iesit analizele in regula, ai grija cu reintroducerea alimentelor, eu as astepta pana se intoarce doctorita.
Hi, hi Andries, auzi la el sa certe covorul!
Ma reintorc la treaba, trebuie sa trag tare ca maine am de facut o tona de bagaje.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
Nicole, multam de pontul cu creioanele, am gasit la metro intr-adevar ! Da trebuia sa iau doua cutii ca deja s-a abonat la ele nepoata-mea - e superincintata si coloreaza de zor !!
Alice si
Gizmo pina la un an
philip spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
paracetamolul este un anti-termic si analgezic normal, cu folosinta indelungata. se poate da fara probleme oricui (mai tineti minte cind eram gravide si ziceam: nu poti lua decit paracetamol). ibuprofenul (sustanta ctiva din nurofen, tylenol, etc) este un anti-inflamator. destul de puternic.
roxana, trebuie sa te contrazic. substanta activa din tylenol este acetaminophen, singurul medicament aprobat aici in timpul sarcinii. asemenea paracetamolului in romania. ibuprofenul este substanta activa in nurofen, motrin si advil. de fapt ordinea e alta, pt ca au denumiri diferite functie de concentratie.

philip
&andreea
copilasi dragalasi
carmenp spune:
andrea, io racesc foarte rar (o fi de la usturoi? ca l-as minca si pe piine
) asa ca sper sa scap si tura asta
este 17.30, ma uit pe acasa s-o vad pe bella
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei