Copilasi de iulie-august 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna fetelor, ma bucur sa va regasesc, sanatate multa celor bolnavioare, inclusiv mie ca sunt taaaaaaare mucoasa!!

Fiti atente cu ROR -ul ala, eu stiu ca este bun de facut, dar Victor a facut otita medie ca urmare a vaccinului!!E drept ca in prospect scria ca in 6% din cazuri apar reactii secundare, etc dar ... cine l-a citit? Ca poate-l faceam mai tarziu...in fine eu eram tare presata sa-l duc in colectivitate la gradi asa ca am riscat si l-am facut la 1 an.

Paracetamolul si Nurofenul se dau alternativ la 6 -7 ore de exemplu dimineata nurofen, la pranz paracetamul (Eferalgan e mai eficient decat Calpol), seara iar nurofen, dar asta numai daca face febra, altfel nu are sens. Intr-adevar daca se poate evita nurofenul este mai bine, la administrari pe termen lung in cantitati semnificative poate sa aiba si el efecte. Eu i-am dat lui Victor cand a avut otita in fiecare zi cate 6 ml de nurofen timp de 7 zile, ce mai, am consumat o sticla intreaga... dar ce puteam sa-i fac la febra 39 constanta?

Vin si eu la party pe 9 oct, fie dimineata fie seara, mie imi convine oricum, dar va spun ca e mai bine dimineata... ganditi-va ca seara la 18 se intuneca, in fine cum vreti voi si cum puteti. Daca ne adunam macar 12 fete insemna buget de party 12 milioane si ne ajung banii si pentru sala, tort, fructe pentru copii, masa bufet suedez, etc. Nicole, daca vrei sa te ajut cu organizarea da-mi un semn.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Vazut Lie-ciocarlie frumusica foc!
Mey, febra lui Vicu, aia mare de peste 39, nu cedeaza definitiv la paracetamol sau nurofen. Mi-a demonstrat asta la vaccinul de 6 luni si la ala de un an, cand peste zi a papat alternativ una sau alta, dar peste noapte am fost silita sa ii pun un Novocalmin si in juma de ora am dormit linistiti si el si noi. Asa ca, la fiecare cum se poate.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

22 septembrie 2005 - 1 an 1 luna 1 saptamana - Stefan merge

Azi a facut un super-progres. Dimineata a inceput sa stea mai mult in picioare nesustinut, pe la pranz a mers vreo 2 pasi, seara s-a ridicat singurel in picioare, iar apoi a inceput sa mearga, 2 pasi, 3, 6, 10... E un fricos si a trebuit putin "impins de la spate", il las in mijlocul camerei in picioare, ma indepartez de el si-l chem la mine, doar asa merge. O singura data, inainte de nani, s-a desprins de canapea si a venit la mine cand l-am strigat.

Multumim ca ne-ati vizionat pozicile!

Am vazut copii frumosi foc: moata cu falcute, Patrick ET, vrabiuta fara mot. Ma dus sa mai vad si altele.

Sanatate la puiuti si nu numai, weekend placut!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Felicitari,Stefanut de Eli,pentru primii pasi,.

...fiimea doarme de la 13 si inca nu se aude nimic de la ea din camera...diseara iar adoarme la 12....

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

eli, felicitari umblaretului, de-acu pregateste-te chiar ca tre sa stai numa` dupa el pina-si capata stabilitate.
mie mi-s dragi de nu mai pooot, cind incep a merge si tin miinile in fata sau in pozitie de "predat", ca ilinca
mey, nasol tare cind ai doi cupii si al doilea isi da drumul mai greu la mers, vorbit si toate cele, chiar iti faci o mie de griji

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Bravo!! Victor al meu a mers tot la 1 an si o luna si acum la 1 an si 2 luni si 2 saptamani se zbenguie peste tot!!

La inceput mergea cu mainile intinse (sa-si tina echilibrul) ziceai ca se plimba un avionas prin casa era atat de dulcel... si ce fricos...cadea in fund si dadea "na, na!!"la covor ca vezi doamene l-a lovit!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

sunt si eu pe aici ..va citesc si am si vizionat muulte poze frumoase cu copii si parinti frumosi !!!!
imi merge netul f aiurea ..abia astept sa treaca vremea asta ...
vai Roxana ce-i in cta ..si noi sambata vom fi acolo ...cool!!!
Eli , felicitari pentru primii pasi ..este foarte emotionant
mai si eu i-am dat d-lui Pufulescu Nurofen ..chiar si preventiv ...de unde sa stiu ce efecte poate avea ..dar voi ce dat copiilor , de exemplu atunci cand vedeti ca stranuta mai mult si incepe sa-i curga nasucul ..deci la inceputul unei raceli ..sa o poti ocoli si sa nu se agraveze
eu cand simt ca ma ia raceala iau un paracetamol si o aspirina ...si gata ...
revin

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

cica ar trebui sa le dam vitamina C!! dar intrebarea este CUM?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

vazut:
- pupi cu gropite in obrajori, e asa de dulce;
- Bradut, ochios foc, ii sta tare bine la costum;
- si 2 mamici frumoase(de pupi si Bradut)
restul de poze maine

Andreea, Andries, Carmen (tucurei si sot) sanatate multa. Il bag in grupul vostru si pe Stefan mucosul.

EMa si Adema, ma bucur ca analizele au iesit bine.

Multumim pt felicitari! Da, asa merge si el, cu mainile intinse (si zambetul pe bunze). Am plecat la nani.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu stiu cat ajuta ... dar eu Vit.C ii dau 2-3 pastile de Ascovit in apa sau zeama de lamaie in Teddy ... astept alte sugestii si forme de administrare si alte optiuni de Vit.C + pt.cresterea imunitatii !!!

Felicitari pentru STEFAN (Eli) !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput