Copilasi de iulie-august 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Adema, bine ca rezultatele au iesit ok ! Acum nu cred ca este posibil sa ii faci analize dupa fiecare fel de mincare pe care il maninca, nu ? Zic si io, nu dati !!! Oricum, ma bucur pentru vestile bune !
Liaaaaaaaaa, pe unde esti, fata ????

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxana, asta-i ordinea, paracetamol, nurofen? io exact pe dos le-am dat, ca nurofen am tot timpu-n casa, pe cind paracetamol ocazional, uite, vezi, nici pe asta n-am stiut-o, parc-as sta la pocreaca...
alice, stai linistita ca si mie mi-au facut soacra-mea si maica-mea, am dulapul plin cu de toate de parca-s gospodina gospodinelor, cind m-oi invrednici si io nu stiu!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

adema, ma bucur ca au iesit bune, poate te lamuresc fetele, roxana si olivia, ele stiu mai bine

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema si Ema - ma bucur ca analizele sunt ok !!!
Carmen - sanatate la gashca !
Am vazut un Bradut foarte chipes !!!
Si o Alexandra frumoasaaa cu papica pe botic !!!

Cu Novocalminul nu stiam ... io am supozitoarele cu Paracetamol si Nurofen in casa + astea ... am sa le arunc pe astea cu Novocalmin ! Roxana - sar`na de informatiile pretioase, 99% le notez in agenda Giuliei

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Adema,eu cred ca e bine ca au iesit ok analizele,ce e mai nasol ca nu s-a depistat cauza.Totusi ce sa fie oare?O intoleranta?Dar la ce?

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

da, da, roxana, saru`mina

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

carmen - si ale noastre-s roase, si o gramada lipsa... dar vad ca in ultimul timp s-a mai linistit, nu mai desface covorasul chiar asa de des. pupici la tzucurei, sa se faca bine repede-repede. pentru nasuc poate ajuta sa pui intr-o lampa de aromaterapie un pic de apa si cateva picaturi de ulei de eucalipt.
andreea - multumim am avut un super fotograf si am fost cuminti la pozat, ca stiam ce inseamna. multa sanatate!
simona - nici eu nu fumez si mi se face rau cand inhalez fum de tigara (am avut niste mesteri care au fumat pe hol, cand intrau venea fumul dupa ei si ma inecam, cred ca fumau carpati, sau ceva asemanator)
albinutzo - sa-ti traiasca! da' chiar ca a avut ceva motz... si ce torturi frumoaseeeee... de unde le-ai luat? ca noi am dat comanda prin telefon si fetele de la ana au facut ce le-a taiat capul...
am facut un album nou in care am pus doar 3 poze deocamdata. mi-a mai trecut supararea de dimineata. o sa fac si eu 100 de poze sa recuperez

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da Carmen, in ordinea asta. paracetamolul este un anti-termic si analgezic normal, cu folosinta indelungata. se poate da fara probleme oricui (mai tineti minte cind eram gravide si ziceam: nu poti lua decit paracetamol). ibuprofenul (sustanta ctiva din nurofen, tylenol, etc) este un anti-inflamator. destul de puternic. dupa parerea mea (datorita unei campanii de promovare ff bine sustinuta trebuie sa recunosc) la noi nurofen-ul a devenit o moda, ca si in state. avand in vedere calitatile relativ similare ale paracetamolului acesta trebuie sa fie prima alegere. restul....doar in cazuri in care paracetamolul nu isi face efectul. exista parinti care spun "copilului meu numai cu nurofen ii trece, de ce sa il chinui cu altceva?". ptr ca exista diferite cauze ale febrei, citeodata cedeaza la paracetamol, citeodata nu. si daca dai numai nurofen....incet incet apar si problemele ficatului.
hai ca m-am lungit. plec si eu prin potop acasa la iepurele plictisit.
ADema, imi pare bine ca analiza e ok. din pacate experienta in acest domeniu n-am asa ca nu te pot ajuta cu vreun sfat. cred ca Olivia stie mai multe.
ne auzim later!

Mergi la inceput

lool, roxana, m-ai bagat in sperieti cu chestia aia cu nurofenu` si ficatu`...io nu eram p-aci cind vorbeati voi, am venit mai tirzior.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Da,Marcela,se vede ca e o mana priceputa tare la mijloc,dar si voi sunteti superbi....cel mai mult imi place cum el,taticul,iti sustine privirea,se citeste emotia si fericirea in ochii vostri...sunt intr-adevar niste amintiri minunate....cu toate astea cred ca dragostea ce v-a legat si va leaga in continuare este de proportii impresionante,nu gresesc,asa-i.......scuza-ma daca am fost prea indiscreta.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput