Copilasi de iulie-august 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

a tacut, nu stiu pentru cit tiomp, probabil 10 min cel mult un sfert de ora...
vrabiuto, vazut pozele pupam nuntasele, inca mai sunt intregi piesele de puzzle? ale mele is roase pe mergini, ilinca-i autoarea.
roxana, nu am stiu ca nu se da cu una cu doua novocalmin la copii este prima data cind aud si asta ma enerveaza cel mai tare ca sunt chestii care le aflu intimplator, nici dr si nici de la farmacie nu spun mereu, cred ca numai novocalmin am in casa.
ema, da!!!! imi vine sa mor nu alta, acum de cind este ionut acasa o pun in fata lui cind maninca poate poate i-o fi pofta, da de unde, "nieeeee" se strimba si-si face greata!! stiu ca tre sa vina ziua aia cind am s-o infometez ca altfel nu se poate, si uite ca tot amin ca mi-e mila de ea, si tot mai sper sa-si revina de la sine, dar ioc!
andreea banica, am facut cistite de nu mai stiam cume fara, ultima daat eram gravida cu ionut, dar inca nu-mi dadusem seama si am facut atunci un tratament cu .... iaca nu-mi bine acum in cap, dar imi amintesc eu, produs romanesc, o farmacista mi l-a recomandat si de atunci nu am mai avut probleme.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Of,of,Carmen,multa sanatate atat tzucureilor mici cat si tzucurelului boss si ai grija tu tzucurica mama sa nu o iei si tu,pentru toti patru.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

daca va uitati acum: http://www.rolitoral.ro/webcam/webcam.htm se vede fulgerul prins pe webcam.
Andreea B, si aici a fost vreme de plaja pana duminica inclusiv. cu apa calda si tot tacimul.
Carmen, sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Wow, Carmen, da chiar ca ai de lucru acolo, la tine !! Si pentru voi toti pupici si sanatate la maxim, sa treaca virusii repede-repede !
Andreea, da, chiar ca ai dreptate, acum ca privesc in urma, imi amintesc de unul din cele mai frumoase concedii pe care le-am facut la mare intr-un septembrie ... a fost minunat !
Noi - eu si sotul meu - sintem nefumatori, asa ca nu pot sa raspund aici ! Si eu sint adepta nefumatului in preajma copilului mic, asa ca rog pe oricine vrea sa fumeze sa mearga in alta camera, sau cel mai bine in bucatarie ...
Tocma ce copilu meu, in drumurile lui prin casa, si-a inchis o usa peste degete ... noroc ca nu a tras prea tare de ea ! Acum se pupa cu un ratoi mare de plus !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

roxana, au aratat aseara la protv, reporterul ala a avut curaj nu gluma, vijiiau valurile la fundu` lui.
l-am vazut si pe bradut, da` a avut ceva motz
sa nu uit, le-ati dat corbita copiilor cu zarzavat dintr-asta de pus pentru iarna?/ca astazi am facut ptr prima data, nu este sarat dar am o jena de obicei ii dadeam cu zarzavat proaspat

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, scuze, nu vazusem mesajul tau cind ai postat. algocalminul asta este o substanta folosita doar in europa de est (romania adica) si china. nu zic ca nu e bun, dar cu moderatie. si nu la copii sub 5-6 ani. asa ca.....precautie. mai bine paracetamol si nurofen, in ordinea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Si pitica mea si-a prins azi degetul intr-un sertar,dar doar s-a julit un pic....ce-mi place la ea ca daca se loveste sau cade,nu plange(doar daca se loveste rau,rau)doar o auzi:auuu...dar un au,spus asa grav,atat s-apoi isi vede de treaba.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

carmen, eu am pentru Andrei zarzavat cumparat din piata - telina, sfecla, fasole galbena, pastirnac, radacina de patrunjel, boabe de mazare, conopida - taiate marunt si puse in pungi la congelator si din ele scot cind ii fac mincarea. Cartofii, ceapa, rosiile, ardeii si morcovii ii pun proaspeti ... aaa, si mai am broccoli si spanac, cam cu astea jonglez eu ! De iarna nu am pus ca nu am avut timp neam !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

multumum, fetili, astia micii suporta cu stoicism pe cind asta batrinu` se vaita intr-una la telefon.
roxana, m-am uitat in frigider, da, numai novocalmin am.
apropos de mare in septembrie, pai in studentie numa` cu tabere mergeam si numa`n septembrie, bine sfirsitul lui august si inceputul lui septembrie, ce vremuri, dom`le...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Am luat analiza. E normala!Rezultatele corespund cu valorile de referinta.
Nu ma incanta total fiindca nu am depistat cauza.Analiza a fost facuta 'pe regim', dar eu cum introduc ceva de mancare se schimba situatia.
Ce ziceti voi? Dr. pediatra nu e in tara nici saptamana viitoare!

Adema&Codrut

Mergi la inceput