Copilasi de iulie-august 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ilinca doarme de atunci, a ajuns-o oboseala, mititica... sper sa se scoale in timp util sa ajungem la dr.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Carmen are dreptate. Usturoiul este excelent pentru raceala. Cand eram mica si ne pastea o raceala ne dadea tata paine prajita, frecata cu usturoi, unsa cu untura (din aia de la carnati) si o cana de ceai cat mai fierbinte, apoi repede in pat, transpiram bine si gata, a doua zi nu mai aveam nimic. Si cartofi copti, tot asa cit mai fierbinti sunt foarte buni la raceala.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

va multumim mult de complimente, ati fost niste dragute toate. eu zic ca toti copilasii sunt frumosi, chiar daca fiecare e special in felul lui. de mine...ei, incercam si eu sa par sexy, dar ai dreptate roxana, data viitoare scot home theatre system-ul din casa, sa iasa pozele mai fain.
adema, ma bucur ca au iesit ok, dar imi dau seama ce simti acum nestiind de la ce i se trage.
am vazut un bradut super misto cu palmier in varful capului si niste poze la fel de superbe.
despre lia marcelei nu mai zic ca am tot zis, o sa intre la idei, ca umblu cu petitul. mai astept vreo cativa ani.
carmen, imi pare rau ca ai numai bolnaviori. slava Domnului ca are cine sa-i ingrijeasca.
va pup si sunt pe aici, ma mai uit in urma sa vad ce-am ratat
noi ne-am distrat linistit ieri, asa, ca-n familie, ne-am plimbat si [prin parc, acu, gata, la treaba iar.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mama, Andrea, fie-ti mila !!! Ai adus aminte de untura cu piine si usturoi ... oaaa, ce buna este !!! Mi-ai facut o maaaaare poooofta !!! Ce n-am avut io d-astea cind eram gravida !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu, daaa, ai dreptate, ce vremuri, Doamne, a trecut un mileniu ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ema, Adema ma bucur ca puiutzii sunt bine.

Si eu am obiceiul de a-i da nurofen...am si paracetamol in casa dar imi e mai comod cu seringa.

Eu i-am prin o data degetzelul Andreei la usitza dulapului ei(vad ca fac numai prostii)...ce a mai plans...i-am bagat repede degetul in apa rece ...

Eli, felicitari pentru mergaretz!
Marcela am vazut niste poze super frumoase...ai fost o dulcica de mireasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Stefan, felicitari pentru mers ...gata, incepe show-ul!

voua nu vi se par mult mai haiosi acum cand merg, fac tot felul de figuri ?

eu pana la urma tot n-am adormit, am citit si de doua ori am fost intrerupta de la lectura, unul a fost postasul cu alocatia, alta a fost nebuna cu lumina, cred ca e cea mai nebuna femeie din lume, cand bate in usa am impresia ca o va scoate din balamale ...asa ca somn nu, dar ma culc devreme, daca ma lasa moata, ca ea si la 11.30 noaptea zice ca nu vrea la nani!

i-am dat sa pape, ma zapaceste pur si simplu, a mancat la 2, acum s-a trezit pe la 5.20, cum s-a trezit a vrut sa mergem la bucatarie, ati ghicit, vroia "papi", dar n-au trecut decat 3 ore de la ultima masa, masa la care a mancat nu bine, ci super bine, asa ca i-am dat acum un iaurt cu fructe si o banana ...am de gand sa-i fac baita la 7, sa-i dau laptele la 8, poate o pacalesc si adoarme si ea la 10, sper !

asa, acum despre party, vad ca vine si Andreea (andries) si ma bucur mult, am actualizat lista, am trecut eu la sfarsit multe semne de intrebare, sper ca zilele astea sa ne spuneti si voi ca veniti, ne e dor de voi
so, lista ...
* Simo
Monica (Cristalina)
* Monica
* AndreeaB
* Dana
Irina (nu poate sa vina)
* Nicole
* Adema
Caro
* Gabi
* Marcela
Adina
* Alice
* Andreea (Andries)
* AndreeaS
* SimonaR
Alina ?
Miha ?
Alexandra ?

cine mai vine? pe cine mai bifez?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nicole, succes diseara cu moatza ! Nici Andrei nu mai doarme inainte de zece seara, io am renuntat sa ma mai chinuiesc ... chiar si duoa baie si laptele de seara nu trage la somn, zici ca e energizant in biberonu ala !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Carmen, sanatate la toti, de la cel mai mic pana la cel mai mare !!! si tie iti dorim sa nu racesti !

si pe mine m-ati terminat cu usturoiul ...ma duc sa prajesc paine, si apoi sa-i arat si niste usturoi, am si niste unt, vad eu ce iese si mai am pofta de ceva, de un cafe frape ...mai ales din ala de la Mimoza, din Olimp , pentru cine stie cat de beton este!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Nicole-multumim frumos de invitatie!!! Dar problema nu este de cazare (avem unde sta, inclusiv una bucata soacra) ci ca trebuie sa ne intoarcem in aceeasi seara in Brasov si ar fi prea tarziu. Luni trebuie sa fim la munca.
Despre nurofen si eu am auzit acelasi lucru, ca n-ar fi ok pentru ficat.
Ma duc la chestionarele mele (imposibile) cat e cupilu pe afara.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput