Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ce bine am dormit fetelor nici musca nu am auzit

acuma m_am trezit sa fac ceva papa ca sau anuntat niste musafiri o sa bag repede o friptura la cuptor cu niste cartofi copti si cu sos de iaurt si sa-l sun e sotu sa cumpere o praji si gata

va pup pe toate dana38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu acum zic ca nu mai vreau alt bebe, asta sa fie sanatos, da toata familia sta pe capul meu sa fak doi si in plus prietenele mi-au spus ca peste doi -trei ani o sa-mi schimb parerea.... sa vedem , nu?
plus ca sunt batrana .... cand il fak pe al doilea??? pai tu Gina esti ok, ai 25 de ani si bebe 2 pe drum, ete ca eu nu am fost asa desteapta, am tot stat si am copilarit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

FELICITARI Simona si Miflore !!!!!!!. Sa aveti parte de bebelusi sanatosi, cumintei, care sa aibe mult noroc si sa va aduca multe-multe bucurii. Si voua refacere cit mai rapida.

Imi place ca treaba cu virsta a trezit diferite sentimente pe la voi. Dar principalul este ca va simtiti tinere si foarte tinere. Acuma, deh, mi-as fi dorit si eu sa fi facut copiii la 25 de ani, as fi avut acum copii de 10 ani . Dar stiti cum este cind ... exista prioritati de alta natura.

Fetelor, spuneti-mi si mie, e rau de tot cu inundatiile in Bucuresti?. Sunt cartiere sub apa asa cum se aude? De cit timp ploua exact? Si care e prognoza?

va pupic pe toate,
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Alinam, niciodata nu este prea tarziu.
Apoi, doar nu ai ajuns la baston sa te consideri batrana! Heheeee,mai este muult pana ne-om "hodorogi".Batran este bunicul care are 94 ani!Desi are aceasta varsta,inca mai are pofta de viata iar noi ne smiorcaim de pe acum?!Cu ceva timp in urma cumnata mea i-a cumparat niste pijamale calduroase si foarte rezistente.Mosul le-a,testat rezistenta si spune:"Hmmmm,dar bune si tare rezistent mai este materialul!Pai astea nu se ruuuuup...tin nu gluma.Apoi se intoarce catre cumnata mea si ii spune:Auzi Angela,as vrea sa mai traiesc macar pana s-or rupe pijamalele acestea!" Na,sa mai spunem ceva?!
Pe tata l-a facut la 40 ani,si-a vazut nepotii(noi),iar acum si stranepotii!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ege, baiatul meu e tare politicos si o sa-i lase inainte pe alti bebelusi.
Tocmai m-am intors de la control, toate-s "sigilate", bebe e bine merci pozitionat sus in burtica, eu n-am nici un semn.
Asa ca am planificat plaja sambata sau duminica asta la vreo 50km de noi, pe malul oceanului.

Diana 39sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam la fel gandesc si eu referitor la bb2. Vedem noi daca ne razgandim peste 2-3 ani .

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

SIMONA8004 SI MIFLORE, FELICITARI, SANATATE MULTA, SA VA TRAIASCA PRINTESELE SI SA VA REVEDEM CAT MAI REPEDE PRINTRE NOI.

anto, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara fetelor,

Hmmm, ce subiect interesant.
Multa vreme eu nu am vrut decat un singur copil (asta dupa ce in liceu ziceam ca as vrea 6, hehe, ce inseamna sa fii mic si...).
Apoi am vazut la mai multe colege si prietene cum au facut 2 copii in mai putin de 3 ani, ca sa-i creasca impreuna si sa fie apropiati de varsta. Mi-a placut ideea si incepuse sa ma tenteze si pe mine treaba cu doi bebei poc, poc, unul dupa altul.
Dar acum, dupa o sarcina cu risc si cinci luni de repaus fortat pe canapea, nu cred ca ne vom grabi cu bebe numarul 2. Daca ar trebui sa stau la pat si pt a doua sarcina, imi dau seama ca ar fi muult mai greu cu un copil mic decat acum cand am fost numai eu si sotzul.

Nu abandonam ideea, dar deocamdata sa-l facem noi acum pe primul cu bine si sa fim sanatosi, apoi mai vedem.

Pupici la fete si somn usor,
Anto, 37

PS: Gina, felicitari pentru licenta de contractor si succes mult in activitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Am neeeet!
Felicitari, Simona si Mihaela! Sa traiti, sa va creasca bebeii sanatosi!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Antoanela,multumesc frumos! Eu ma ocup deocamdata doar de calcule,hartii si plati - restul intra in responsabilitatea sotului .

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput