Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
ege spune:
uff nu mai vb atat de mancare ca imi faceti o pofta!!!
maine o pun pe mama sa imi faca salata orientala.azi mi-a facut clatite cu dulceata de visine.maine dimineata o sun si la pranz merg la ea sa mananc
sincer sper sa nu se grabeasca bb mea.sa mai stea pana sapt.urmatoare.
in leg cu al 2 lea copil eu ma gandesc ca daca sunt 2 e mai bine.cel putin acum asa gandesc.
iar daca e baiat habar nu am ce nume ii pun.si sa stiti ca multe lume mi-a zis ca e baiat dupa forma burtii....dar eu nu cred
va doresc o noapte linistita!
ege
dani_flor spune:
Fetelor, in general pe cel de-al doilea copil il cere primul! Ani in sir am fost intrebata de fetitza mea cind mai fac ... evident o "surioara". Mai ales daca la gradinitza sunt multi copii care au frati/surori.
daca ii faci poc-poc, avantaj copiii (joaca, pasiuni comune, etc), dezavantaj parintii (sarcini apropiate, greutati cu copiii la inceput, etc)
daca ii faci la 5-6 ani diferenta, dezavantaj copiii (nu prea pot avea pasiuni comune, nu se prea joaca impreuna), avantaj parintii (cind apare nr.2 primul este deja mare, se descurca si singurel)
Dar cum o iei si cum o dai, se recomanda un numar >1. Pentru binele lor si frumusetea familiei. Exista si o vorba pe aici, nu stiu daca chiar din traditia poporului german care reflecta asta "Ein kind ist kein kind". Adica un copil este ca nici un copil.
Eu sunt pentru 2 ![]()
Va pup,
Daniela
Gina M spune:
dani_flor ai perfecta dreptate!
Exista avantaje si dezavantaje.Desi este ceva mai greu acum cand sunt micuti, noi am fost si suntem de parere ca merita a fi platit pretul.
Spre exemplu,acum nu a trebuit sa mai cumpar aproape nimic pentru BB din
deoarece am totul de la Rebecca.Cum nu-i mai vin si nu i se mai potrivesc ei hainute(etc)le plasez imediat acesteia.Economisim astfel multi bani si timp...
Foarte serios vorbind,eu cred ca fiecare familie are dreptul si datoria de a sta inaintea lui Dumnezeu in rugaciune si de a hotara sa aduca pe lume exact atatea copii cati pot ingriji si cati pot educa suficient de atent corespunzator normelor crestine.
V-om vedea cum ne decurcam cu 2 copilasi iar daca totul merge bine ,la vremea cand vom considera ca va fi timpul favorabil ,ne gandim si la al 3-lea deoarece, ne dorim si un baietel cum va spuneam.Fetele cresc,le vine vremea maritisului si-si baga altul "batul" in munca noastra de-o viata.Asa lasa dom"le sa avem si un baiat sa rezolve si el munca altora
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
dani_flor spune:
Gina M, sa va dea Dumnezeu exact asa cum va doriti voi!!. 3 este un numar super, suna si mai bine decit 2, daca poti sa ii cresti si sa ii educi corespunzator + posibilitatile materiale necesare. E drept ca se mai poate face si economie
cum bine ai remarcat.
Si noi ne gindisem ca un baiat ar sta f bine linga 2 surioare, dar sunt multe de luat in considerare.
bravo tie ca ai inceput la momentul propice si ai TOATA viata in fata, mai ai inca 10 ani in care poti face copii. Si noua ne plac foarte mult, ni se par minunati, din pacate, cum remarca cineva, am "copilarit" cam mult. 
Daniela
Tonnia spune:
Neata, fetelor! Si noapte buna, America!
Ce vreme oribila, nu e de iesit din casa!
Dani, e o situatie oribila cu inundatiile, si nu se opreste ploaia. Ce e in tara! Tot anul asta a fost ingrozitor, fara precedent se pare.
, 36+
karmenutza spune:
Neata, fete!
Ai dreptate, Tonnia, cu vremea asta, nu e de iesit din casa. Numai de nascut nu e vreme...mai bine stam cuminti.
mary ilie spune:
hai fetele, trezirea!!!~!!
normal ca mergem , jadi! cu toata ploaia de afara! eu una sunt asa de plictisita, ca abia asteptam ziua de azi sa-mi pierd cateva ore pe acolo. acuma, sper sa putem ajunge cu masina, ca barca nu avem!
mary 39+++
b_irina_c spune:
Mary se pare ca ploaia le-a amortit pe fete
. Eu as veni la babyexpo, dar nu am nici barca, nici masina si nici cu cine sa-l las pe Vladut... Asa ca va urez shoping placut!
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mary ilie spune:
irina, invitatia mea ramane valabila, dar nu cred ca e o idee buna sa iesi cu Vladut pe o vreme ca asta si mai ales in aglomeratie! pacat ca nu ai cu cine sa-l lasi, ca o iesire ti-ar face bine si tie!
vrei sa ma uit de ceva pentru tine?sa-ti zic preturi, cava? zi-mi ce te intereseaza si iti aduc pliante eventual, ca pana duminica poate ajungi si tu pe acolo! mary 39+++