Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 11
b_irina_c spune:
Mary
mersi mult, esti o dulce!
. Clar cu bb nu ies pe vremea asta si mai ales in asa aglomeratie....
Dar vroiam mai mult asa sa casc gura, vb ta sa ies din casa... Ca hainute mai groase trebuie sa iau, ca vine iarna, in rest nimic deosebit... Lasa ca ies maine (e sotul acasa) sa-mi iau buletinul (ca pana acum aveam de Cluj si mi-am facut si eu "bolentin de Bocoresti").
Ma duc sa dorm si eu un pic ca doarme mogaldeata. Sa-mi ziceti si mie ce e interesant la babyexpo (comparativ cu asta primavara).
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!!!
FELICITARI PROAPPETELOR MAMICI, SA VA BUCURESTI DE BEBEII VOSTRI!!!
Azi noapte, cand am schimbat-o pe Petra (ca a facut kk), a tras asa un jet puternic de inca un kk, ca mi-a ajuns pe pijama, mocheta si un colt de canapea.... Azi noapte 
Legat de varsta: eu am 30 de ani impliniti in ianuarie, iar sotul meu are 29. Fix cand am implinit 30 de ani, am avut iminenta de avort, dar s-a rezolvat.... o am pe PETRA.
La noi e freme frumoasa. O sa ajunga si la voi vremea de la noi si puteti merge la expo...succes la cumparaturi!!
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
moki spune:
Felicitari fetitelor si mamicilor Simona si Miflore!!!!!

Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii! Si refacere rapida ca va asteptam pe-aici cat mai repede sa ne povestiti!!!
La mine bebe sta cumintel foc,desi ar cam fi trebuit sa dea semne..cred ca-i place tare mult la 5 stele decat afara pe vremea asta..brrrrrrrrrr...
Fetelor,eu stau in Crangasi si pe artera spre CFR2 se merge bara la bara..daca se merge..oare cum ajung eu sa nasc???? plus ca n-avem masina chiar in perioada asta,iar taxiurile zic pas daca suni la ele..asta dupa ore de stat pe tel,am verificat..
salvarile,cred ca la fel..cand a avut sotul o cadere de calciu,Pulsul a venit dupa o ora..pe vremea asta cred ca nu vin deloc..
cred ca ar trebui sa luam cursuri de nascut acasa..dar ce ma fac cu sotul care o sa fuga sigur????
Hai va pup!!
Moki,38++
norina spune:
Bine v-am regasit gravidute si mamici!Iaca am revenit si eu pe forum, dupa o lunga perioada (10 zile)de acomodari si treceri la un nou stil de viata. Nu am avut timp sa citesc din urma, dar promit sa recuperez.Va multumesc celor care m-au incurajat toata aceasta perioada si in special Alinei si lui Jadi care am inteles ca v-au transmis mesajele mele.Deci: pe 14 sept la ora 12, m-am infiintat la spital pt operatie, dupa lungi asteptari si emotii am intrat in sala de operatii la ora 20. Cam la 20;15 a aparut pe lume Teodora Sara, ingerasul nostru de 2,900 kg, 50 cm si scor apgar 8.Ce a urmat, nu mai conteaza, bine ca au trecut toate si acum suntem acasica si suntem bine amandoua, de altfel ea nu avut probleme deloc si ma bucur nespus pt asta, mai greu a fost cu mine...
Ce sa va spun acum repede...este frumos, sunt trairi noi, care nu se pot exprima in cuvinte si sunt experimentate diferit de fiecare dintre noi.Bebelusha este o scumpa, este cumintica(pana acum), papacioasa, (din pacate biberon- ca mami a cam pirdut lapticul-acum iau antibiotice, dar speram ca prin mulsul zilnic voi reausi sa recuperez ceva si dupa ce termin tratamentul, sa o pot alapta din nou.Cat de curand, voi incerca sa pun cateva poze cu Teodora si sa ajung si eu din urma ce ati mai scris, sa ma pun la curent ca am ramas in urma..
Am si eu o intrebare: mamici, cum faceti voi cu sab simplexul? Eu ii pun in fiecare bibe 15 picaturi, oare e prea des?-dar am vazut ca are efect si ii pun mereu.. voi cum faceti?2. Voi dati ceiut lui bb, ca mie asa mi-a recomandat pediatra sa-i dau intre mese, baby drink sau babycalmNorinaNorinapoze
mysweetest spune:
Codruta asa am patit si eu cu pipi de vreo 4 ori ..una chiar astazi acum o ora.
A regurgitat niste lapte in timp ce-l tineam in brate si m-a facut si pe mine pe pijama si l-am schimbat de hainute..apoi in timp ce il schimbam de pampers a facut si pipi si s-a udat pe bluzitele de sus si iar a trebuit schimbat .
La mine deja dormitorul e intors pe dos..nimic nu mai e la locul lui si nu mai pot intretine curatenia...am rasturnat sticluta cu vigantol pe pat si am murdarit si salteaua fiindca in brate il aveam pe bb, sotul meu a varsat cana cu ceai tot pe pat, pe jos sunt mereu scame de la tifon, comprese...
Asta noapte s-a trezit cam des..la 1, la 4, la 6 si de la 6.30 nu a mai vrut sa doarma...acum ma duc si eu sa prind macar catvea min. de odihna.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
ege spune:
bine ai revenit,norina!!
sa-ti traiasca sara si sa va aduca numai bucurii!
ma bucur ca ea este bine si imi pare rau ca recuperarea ta a fost mai grea.iar laptele cred ca o sa vina.si oana parca a avut probleme la inceput cu lapltele.
fetelor mie cred ca mi se crapa pielea de pe burta de ma scarpina
diafera,diana,gina voi ce mai faceti?aveti intepaturi ,contractii ceva????
pe mine ma doare mijlocul si din cand in cand ma mai inteapa ba intr-o parte ba in alta
celor care merg la baby expo va doresc cumparaturi placute si sincer va invidiez.as fi vrut sa vin si eu dar sunt prea mare sa ma mai deplasez pana la buc
va pup
ege
diafera spune:
Norina bine ai revenit! Si eu am sa fac cezariana... dar ce probleme ai avut la operatie? Te intreb pentru ca vreau sa fiu pregatita sufleteste pentru orice este posibil. Bebele tau vad ca a avut apgar 8 .. si tu ai nascut la Braila.. si sora mea a nascut la Braila acum 6 ani si a avut probleme cu baietelul la nastere(e zice ca cezariana a fost facuta prea devreme... nimeni nestiind exact care era termenul). Poti sa-mi scrii pe pm daca nu se poate pe forum! Merci!
Aura 38+
diafera spune:
Ege eu nu prea imi dau seama daca am contractii .. cred ca mai am ca mi se mai intareste burta cateodata , dar pentru scurt timp. La mine ,in mare majoritate a timpului , burta e in repaus, in rest seara si dimineata sau in pozitii mai deosebite.. bb riposteaza (se intinde, da din picioare, sughite) sau foarte rar.. cum am mai spus se mai intareste burta. Cel mai greu imi este noaptea cand trebuie sa ma misc in pat sau sa merg la toileta (eu fac greseala ca mananc destul de mult seara si apoi ma culc cu stomacul plin.. dupa care normal ca ma jeneaza burta in pat)
Deci per total pot spune ca nu am probleme majore.. si nu cred ca sunt semne sa iasa prea curand :). Oricum e musai sa stea pana luni ca abia atunci e dr. in tara.
Aura, 38+
cge spune:
Bine ai venit acasa Norina!
Sa vezi ce bine e acasa si ptr tine si ptr puiuta.
Fetele, Ancuta a implinit azi o saptamana.![]()
A mai luat si in greutate, mai avem un pic si ajungem la greutatea cu care s-a nascut.
Eu nu ii dau deocamdata nimic ptr colici; nici nu plange decat de foame si de alint: nu vrea sa stea treaza in patut.
Vrea plimbata![]()
Mi-a fost mila azi de Victor dimineata m-a rugat sa stau cu el 5 minute in pat inainte sa plece la gradi, ca stau cu fata toata ziua.
Daniela, Gina, aveti dreptate in privinta nr de copii.
Din pacate in Romania nr maxim de copii pe care ni-l putem permite este 2.(vb de oameni cu venituri normale).
Deci noi vom inchide fabrica.
Daca reusim sa plecam in alta tara, poate mai facem 1 copil.
Timp ar mai fi, si eu si sotul avem 28 ani.
Imi e drag sa fiu insarcinata, colegele de serviciu zic ca sa raman gravida si sa le dau lor copilul, ca prea mi-a fost draga perioada asta.
Irina, si eu o trimit pe maica-mea sa ii cumpere ceva hainute groase Ancutei ca eu i-am luasem bodyuri cu maneca scurta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005