Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
nanadana spune:
Buna fetelor
azi am fost cam lenesi am dormitat mai mult in pat dupa musafiri care au plecat aseara dupa ora 12 noapte spund ei ca ma pregatesc inainte sa vina bebe cu statul noaptea ![]()
Noria bine ati venit acasa, iti doresc multa sanatate si recuperare cit mai repede si micutei Sara un pupic dulce
Ancuta sa cresti mare si sa-i aduci numai bucuri lui mami si tati
dana 38++
nanadana spune:
fetelor azi ma duc sa cumapr carutul sper ca vina acasa cu ceva ca de vreo 2 saptamini plec la cumaparat carut si tot nu il cumpar stiti eu mi sint balanta ![]()
dana38++
dani_flor spune:
Buna ziua fericite mamici si nerabdatoare burtici,
Norina, bine ai venit, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aibe mult noroc. Uneori e mai neplacut dupa nastere (stiu din proprie experienta), dar o sa uiti cu primele gingureli ale bebelusului.
Tonnia mercic mult de info. Stiu ca a fost rau de tot in Ro anul asta, am fost si noi in iulie exact inainte de ploile alea mari. Am fost cu masina si am crezut ca acolo raminem. Acum trebuie sa vina mama la mine, sa ma mai ajute cu copiii, si imi zisese ca e rau rau de tot acolo, si ma intrebam daca mai pleaca busul
. Si mai auzisem din dreapta-stinga ca e inundat prin jurul Bucurestiului si prin unele din cartierele marginase. Imi imaginez ca in restul tarii trebuie sa fie chiar si mai rau. Of, biata tara, ce a avut de indurat anul asta!
Mysweetest, copiii (cel putin primul) iti schimba totalmente si ireversibil stilul de viata. Printre altele si aspectul casei. Cu lucruri care nu mai stau acolo unde le-ai pus ieri si cu multe-multe lucruri de bebel (insirate, atirnate, rasturnate, murdare, curate, etc.) care umplu tot apartamentul, astfel incit nimic nu va mai fi ca inainte. Si secretul reusitei este sa nu te mai gindesti cum a fost inainte ![]()
Fetelor, de curiozitate, cind se deschide topicul la bebelusii de setembrie-octombrie, cind nastem toate-toate?
Celor care se duc la babyexpo va doresc vizionare cit mai placuta. Sa gasiti lucrusoare cit mai frumoase pentru bebelusii vostri! Tare as fi dorit sa fiu si eu acolo!
Daniela 36s+4z
b_irina_c spune:
norina bine ai revenit! Eu cred ca ii dai cam mult Sab (15 pic la fiecare masa). Mie pediatra mi-a zis de 3 ori pe zi. E drept ca pe prospect nu scrie nimic de genul. Oricum eu ii dau 10 picaturi de 3 ori pe zi. Daca are crampe si plange tare ii mai dau 10, dar incerc sa sa-i dau doar de 3 ori. I le dau cu lingurita (speciala pt bb, de silicon) inainte de masa. Si cand am plecat de la spital pediatra de acolo tot asa mi-a zis de 3 ori pe zi. Parerea mea: daca ii dai la fiecae masa pune 5 picaturi... Zic si eu... Ceai nu i-am dat niciodata, de nici un fel... Pediatra ta nu ti-a zis cat Sab sa-i dai?
nanadana spor la cumparaturi!!!
Cristina eu trebuie sa ma duc singurica, maica-mea e la 200km de Bucuresti
....
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
sofia_misicu spune:
Neata fetelor. Miflore si Simona felicitari, sa va traiasca minunile!!!
Norina, bine ai revenit printre noi, asteptam pozele!
Jadi, eu am iteles de la doctorul meu ca suma oficiala la Giulesti pentru epidurala e 2500000, nu pe sub mana. Adica iti taie chitanta. Eu zic in conditiile astea ca nu se mai impune si spaga, totusi...
Ieri am trecut cu chiu cu vai pe la spital plangandu-ma de lipsa de activitate a bb-ului.Vreau sa va spun fetelor, ca desi era o coada de un km la intrare, a venit o doctorita draguta si m-a dus repede la ecografie, la control ca sa ma linistesc. I-am vazut inimioara si mi-am revenit. Eu sunt un pic cam prapastioasa. Din pacate nu mi-a zis si ce greutate si varsta are asa ca eu raman la masuratoarea mea pe dejte pana la DPN: 29 octombrie
DIn pacate eu nu ma duc azi la baby expo ca nu am bani sa cumpar tot ce vreau asa ca mai bine stau acasa si inghit in sec pana iau salariu...
Gata, la munca nu la intins mana...
Sofia
Poze
cge spune:
Irina, stiu cum e.
Maica-mea sta pana luni numai
Sa vezi ce satisfactii vei avea, stiind ca voi singuri l-ati crescut pe Vladut.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
dani_flor spune:
Daaaaaa... Ancuta sa fii sanatoasasi sa cresti mare si frumoasa. Ce repede trece vremea!!
Cristina, treaba cu permisul 2 copii e si pe la noi valabila, nu e o chestie specifica Romaniei, ziceam numai ca sunt minunati, si daca ar exista posibilitati, merita sa faci mai multi
.
nanadana, cunoastem bine simptomele
. Vizitez 5 magazine si n siteuri internet, vad toate modelele si toate preturile, mai shed citeva zile shi cuget si dupa aia ma decid
.
Daniela
b_irina_c spune:
Cristina si eu ma gandesc la fel, mai ales atunci cand am senzatia ca nu mai pot (din pacate, mai am si astfel de senzatii mai ales cand plange mult si nu doarme). Oricum nu ma dau batuta...
Irina si
Vladut
b_irina_c spune:
La multi ani pt. Ancuta. Vladut azi a facut 4 saptamani
. Luni face 1 luna...
Irina si
Vladut
norina spune:
Merci fetelor pt primire
, chiar imi lipseau incurajarile voastre...b irina c, multumesc pt raspuns, cred ca o sa reduc nr de picaturi..La tine cum papa bb, ii dai si san si biberon?.. ca si eu sper sa nu pierd laptele de tot si sa-i dau si completare milumil.Norinapoze