Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

norina eu ii dau san (cand vrea, ca vine laptele cu presiune si nu ii place) si bibe, dar in bibe e tot lapte de la mine...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani, Vladut!

Mami cu tati cred ca te vor serba cu prajituri fara ciocolata si suc!!!

Irina, pe Victor l-am crescut singuri si de asta iti spun ca o sa reusesti. Stiu cum e

In orice caz, este un copil carat cu noi peste tot.
Acum cand sta intr-un loc se plictiseste.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina mersi de incurajari!

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare, dolofanelor !
Sunt cam restanta la scris in ultimele zile, asa ca am citit
acum tot ce ati scris si vreau sa le felicit pe
SIMONA SI MIFLORICIKAsi sa le doresc bebei
sanatosi si mancaciosi !!!
Jadi, succes la cezariana ! Tinem pumnii !
Nanadana, la multi ani pentru ieri ! Sa fii sanatoasa
si sa ai o nastere usoara !
Eu am reusit, slava Domnului, sa-mi mentin glicemia sub 120 (cu insulina), sa vedem ce-o zice dr. luni. Tot luni merg la ginecolog, la control, si vreau sa ma programez pentru cezariana.
Pana atunci, va pup pe toate,

Carmi 36 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fetelor, nu stiti cum se i-au banii pentru indemnixatie de catre firma? Unde trebuie mers? Sub ce forma dau banii firmei ca sa i dea la angajata?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, v-ati intors de la Baby Expo? Povestiti-ne si noua, nu ne lasati asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

codruta dar nu se ocupa firma??
cred ca tr.sa mergi la institutul teritorial de minca si sa intrebi acolo.cred ca doar acolo te poate lamuri cineva.
daca firma ti-a platit asigurarile,banii tr.sa-i iei de undeva
mi-a trimis miflore sms.crede ca luni se externeaza
cvine merge la baby expo poate sa se uite cat e un scaun de masa POLLY de la CHICCO???
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

FELICITARI MIFLORE SI SIMONA PENTRU FETITE!SA CREASCA MAR SI FRUMOASE,IAR VOUA REFACERE RAPIDA!

Eu abia astept sa intru in lista de mamici.Sunt in sapt 37,iar cezariana o am programata in sapt 39,caci atunci vine dr meu in tara.Am vazut ca multe dintre noi au nascut in sapt 37 si 38 si am emotii.Si eu si sotul suntem 2 balante si acum o asteptam pe a treia.Ziua mea de nastere e pe 10 0ct iar sotul meu ar vrea sa programez cezariana tot de ziua mea,ca sa fie baietelul la fel de norocos ca mine.Asa crede ca sunt mai norocoasa decat el.Eu insa cred ca e mai bine ca fiecare sa aiba aniversarea sa.
Gina eu sunt la primul copil,am mari emotii ca viitoare mama,iar unul din subiectele preferate ale sotului meu este sa ii fac repede si
fetita ca sa avem pereche si sa creasca impreuna.Daca o sa avem tot baietel,mai incercam o data,ca doar avem cu ce ii creste spune el.Poate reuseste sa ma convinga pt bebe nr 2, dar peste 22 ani ,ca asa e regula la cezariana.
GABIARAMAFELICITARI PENTRU BAIETEL SI VA ASTEPTAM SA VA INTOARCETI SANATOS I ACASA![bi][P.S.asteptam vesti despre cum a fost nasterea la Cuza voda si tarifele care se practica.
Amali 37 sapt siDavid.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma doare capul de aseara de nu mai pooooot.

la 10 si ceva m-am prezentat cu sotul la baby expo. cand am vazut ca intrarea era 50.000 m-am cam ofuscat. adica de ce sa dau 100.000? ca sa am sansa sa intru in niste magazine sa cumpar cate ceva?! faceti ce vreti, eu m-am nevrozat repede si am facut stanga-mprejur. si bine am facut ca sotul trebuia sa fie la serviciu la 12 si, la traficul care e, a avut timp fix cat sa ma aduca acasa si sa plece. tinand cont ca el lucreaza si tot week-end-ul (de fapt face o nenorocire de traning), iar eu m-am obisnuit in mashina, o las balta cu baby expo. succes voua la cumparaturi, eu nu mai am de luat practic nimic, vroiam mai mult sa casc gura.

cristina 38+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

Scuze!Peste 2 ani voiam sa spun.Peste 22 ani cine stie poate voi fi bunica?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput