Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 8
jadi spune:
Eu ma tot uit la teve si ma ingrozesc... sper sa se termine cu ploile astea si sa poata ajunge mama luni la bucuresti... pe la buzau nu cred ca se poate , sa speram ca macar prin slobozia se poate!
Jadi
37+
iaca_poze
kristinutza spune:
ege, eu cred ca mai astept. ![]()
dar, va rog, poftiti - cine mai doreste, cine mai pofteste. mie mi-ar prinde bine sa mai stau asa, cu burta.
ma relaxez, aranjez totul, toata lumea e dragutza cu mine, cred ca sunt ultimele clipe de glorie
... ![]()
cand vine bebe...
o sa fie el prioritar pt mine. pai si tv-ul? net-ul? intalnirile cu prietenele? trebuie sa ma satur de toate, sa nu le duc dorul prea tare...
felicitari noilor mamici!!! 

cristina 38+
poze
Gina M spune:
Jadi,ma bucur tare mult ca vom naste cam prin acelasi timp.Sa fii tare in continuare!
Oana,iti multumesc mult pentru cele scrise. 
Imi pare rau ca nu ai putut naste asa cum ti-ai dorit...
Personal, cred ca imposibilitatea de a naste natural nu s-a datorat inductiei.
Cumnatei mele, (acum o luna si..)i-a fost indusa nasterea si a nascut normal fara probleme,o fetita sanatoasa si frumoasa foc.
Sper din toata inima ca si la noi sa fie totul bine. Nu m-am gandit nici o clipa la cezariana dar, daca va fi nevoie ,voi trece si pe acolo.
Prima fetita am nascut-o normal cu epidurala,iar acum daca starea fizica imi va permite si doctorul imi va recomanda as incerca nasterea normala fara anestezie.Vom vedea noi cum va ramane in final.![]()
alinam- se pare ca esti urmatoarea la rand!Inca putin si iti vei tine comoara pretioasa la piept!Iti doresc nastere usoara de pe acum!Fii optimista si fericita gandind si privind la ceea ce te asteapta!
Suntem alaturi de tine.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
kristinutza spune:
mda, e nebunie mare cu vremea asta... pe la buzau nu se poate. trebuie sa ocoleasca.
mai fetelor, si mai lasati-ma cu spaghetele voastre! va propun o salata orientala 

. cu masline muuulte si peste afumaaaaat. mmmm. si cu ceeeaaaapa.
am facut ditamai castronul, sa ajunga trei zile. si am dat gata jumate! si sotzul inca n-a venit de la serviciu.
deja ma intreb daca sa-i mai las si lui un pic... dar de ce sa-l amarasc, sa nu-i ajunga nici pe-o masea? nu mai bine ma ocup de salata pana la sfarsit?
eu am facut-o, eu o mananc! ![]()
cristina 38+
poze
Gina M spune:
ege,eu sunt pregatita din toate punctele de vedere pentru primirea bebelusei.
O asteptam cu nerabdare
Desi ni s-a spus mereu ca 100% este fetita,eu ma gandesc totusi ca poate fi si un baietel.De aceea m-am gandit si la un nume de baietel.Voi v-ati gandit la o astfel de surpriza?!
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
alinam spune:
GINA, sarumana de incurajari, stau bine cu moralul deocamdata, da nu se stie daca sunt urmatoarea, am inceput sa pierd dopul, da bebe nu e coborat deloc, asta ma cam ingrijoreaza...
hehehe Kristinutza lasa salata cu ceapa mai, eu de cate ori mancam ceva cu ceapa sau usturoi in ultima vreme ma gandeam ca daca ma apuca nasterea nu o sa stea nimeni langa mine ... ![]()
kristinutza spune:
as lasa eu salata, dar nu ma lasa ea pe mine...
si plus ca v-am zis: nu cred ca nasc prea curand.
doar ca tocmai s-a ivit un impediment: am ramas fara paine!
cristina 38+
poze
jadi spune:
Miine o sa fac si eu salata orientala dar nu am masline si nici oua , dar o sa ma duc pe jos sa caut sau la mega... azi am fost maxim 1 km pe jos si mergeam ca melcul asa de greu mi s-a parut.
Cit despre peste... cahhhhhhhhhhhhhhh!
Jadi
37+
iaca_poze
Tonnia spune:
Felicitari, Mifloricico!!!! 

Sa fie sanatoasa, desteapta, frumoasa si norocoasa fetita ta! Sa te refaci repede de tot!
Simona, bravo!
Sa-ti aduca numai bucurii si sa veniti repede acasa! Asa travaliu mai zic si eu, de abia astept sa ne povestesti.
Gina, si eu am nume de rezerva pt cazul cand e fetita. De cand cu Marlena, nu mai cred pana nu vad!
Fetelor, am bagat si eu caloriferul electric, alta viata...Dar emana mirosul ala specific, ca de soba, pt copii n-o fi periculos?
, 36
Gina M spune:
Apropos de varsta.Eu am 25 ani . La 22 m-am casatorit, la 23 am avut prima fetita care am nascut-o pe 18 decembrie 2003,iar acum o asteptam pe Jessica Priscilla.
Sotul are 31 ani,si am dorit sa fim parinti tineri.Acum la tinerete suntem mai puternici,mai rabdatori,mai vioi(etc)cu multa pofta de viata.. si gasim a fi momentul cel mai potrivit.
Ne dorim tare mult si un baietel,insa aceasta va fi posibil daca Dumnezeu va vrea si vom trai.
Daca in burtica mea ar fi acum un baietel ne-am opri aici,insa daca este o fetita,ne gandim peste vre-o 5 ani la un alt 
Voi va mai doriti copilasi?Daca da,cam peste cati ani planuiti sa fie aceasta si de ce?