Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Miflore si Simona...si refacere rapida!
Eu am pus caloriferul electric de cateva zile fiindca stau pe nord si e tare frig prin casa...eu dorm si bb in aceeasi camera...chitzaielile lui ma trezesc doar cand dureaza prea mult..m-am obisnuit din cauza oboselii.
Alinam iti recomand sa iti iei cat mai multe cu tine..eu am venit cu o sacosa si am plecat cu 3 desi i-am mai dat sotului meu cate ceva de care nu mai aveam nevoie...am avut si geanta intr-o sacosa si sa stii ca nu mi-a zis nimeni nimic.

Codruta si la mine fornaie Alexandru noaptea iar eu ziceam ca din cauza aerului uscat ..am pus caloriferul de cateva zile.

Irina
o sa incerc sa mai schimb si eu capitolele...nu prea reusesc sa intru insa seara pana la 22-23 cand adoarme iar Alexandru.
Acum are program de stat cu ochii pe pereti si plans de la 6-7 pana pe la 13 uneori 14 ..apoi 2 reprize de somn a cate 2-3 ore, seara iar nesomn pana la 22-23 si apoi somn in reprize de 4, 3 ,2 ore pana dimineata.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

FELICITARI,MIFLORE!!!!
SA VA TRAIASCA FETITA!!SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!

FELICITARI,SIMONA!!
SA VA TRAIASCA MAIA!SA FIE SANATOASA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflorfelicitari sa-ti traiasca fetita mare sanatoasa si frumoasa si tie recuperare cit mai rapida

Jadi prezent

dana38+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Mihaela si sa veniti repede acasica!

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

FELICITARI MIFLORE!!!!REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE SI TIE SI FETITEI!
FELICITARI SIMONA!!!SA FITI SANATOASE SI REFACERE RAPIDA!
VAD CA FETITELE AU ASTEPTAT ZODIA BALANTEI!
MARY 39++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, voi cauta procedura lasata de Ioana ptr schimbatul capitolului. De adaugat in listuta stiu.
E bine sa stim cat mai multe dintre noi aceste proceduri.
Cu bebeii sa vedeti ce timp vom avea sa mai stam pe forum.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

FELICITARI MIFLORE SI SIMONA PENTRU FETITZE sa creasca mari si frumoase si mai ales sanatoase.

vai ce invidioasa sunt pe simona, auzi, 2 ore travaliu, vreau si eu !!!

Jadi da cred ca urmez, ar fi cazul ca luni am termenul dar mai exact va spun maine ca merg la consult sa vedem ce zice si tanti dr.

Marlena am vazut eu ca nu imi incape tot intr-o sacosa, da probabil daca dau ceva ma lasa si cu doua....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Scumpa noastra Miflore - FELICITARI PENTRU FETITA!Dumnezeu sa va binecuvanteze cu multa sanatate,refacere grabnica,intelepciune si ajutor sa poti fi o sotie si mamica buna!

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore felicitari pt bebelusha!!! Sa-ti aduca numai bucurii!! Refacere rapida!

Marlena scuze am uitat ca si tu stii sa schimbi capitolele. Si Sofia parca mai stie...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

DIAFERA,DIANA,KRISTINUTZA,GINA CE ZICETI FETELOR,USOR,USOR NE APROPIEM SI NOI DE TERMEN.SUNTETI PREGATITE????
ALINAM TU CE FACI??CUM TE SIMTI??ITI MAI CURGE DOPUL??

ege

Mergi la inceput