Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
Agri spune:
cge, multam tare mult, dar nu-i putin 100$?
Victor al tau e super tare,
am citit faza cu inghetata, sa iti traiasca minunile si sa-ti aduca numai bucurii.
Agri
Tonnia spune:
M-am uitat la termometru, sunt 21 de grade in casa. Cum sa fie asta temperatura optima pt bebelusi?!!!!!! Eu am inghetat!
sa-mi spuna si mie mamicile, ce temperatura ati facut in camera copilului, ati bagat calorifer/ati dat drumul la caldura?
b_irina_c spune:
Simona8004 felicitari pt Maia!!!

cge eu propun sa inveti si cum se schimba capitolele si eventual cum se adauga in listuta, nu doar sa primesi sms... Daca Ioana nu reuseste sa intre si Jadi naste.... Oana e pe invers cu fusul orar... Noi cui ramanem??![]()
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
nanadana spune:
Simona felicitari pt Maia sa-ti traiasca mare frumoasa si sanatoasa si tie recuperare cit mai repede 

va multumesc la toate fetele pt urari sinteti niste dragute 
de nascut nu am nascut si nici pomeneala sa vina acuma am venit de la dr si nu le era de ajuns ca ma vedea o data pe saptamina mi_a spus sa vin de 2 ori pe saptamina la dr
,dar bine ca bebita este bine a mai cobort ceva mai jos fata de saptamina trecuta si colul sa mai desckis de un deget ![]()
Jadi sa ai pofta la paste cu branza ca si eu am mancat aseara 
dana38+4
jadi spune:
Iaca am dormit o ora jumatate de mi s-au inverzit ochii ( nu glumesc, cind sint odihnita, cind pling si in zilele cu ploaie am ochii mai verzulii).
Agri, cu privire la tarife Cristina are dreptate iar pentru nastere normala cu epidurala am confirmare de tarif de 2.500.000 lei.
Acum fiecare da cit vrea, mai mult, mai putin, dupa posibilitati... eu ma gindesc la un pic mai mult dar voi vedea la fata locului, sa ajung la blocul operator ca acolo am dexteritate. Chiar azi rideam si spuneam ca vreau sa fiu clara la minte sa stiu ca le bag in buzunar la asistente ca sa nu ma doara.
Cit despre provocare, fii fata desteapta, daca doctorita zice ca e bine atunci mergi pe mina ei... Anya e programata pe 4 octombrie la aceeasi procedura ca si tine.
Sofia ca la sex, prima data e mai naspa cind dai o spaga, dupa aceea dupa fiecare partida incepe sa fie mai placuta dar nu garantez ca astfel de practici aduc orgasm
.
Felicitari Simona sa te bucuri de cea mica si refacere rapida... vezi ce inseamna mersul pe jos?
Alinam zici ca esti la rind?
Ce este oare cu Dana de nu a intrat pina acum...
Jadi
37+
iaca_poze
karmenutza spune:
Simona8004, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!
Nanadana, La multi ani, multa sanatate si impliniri! 
nanadana spune:
Tonnia la tine este cald ca la mine sint 19° diseara cind vine sotiorul meu il pun sa-mi puna un calorifer electric ca pina da astia drumul la caldura mai este 
dana38+4
b_irina_c spune:
Tonnia eu in casa am 25 de grade, dimineata 24, fara sa pun calorifer (ca centrala nu am). Se pare ca e izolata bine casa
. O sa pun calorifer daca scade asa temperatura. Mai rau e ca acum il plimb prin casa si daca pun calorifer nu o sa mai pot face asta. Sa speram ca isi mai revine vremea...
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
codruta_grg spune:
Tonia, la noi sunt acuma 22-23 grade, dar ieri am pus caloriferul ca era umezeala in camera, de la termopane. Tot de la umezeala cred ca si fornaie noaptea, ca ziua nu are nimic.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze
cge spune:
Mesaj de la Miflore:
"Am nascut o fetita de 3.3kg, 50cm, cezariana cu rahia. Suntem bine.
Va pup pe toate."
Felicitari, Mihaela!
Sa va bucurati de printesa voastra, sanatoasa, frumoasa, cuminte si papacioasa! Mihaela, refacere rapida si te asteptam pe forum.
Fetele, haideti cu mesajele de felicitare.
Eu le pastrez pe toate de la voi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005