Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Agri faci mult mai putin din Dr. Taberii in Giulesti.Te duci pe la Regie ( la Razoare faci stanga cum vii dinspre Orizont) si o tii pe linia tramvaiului pana la maternitatea Giulesti.
Nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi va doresc fetelor

22+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mihaela_e spune:
Miflor sa ai o nastere usoara si sa te refaci grabnic...si puiu sa fie sanatos!!!!!!!

Karmenutza, stai linistita, Marica e un medic foarte bun. Este destul de conservator...e adeptul nasterilor naturale si cezariana doar din motive medicale...asa ca tu va trebui sa vorbesti cu el, daca va fi cazul, sa-i spui ca asta era planul nasterii pe care l-ai stabilit cu doctora ta. Desi nu vorbeste foarte mult,eu nu am auzit decat cuvinte frumoase despre el. Ti-am spus ca si verisoara mea a nascut cu el in ianuarie si totul a fost ok - a stat in permanenta langa ea si ulteriori, era singurul medic gineco care facea vizite la ea in salon, iar vizitele au durat 2 saptamani cat a stat ea in spital (bbelusa era cu probleme, ea nu avea, dar totusi trecea zilnic s-o vada). Asa ca eu iti recomand sa nu-ti faci probleme, pt ca esti pe maini bune.
Eu iar am terminat o jumatate de zi nebuna....azi am avut 3 cauze la tribunal, iar unul dintre judecatori a fost un dulce a luat dosarul meu - din proprie initiativa - la prioritati pe motiv ca in tribunal nu se asigura si asistenta medicala de specialitate
.... ce pacat ca alte 2 judecatoare tinerele nu aveau aceeasi optica
Apropos de varsta, eu am 32,6 ani si zau ca nu simt povara anilor...cu siguranta ca motivul este lipsa de timp...adica nu am timp sa ma gandesc, nu altfel![]()
Jadi, de fiecare data cand citesc, asa te invidiez ca stai cumintica acasa...
. Oricum, mai am saptamana viitoare si apoi o sa stau si eu cuminte acasa.
Soacra mea s-a oferit sa spele si sa calce toate lucrusoarele lui bb...asa ca nu pot decat sa ma bucur....si sa ma ingrozesc pentru ca zau nu stiu cum o sa ma descurc cu bb, eu viind un antitalent innascut la treburi gospodaresti...De cand ma stiu mai bine invat ceva, dau un examen decat sa spal, sa fac mancare sau sa fac curat.
.....Stati, nu dati cu pietre....
Mihaela 36 fix
dani_flor spune:
Buna ziua dragalashelor proaspete mamici si burtici pe ultima suta de metri,
Iar ati scris kilometri ca sa le dati de lucru la cei care nu tin ritmul cum trebuie
.
Nanadana, La Multi Ani inca o data! Sa ai parte de tot ce iti doresti.
Miflore,
iti urez si eu o nastere usoara si bebe sanatos si norocos.
Mimsi, bine ai venit printre proaspete mamici, pe forum vad ca ai fost mai harnica decit mine
.
Offf, fetelor care aveti lapte, cit va invidiez. Eu acum 6 ani la fiica-mea nu am avut, in 2 saptamini eram tot la colostru si evident, putin, dupa care a venit mastita [:((]. Acuma am si eu cite o picatura, dar numai cind si daca imi chinui sinii (ca acum 6 ani nu am avut nimic pina la vreo 3 zile dupa nastere). Eu am dedus ca e hormonal / genetic. Nici mama nu a avut nika la 2 copii. Ma intreb daca as putea face ceva de acuma... Pe aici moasele sunt de parere ca daca vrei si ti se arata cum, o sa reusesti, dar eu nu sunt total convinsa. Voi ati facut ceva special si INAINTE de nastere?
Daniela
ege spune:
jadi deci miercurea urmatoare e ziua cea mare!!
sper sa-si rezolve ioana probl.cu netul pana at.sa avem si noi cui trimite sms
jadi,deci soon,soon
avem timp o saptamana sa te incurajam
stiti ceva de miflore ????????
ege
cge spune:
Sofia, referitor la cotizatul la Giulesti, sa vezi ce repede o sa depasesti pragul psihologic cand observi ca asta e procedura fireasca

Jadi, Anya, acum o sapt aveam meeting la Giulesti. Nici nu va inchipuiti ce tare ma bucur ca azi n-am mai fost acolo.![]()
Ancuta e bine, doarme.
Codruta, imi pare rau ptr Petra. Lasa ca trec toate.
Va tinem pumnii.
Mihaela_e, sa vezi ce o sa te schimbi cand va apare bebe.
Asa suntem noi femeile, trebe sa le facem pe toate: si acasa si la serviciu.
Eu ma ofer sa primesc mesaje in locul lui Jadi si de la Jadi![]()
Mi se pare asa emotionant cand apar bebei noi.
Nanadana, "La multi Ani" si totul sa iasa asa cum vrei tu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Agri spune:
Da, Maraki, stiu numai ca de la P-ta Moghioros si pana unde faci stanga inainte de Razoare faci cam 40-45 de minute.Multam ptr. tot.
Va astept cu raspunsuri la intrebari...
Eu de marti sunt acasa, ma rog marti am pierdut toata ziua la control asa ca doar de 2 zile "stau ", dar nu am stare de loc si ma enerveaza ploaia asta. As cam haladui prin magazine... vreau sa fie soare si cald...nu imi place sa se nasca bb pe vremea asta naspa...
Hai sa auzim be bine
Agri.37++
cge spune:
Azi noapte la 3,25 s-a nascut Maia, fetitei Simonei8004 cu 3,350 si e tare cumintica.
Simona se simte bine avand in vedere ca travaliul a durat 2 ore.
Felicitari Simona!!
Sa va traiasca printesa Maia si sa va bucurati de ea !
Refacere rapida!!
Cristina,
cge spune:
Ati vazut ce am ghicit! Am zis aseara ca Simona va fi urmatoarea mamica.
Si Miflore e pe aproape, am mesaj de la ora 8 in care ne spune ca e in pregatiri. Oare ce o face acum ?
Cristina,
mihaela_e spune:
Nanadana....la multi ani sa fi sanatoasa sa-l cresti pe bb si sa ai o nastere usoara....si poate e mai bine ca bb nu a venit chiar de ziua ta...pai ati fi ratat o petrecere?
Simona...sa-ti traiasca fetita si sa va intoarceti amandoua reprejor acasa.
Mimsi...bine ai venit la noi .....
Si afara, ploua, ploua....si nu se mai opreste....sunt disperata, vreau la expo, vreau si eu la magazine dar zau ca daca am uit afara vreau in pat sub pilota.
Mihaela 36s fix
cge spune:
Agri, uite notitele mele referitoare la preturi ptr nastere:
"Nastere naturala: doctor 100$, anestezist 1.000.000, moasa 500.000 sau chiar mai mult, depinde cat te ajuta (sunt cazuri in care moasele fac mai toata treaba), tanti care iti face toaleta 50.000.
Anestezist +trusa epidurala : 2.500.000
Cezariana: ptr doctor cel putin 200$, anestezist 50$, de moasa nu prea ai nevoie daca optezi de la inceput pentru cezariana, toaleta tot 50.000, e bine sa le scapi cate 50-100.000 si asistentelor care au grija de tine dupa ce te muti in salon, pentru ca o sa ai nevoie de mai multa ingrijire decat la nasterea naturala.
Daca se impune cezariana de urgenta si moasa a avut grija de tine in travaliu, eu zic sa-i dai ceva, depinde de ce a facut.
Asistentelor de la neonatologie o sa trebuiasca sa le mai dai ceva, daca nu stai cu bb in salon si vrea sa-l vada si tati sau daca ai vreo cerere speciala (de exemplu, sa te invete sa alaptezi, ca sa nu faci rani la san). "
Cristina,