Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

M-am emotionat toata cand am vazut mesajul Mihaelei dimineata.
Ma gandesc mereu la ea.

In rest, i-am facut analiele de intrare la gradi lui Victor, i-a iesit Giardia.
Stiti ca eu sunt pro homeopatie, asa ca i-am luat o reteta homeopata si acum o cauta sora-mea prin Bucuresti sa o ia.

Aseara i-am facut baie Ancutei si a urlat ca Mirunica Ioanei presupun.
Lasa ca a doua oara va fi mai bine.

Victor chiuleste azi, vrea sa stea cu surioara lui.
Asa ca ne tampeste de cap.

Ancuta e cuminte, a dormit azi noapte 5 ore de la 3 la 8.

Inainte o umflasem de la amandoi sanii de 2 ori. Am bagat si caloriferul in priza la ea in camera.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

fetelor azi constiincioasa m-am apucat si eu in sfarsit sa fak bagajul de spital.....ca pana acum , doar am cumparat una alta, orikum la maternitate in galati nu te lasa cu multe lucruri ale tale...
maine merg la control si sper sa nu ma interneze, sa ma lase acasa, orikum o sa va tin la curent cu ce se mai intampla,da stiu ca poate dura si doua saptamani de cand cade dopul ...

mai pai daca e vorba de fakut kuratenie si nu aveti unde, va invit la mine, am si moloz de carat il impart cu voi daca vreti ....

alina dpn 26sept , amr 3zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, si doctorita mea pleaca la congres. Din ce mi-a zis ea, congresul este la Istanbul. Pleaca maine si se intoarce vinerea viitoare. Deci, daca este vorba de acelasi congres, saptamana asta abtineti-va de la nascut cele cu medicii plecati...
Mie mi-a dat nr. de telefon al unui alt doctor, in caz de urgenta. Dr. MARICA - Filantropia. Stiti ceva de el? Parca era una dintre fetele noastre la el, nu?

P.S. Aha, am vazut. MihaelaE este la dr. Marica.
Mihaela, daca intri si ne citesti, spune-mi si mie te rog doua vorbe despre el, pleaseeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am descoperit de ce avea Petra crizele de plans din ultimele 2 zile.
A venit dr. ieri la noi si i-am descoperit sensibilitate la urechiusa (a tata a plans cand a apasat-o, ca mi se rupea inima). Acuma ii dau picuri in urechi si e bine. Cred ca i-a ajuns apa la baita si nu am sters-oi bine.
Avem probleme si la buricutz. E putin unflat si tanti dr. i-a pus eleocoplast pe care trebuie sa il tinem 7 zile.
Avem si pe fata o eczema (cica de la laptele meu). O tratam si pe asta.
Toate au venit exact acuma, cand facem botezul duminica!!!!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

karmenutza cred ca nu e vb de acelasi congres
dr.meu a plecat mnarti pt.o sapt.eu am programare marti la cabinet
si mi-a zis daca e ceva sa-l sun sa sune el la medicul care e de garda.eu cred ca e pe undeva prin tara congresul asta
alinam iti tinem pumnii si asteptam vesti bune
aici continua sa ploua
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor am venit de la ultima sedinta de gimnastica... am coborit la colt, mi-am cumparat niste medicamente plus multe dulciuri sa am pentru urmatoarele 5 zile si acum fierb niste spaghete sa le fac cu brinza...
Mi-am luat si niste reviste sa le citesc dupa ce voi minca intre timp stau si ascult cum gauresc niste vecini peretii, lucru care se intimpla in fiecare zi, cred ca este un atelier intr-un apartament ca pina acum ar fi trebuit sa fie ciur vreun apartament la cit se gaureste!

Jadi
37+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa va zic ca la plecare din spital am trecut cu Anya si m-am programat la cezariana pentru miercuri, deci e clar... nu am cale de intors, hehe

Jadi

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

am mai pus si eu niste poze in albumul "alexandru.."..sunt de sambata, de la nunta unor prieteni..cele cu 35 sapt...
ma duc sa bag o portie de fasole cu carnati

bebe alex la purtator
35+ sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

JADI si eu tot paste cu branza, o fi vreun semn???? hehehe
deci fetelor cand poftiti la paste cu branza sa stiti ca nasterea e aproape .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna burtici, mamici si bebei,nu stiu daca va mai amintiti de mine ca sunt lenesa la scris, dar de citit citesc.Eu sunt in 37++ am colul f. scurt si perfect inchis.BB e bine si doctorita a zis ca daca vreau saptamana viitoare putem sa programam nasterea, sunt tentata sa fac asa ca sa scap de emotiile cu rupt apa si fuga la spital.Nu stau departe de Giulesti, dar daca ma apuca intre 7 si 10 dimineata...fac o ora si ceva pana acolo, ca stau in Dr. Taberei si e prapad dimineata.Insa nu prea am idee cun se face "provocarea", daca stiti va astept cu raspunsuri. E bine asa sau nu? Sunt cam speriata si mor de frica de nascut, parca nu sunt eu...
Si mai am inca un motiv de stres...pe sotul l-au apucat superstitiile si nu vrea sa luam nimic ptr. bebelina si tare as fi vrut sa aleg eu ce e de luat. Ce sa fac? Sa-l pun in fata faptului implinit sa iau cateva hainute? Basca ce am vazut pana acum patut, carut nu mi-a placut nimic, voi de unde a-ti cumparat? Si mai am o problema nu stiu cat se da la medic...? Aveti idee?
Am pus cam multe intrebari...
Hai sa auzim de bine
P.S: jadi o sa-ti trimit un mail.

Mergi la inceput