Mamici de septembrie-octombrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

fetelor..am revenit si eu..a fost ft greu fara net...am fost in curatenii dupa marea renovare a apartamentului..credeam ca nu mai terminam..dar, dupa 1 luna juma..GATA!!! acum pot sta linistita..am montat si noi patutzul lui bebe, m-am apucat sa-i spal din lucrushoare si sapt asta sper sa reusesc sa fac si bagajul pt spital..azi ma duc in cautare de camasi de noapte...
va pup si FELICITARI noilor mamici de bebici!!!!!

bebe alex la purtator
35+ sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Oana aceias problema a avut cumnata mea ,la ea este din cauza ca nu sa dilatat sa chinuit saraca vreo 12 ore si nimic si atunci iau facut cezariana

dana38+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La multi ani Nanadana !
Fetelor cu baietei ..acestia vin de obicei mai tarziu ..asteptati si voi pana la DPN si apoi mutati mobila, urcati scarile ...poate, poate. Eu in dupa amiaza zilei de 2 septembrie m-am apucat sa sterg parchetul, sa mut fotoliile, canapeaua..nu stiu daca asta a declansat contractiile insa.
Am o mica problema care ma enerveaza ...dupa ce incepe Alexandru sa suga incepe sa curga mult lapte si se ineaca si se enerveaza...daca scoate sfarcul din gura inca mai curge (ca la irigatii adica cu presiune) in 3 directii prin 3 canale..probabil sunt desfundate de tot canalele..ce sa fac? Sa nu mai port deloc sutien prin casa?
Tin sa precizez ca asa patesc de la amandoi sanii ca sa nu mai zic ca atunci cand suge din unul,curge si celalalt.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Miflore nastere usoara !

Iti tinem pumnii Alinam!

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Felicitari Miflore iti tinem pumnii si asteptam vesti noi!
Si tie Alina iti dorim nastere usoara .. cand se va declansa ..!
Ege nu stiu in ce tara este plecat la congres .. presupun ca este vorba de un singur congres.. dc mai multi dr gineco merg in perioada asta. Kid2003 stie mai bine cred!
Fetelor, incep sa stau si eu ca pe ghimpi.. se apropie tot mai mult termenul. Oare ce soarta oi avea si eu? Tare sunt curioasa daca voi pierde si eu dopul sau daca ajung sa mi se rupa apa... se spune ca baietii vin mai greu.. chiar dupa termen.. si in cazul asta dc va fi asa nu voi mai astepta sa mi se rupa apa! Azi ma apuc sa imi strang si eu lucrushoarele in bagajul de spital. Nu vreau sa fiu luata pe nepregatite .
Este asa de frig, se simte si in casa eu am fost nevoita sa dau drumul la centrala sa se mai incalzeasca. Sunt cam 20 de grade in casa.. insa mie mi se pare ft frig!

Aura si Gabriel 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, super eco!

Marlena, din ce am citit, daca vine asa cu presiune, trebuie sa te mulgi un pic inainte de a o pune la san.

Si eu am fost ieri la eco, tot atata are (ca la karmenutza, e cu capul in jos si foarte activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Multumim de primire.
Vorbeati de varsta...Eu sunt o balanta care va face 34 de ani in curand. Mi-am dorit tare mult un copil, Dumnezeu m-a ascultat si mi-a trimis-o pe Alexia Maria. Este mica si frumoasa, cand s-a nascut avea 2,700 kg si 47 cm, APGAR 9. Acum are cam 2,800 cu tot cu ambalaj (body+pampers). E cumintica si mancacioasa (Humana1), de vreo 3 zile ne-au chinuit colicii, luam Sab simplex si Debridat. Parca-parca picaturicile isi fac efectul, ca asta noapte a dormit fara probleme. Fetele care aveti BBi cum va descurcati? Alex a venit din spital miercuri, 14.09, de atunci am fost intr-o agitatie, de duminica seara tati s-a mutat pe canapea in sufra, asa ca dormim "fete cu fete si baieti cu baieti". Voi cand ati scos BBii afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

+MIFLORE, NASTERE USOARA! NE GANDIM LA TINE!
ALINAM sa ne tii la curent!
marlena, multumim de sfat! eu de luni incolo ma apuc iar de curatenie, poate, poate se hotaraste bebe!
mary 39++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

nanadana inca odata La multi ani!!! Eu propun sa faci lista ce fetele care urmeaza sa nasca sa nu se mai agite ele asa...

Miflore cred ca pot deja sa-ti urez bine ai venit printre mamici!!!

Marlena si eu am aceiasi pb cu sanii. Dupa ce incepe sa suga curge laptele singur cu presiune. Faza e ca mulg putin si apoi suge o perioada, dar cum e fomist in 5 minute se repete faza... Si celalalt san stropeste si el de zor... In urma acestei chestii nu-l mai pot face sa suga de fel... urla de ti se rupe sufletul... Asa ca mulg si dau cu bibe... Macar e lapte de la tzitzi...Sa speram ca la tine va fi mai bine... Mulge putin inainte de masa si incearca asa... Iti tin pumnii...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

mimsi Vladut dorme la el in camera. Eu nu pot dormi cu el ca se foieste destul de mult in somn si cum scanceste hop is treaza. Din camera lui tot il aud, dar nu sar chiar la fiecare oftat... Afara l-am scos la 2 saptamani. L-am scos si mai repede, dar doar pe balcon cateva minute. Dar era cald si bine atunci....

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput