Aspirante optimiste(155)
Raspunsuri - Pagina 13
Sorina7 spune:
Buna fetele !
offff...uite ca m-a apucat jena
...daca m-ati luat asa tare Dandanutza si Georgilici
io ce sa mai scriu, mi s-au inecat toate corabiile si mi-am dat demisia din aspiranta, ca de optimism ce sa mai vorbim.
am fost si io ca omu in concediu, la Sovata, sa fac copii, m-am namolit bine si in a 7-a zi de tratament din 10 am alunecat pe o gresie parsiva si uda si mi-am aranjat din nou genunchiul meu cu menisc paradit. Deci teoretic ori operatie si nu mai pot creste in greutate, adica ioc gravideala (nu ca ar binevoi sa vina) ori mai aman operatia cat se poate, dar tot atentie cu greutatea, deci tot ioc.
nu imi este scris sa fie cum vreau eu, deci ce rost mai are sa ma enervez. O las balta, asta este, nu iese totul cum doresti in viata. Normal ca sunt amarata. 
asa ca va citesc din umbra, va tin pumnii din umbra, si astept cu nerabdare ca toate prietenele mele virtuale vechi si noi sa treaca la mamici.
imi folosesc "stiinta" acumulata aici ajutand tinerele mele colege care vor bebei cu sfaturi foarte "intelepte" si teorie multa, ca practica m-a doborat.
...o sa deschid "la baba Sorina SRL" 
tuturor, bafta multa si pa 
Sorina a.k.a Sorinache a.k.a. Sorinush a.k.a. Sorinuke
GeorgianaI spune:
Sorinache, imi pare tare rau mama de ceea ce ai patit, dar poate ca pana la urma se rezolva. Deci, mai intai iti repari genunchiul, te faci bine si pe urma BB, ca asa e frumos.
Si sa nu ne mai parasesti, ca ce vrei, sa facem infarct din cauza lipsei tale?
Ancuta Wishhhhhhhhh, pe unde esti maica? Arditutza!!!!!!!!
Pupici.
gogosar spune:
Sorina, imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat.Dar...fruntea sus si zi ca asa a fost sa fie.Tu nu vezi ca orice am face pentru a avea bb, daca nu vrea Doamne-Doamne nu vine? Fii increzatoare, trebuie sa fie bine.
Georgiana 

, ca sa te simti bine.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
GeorgianaI spune:
Ce-mi place mie cand ma baga lumea in seama. ![]()
![]()
![]()
Io
toate fetilii astea minunate de aici.
dandana spune:
sorinache, zau ca nu am vrut dar tare imi era dor de tine!
pupa mama fetita trista ca sa-i treaca! chiar nu e alta cale? o alternativa, ceva?
Anca Wish spune:
Sorinache, ce ghinion!!! Imi pare rau! Zici ca dr. a zis "pauza la bebe"??? Ce aiurea! Io sper, totusi, sa-ti revii repejor si sa nu ne parasesti. 
Relya, da-ne un semn cat de mic!
Georgiana, io mi-s pe aici. Mi-au trecut rushii asa ca daca simtiti vreun zgaltzait sa stiti ca e de la patul meu!![]()
![]()
anca...SIGUR intr-o zi

Anca Wish spune:
Aaaaa, acu citii. Bety, sufletel, ma bucur asa mult ca ai scris si ca ai revenit. M-am gandit mult la tine in perioada asta.
Tare frumoase cuvintele scrise aici
si adevarate in aceeasi masura.
Fug sa citesc ce ai scris la Moisici ca tare-s curioasa. 
Si fetele, care va simtziti sfarsite de atatea vizite la dr. Cititi povestea lui Bety. E un exemplu pentru noi toate.
O sa va recapatati optismul si va veti simti norocoase.
anca...SIGUR intr-o zi

Relya spune:
Anca W.
aicea is !
Dragele mele, in primul rand va multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris zilele trecute. M-au uns la inima. ![]()
Si eu ca si " baba Sorina "
va citesc si va tin pumii , mai din umbra. Nu va pot parasi de tot...imi sunteti tare, tare dragi !!!
Relya
georgiiana spune:
Asi , multumesc mult ca m-ai trecut pe lista. Numele meu de botez e chiar cel pe care il utilizez , Georgiiana cu 2 de i si Alina daca este important.Va pup si bafta!