Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce bine imi pare ca v-ati recapatat optimismul si veselia.
Parca parca incep sa imi revin si eu.Zilele astea m-am simtit tare disperata.Si nu stiu de ce.Va uitati la "Tanar si nelilinistit" ?Eu da(ca are valoare sentimentala adica a inceput cand mi-am cunoscut eu sotioru).Si ma simt ca serialul asta adica la nesfarsit aspiranta optimista.Bine ca exista Razvan ca altfel ma mut la aspirante "vesele".
Va pupicesc pe toate si ma bucur ca ati revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Liana La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visele!

Fetelor, io va pup si n-o sa prea scriu azi pentru ca, contrar normalului, pe mine ma indispune vremea asta...mie imi placea cand era innorat si ploua, bine dar nu in halul asta, ca de data asta pana si eu m-am saturat de ploaie. Nu stiu, pe ploaie ma simtea plina de viata, optimista iar acum parca imia duc aminte de toate esecurile mele sau de tot ce putea si trebuia sa fac si nu am facut!

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani Liana!
Iti doresc ca in curand sa parasesti lista de aspirante si sa treci la mamici de....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachione, vrei bataie? Nu trebuie sa fii suparata.
Trebuie sa invatam, zic eu de aici, sa ne bucuram de fiecare zi pe care o traim, sa ii multumim lui Doamne, Doamne pentru ce ne-a dat si ca suntem cat de cat sanatoase, asa cum se poate. Pentru fiecare dintre noi are ceva pus deoparte, ai sa vezi. Cand ne vom astepta mai putin, poate minunea se va intampla si la noi.

Pup toate fetilii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Intervin si eu... daca nu e momentul sau locul!Si eu sunt de parere ca se va intampla minunea cea mare ptr. fiecare dintre noi, trebuie doar sa ne si Doamnne-Doamne, nu ne va lasa... Si mai sunt de parere ca noi femeile, oricat de deznadajduite am fi intr-un oarecare moment, dintr-o oarecare dezamagire, nu incetam sa speram ca intr-o zi se va intampla ceea ce ne dorim... Asa suntem noi, suntem puternice oricate greutati am avea!!! Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca barbatii ar fi fost cei care ar fi dat nastere la copii... Daca femeia isi doreste cu adevarat ceva este imposibil sa nu se implineasca acel lucru!!!
Curaj... caci ceea ce nu te omoara te-ntareste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Liana LA MULTI ANI ! sa fii sanatoasa , iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti !!!

Anca W.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Liana! Sa-nteleg ca este ziua ta Fie ca fiecare pas pe care il vei face sa te conduca spre victorii!!! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Fetelor, ce spor ati avut la scris de data asta! In sfarsit v-am citit si io...imi pare bine ca e veselie si bunadispozitie pe aici
LIANA, LA MULTI ANI!!!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Relya imi pare tare rau de cele intamplate.
Multa, multa sanatate

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Liana "La multi Ani " sa fii sanatoasa si fericita

Mergi la inceput