Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna aspirantelor!
Eu nu am mai scris pe la voi, ca sunt sedentara din fire si scriu la "Paciente"...dar va citesc mereu.
Cert e ca am vazut ca iar au fost ceva galceava (sper sa nu va suparati pe mine) pe aici si vreau sa va zic ceva: miercurea trecuta am facut a 3a laparo din viata mea, la Giulesti. In salon am avut fete din Bistrita, Constanta, Galati, Bucuresti, Slatina (am fost operate 4 in aceeasi zi, iar 2 cu o zi inantea noastra) - care stiau toate de acest forum si care au obtinut multe informatii de aici.
Daca-s pe listuta sau nu, e mai putin important pentru ele. Important este ca toate aveau in ochi acel licar de otimism, ca aspirau in continuare la -asul lor si ca stiau ca undeva, virtual, exista cineva/ceva care le intelege.
Si apropo de listuta...nu am spus pana acum, dar listuta e de 2 saptamani la Manastirea Ghighiu si eu una am lasat pe ea, toate fetele care erau (care mai scriu pe forum si care nu au mai scris de mult, dar care si-au scris numele de botez - in cazul acestora din urma). Ce importanta are daca suntem 1 sau 1XX?! Pe toate ne leaga aceeasi dorinta.
Eu va pe toate si sa nu uitam sa fim optimiste!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna fetelor !
vad ca ati aparut deja...eu am mai lenevit putin in pat pentru ca azi vreau sa ma rasfat un pic ...da..azi e o zi mare pentru mine ..implinesc 32 de ani...ufff ce mult mi se pare ...da ce daca eu tot tanara ma simt...hi..hi..hi.. sa nu radeti de mine da chiar ma simt asa...
va pupic pe toate si sa aveti o zi cat mai minunata...
hai ce faceti nu-mi cantati si mie??????
hi..hi..hi.. am glumit
va pup..

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Liana, LA MULTI ANI!, sa fii fericita si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca cat mai repede.

Tumpiliciiiiiiiiiiiiiiiiiii, nu mai treci pe aici? te dau in cautare cu Interpolul si pe tine si pe celelalte. Ma lasati singurica pe aici?

toate fetilii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetili!

iaca si eu am venit sa vad cine se mai cearta

voi ce credeti, daca ma duc la medica de familie si ii spun ca vreau antibiotic ca sa raman burticoasa, imi recomanda? nici macar nu vreau reteta compensata, dar sa-mi zica ce e mai bine!

eu, ziua 11, luna asta am cam simtit intepaturi de la stimulare, dar oricum, parfum fata de crizele de anul trecut, maine monitorizare si sper ca vineri inseminare.

asta-i!

propun interpol pt sorina! chiar nu-i e jena obrazului?

SORINAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

bety Multumim pentru listuta! Sa-tidea Dumnezeu dorit cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LIANA, La multi ani!, sa fii sanatoasa, sa vina bb mai repede si sa ai parte de tot ce iti doresti tu pe lume.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

ah, sa va spun ce am patit! nu am gasit trecid sirop si am luat pastile (nu-s chiar asa rele ). am luat ieri una pe la pranz ca sa pregatesc terenul si una pe la 3. imediat ce am luat-o pe a doua, m-am ridicat sa-mi iau un pahar cu apa si m-a pocnit o scurgere de parca imi venea ciclul iar
mai fetele, CHIAR ASA DE REPEDE ISI FACE EFECTUL?????????

mucus bun tot nu e dar ... bleh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Liana30, sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata si fie ca visele sa-ti devina realitate

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

TUMPILICI, ai aparut iubire........ne bucuram, ca nu stiam, ce e cu tine.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Ia uite la ele cum au aparut.
Dandanutza, tin pumnii ca de data asta sa fie totul OK.
Tumpilici, chiar nu ma bagi in seama?

Pupici.

Mergi la inceput