Mamici de noiembrie - decembrie 2005(46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

camelia-daniela, stai linistita. probabil e o mica bacterie, la gravide apar astea non-stop..Eu am chiar abundent....De la inceputul sarcinii mi-a aparut candida, am tratat-o si dupa-aia iar a aparut. Am vazut ca dr. Badiu nu pune pret pe asta, zice ca oricum mai abundent e normal pentru gravide. Am mai auzit si de la alti medici ca daca nu te deranjeaza pe tine (mancarimi etc) poti sa stai asa cu ea ca nu dauneaza bebelusului si tratamentele "tin" mai bine abia dupa ce nasti. Sper ca au dreptate, ca eu am abandonat de cateva luni lupta anti-candidoza, vazand ca nu prea am succes in perioada asta..

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Anda felicitari pentru numele puiului,Andrei imi place foarte mult,Nichita e un nume mai rar si deosebit,important este ca voua sa va placa,voi sunteti parintii,restul treaba lor.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

merci coralia. Lui Iosup la ultima eco (el intreaba tot timpul de numele bebelusului si scrie pe ecografie:)i-a placut mult numele si mi-a zis ca de Nichita Stanescu n-a ras nimeni, asa ca nici de bebe n-o sa rada nimeni :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

mai, dar ce de andrei! frumos nume nichita, chiar imi place...
pe puiul meu o sa-l cheme vlad andrei!
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

A apraut si proiectul la ministerul muncii pe site: http://www.mmssf.ro/proiecte-dezbateri/210905proug.htm

Irinuca, sper ca alte stresuri nu mai ai ca nu merita.

Dientuza, esti tare acida la suparare. Eu chiar ma gandeam zilele trecute cum de nu se fura rotile la masini, ca nu-i nimic complicat in asta, dar numere... intuitia asta n-am avut-o.

Camelia, lichidul amniotic nu e albicios, cica e transparent sau opalescent. Nu te-ngrijora din asta.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

cred ca sunt atati andrei (al doilea nume) pentru si nastem cam in perioada aia (30 nov-sf.Andrei)...cica daca nasti chiar in ziua unui sfant trebuie neaparat sa-i pui si numele ala ca il protejeaza. Asta am auzit la un preot, adica e mai mult decat superstitie...Am pus numele lui bebe pe prima pagina, ca tot mi-am impus sa renunt la superstitiile inutile. Oricum, eu nu cred in chestia aia ca sa nu-l strigi pe bebe pe nume pana la botez, ca daca o luam logic, tu deja ai facut alegerea numelui (un bioenergetician o sa-ti spuna ca in plan energetic numele era deja ales), iar Dumnezeu stie ca urmeaza sa-l botezi in curand, nu intentionezi sa ramana nebotezat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

camelia, stai linishtita, shi eu am asha ceva de la 23s, dr mi-a zis sa stau linishtita ca e ok. nu e abundent dar e zilnic.
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eu nu ma pricep cu legile.
Va rog sa-mi ziceti cine plateste concediul medical, angajatorul ori statul? Nu ma refer la CIC sau cum o sa-i mai spuna, ci la un concediu medical obisnuit dar care se da femeilor insarcinate. (Ma gandesc ca nu difera de alt tip de concediu medical dar poate gresesc.)

Ripley, la tine cum mai sunt durerile acelea ca pentru mine sunt foarte suparatoare si aproape permanente, mai ales cand misc. Si parca de la o zi la alta doare si mai tare, senzatia e ca mi-s oasele stranse in menghina si acuma stau sa se sfarme.

Mai vroiam sa zic sau sa intreb ceva, dar am uitat...

28s + 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Neata fetelor! Iar ploua...deja m-am cam saturat de vremea asta. A fost cineva la Baby Expo? Cum a fost, ce a-ti luat? Mie nu-mi prea vine sa ies din casa,dar poate maine daca nu mai ploua o sa merg si eu.Catutza34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dienuta nasoala rau treaba cu furtul numerelor de la masina ca va trebuie o vizita pe la Udriste, adunat acte, cozi... asta va lipsea! Eu stiu pt ca eu am inmatriculat masina asta iarna. Noroc ca nu eram gravida, ca nu as fi putut sta la coada in aerul ala inchis. Masina noastra e pe numele meu pt ca numai eu am domiciliul pe buletin in Bucuresti asa ca a cazut pe mine distractia. Daca e luata prin leasing ati scapat, se ocupa aia.

Irinuca ce bine ca ai scapt de stresul cu glicemia.

Anda never mi-am inchipuit ca o sa rada rautacios, doar ca banuiesc ca o sa-l amuze. Gandeste-te ca interactioneaza si ei cu tot felul de oame si fiecare cu stolul ei personal. lasa ca ne faci tu in ciuda cu perineul de bebelus, vorba ta! Eu zic ca data viitoare cand te duci la [medic[ sa-l intrebi pe EL care-i faza cu tensiunea si epidurala, care e parerea lui despre asta, pt ca parerea lui conteaza cel mai tare, el va trebui sa se descurce in orice situatie ar aparea. Si daca nu i se pare stresant inseamna ca a mai avut cazuri ca si tine si deci, se va descurca si acum.

Anda, taica-meu care e super bazat in probleme de religie ortodoxa, a citit o gramada de carti, zice ca nu scrie nicaieri ca nu ar trebui sa-i spui pe nume pana la botez, e doar o superstitie. Deci nu e recomandare a preotilor, sau din Biblie sau ceva.

Mie imi place Nichita pentru ca e un nume cunoscut (n-o sa-l puna nimeni sa-l zica pe litere) dar nu e foarte frecvent, sa fie 10 in birou sau in grupul de prieteni. Singura obiectie: primul nume se termina cu aceeasi litera cu care incepe al doilea si suna 'in prelungire". Poti sa zici ca Nichita vine de la Nicolae, tot e in aceeasi perioada si sa-i alegi alt nume pt al doilea.

Lavi02 32++++++ si catre 10 kg in plus.

Mergi la inceput