Mamici de noiembrie - decembrie 2005(46)
Raspunsuri - Pagina 15
joy04 spune:
BUNA fetelor....
Cu vremea asta de afara imi tot vine sa zic ca-i seara toata ziua.
Nu apuc sa va citesc din urma
dar aveti un debit...mama mama. Eu sunt cat de cat bine, mai am acele dureri jos in burta ca niste sageti care se duc pana spre vagin

Dupa amiaza ma duc la dr de familie sa vad ce-mi mai zice. Sper ca sunteti toate bine si nu sunteti inundate.
Serile trecute cand m-am dus acasa, era pe la tineretului varza varza. Soferul de pe maxi taxi spunea ca masinile lor iveco nu au circulat sau au ocolit zonele inundate ca altfel ramaneau acolo.
Cristinamh ce stii de proiect? te-ai interesat? Soramea mi-a zis ca are o colega de servici care pentru 15 zile neacoperite nu a luat CIC .
Eu nu stiu ce sa fac si cum sa fac.
joy
+ bocanila
29+
Morgano spune:
Salut fetelor, am citit pe sarite, am extrem de mult de munca la birou, iar seara de-abia pe la 10 termin cu toate si nu mai am putere sa intru pe dc.
Alexandrina,am fost dimineata asta la dra mea pt ca durerile chiar dc nu mai sunt atat de acute nu au trecut decat partial, si deja eram fte ingrijorata, e o stare de disconfort care s-a mutat in jos spre vagin.
Asa ca m-a pus pe masa, mi-a facut o analiza de urina si una de secretie si ambele sunt super ok. Insa mi-a spus ca e cazul sa ma odihnesc mai mult, sa stau cel putin 1 ora intinsa si la pranz, sa nu mai stau ore in sir cu curul pe scaun si sa muncesc, sa ma relaxez si plimb si sa mai las deoparte muncile ca altfel risc sa mi se rupa apa mai repede si sa nasc prematur, copilul e mare, cu capul destul de jos si imi apasa tesuturile. Ma tot intreb cat de jos o fi capul ala de ea l-a vazut prin vagin sau ma rog, l-a simtit la palpare:))
Mi-a dat 5 zile de injectabil vit b1 si algocalmin, am sa fac doar vitamina ca la algocalmin stiu ca sunt alergica, eventual cand ma doare mai iau cate un no-spa si am sa-mi mai bag picioarele in ea munca partial, am sa servesc doar clientii stabili si am sa refuze chestiile marunte ca e mai important copilul decat banii si satisfacerea altora.
Adevarul este ca din cauza santierului din casa stau cat trebuie de mult la birou, muncesc fte mult si cred ca sunt foarte obosita, mai obosita decat par, pt ca si starea de disconfort din cauza conditiilor de pe-acasa nu imi face bine, oricat de tare ma tin eu cu moralul.
Nu sunt speriata, insa in sfarsit mi-am dat seama ca a fi insarcinata in luna a8a inseamna mai multa grija si mai putin efort, pt ca eu pana acum am facut toate la parametri normali, si pt ca m-am simtit bine, si in afara de durerile astea ma simt in continuare fte bine, si pt ca mi-am spus ca nu pot sta sa ma odihnesc cand am atatea pe cap.
Aura, nici mie nu mi-au trimis patutul, marius zice ca dc mai amana astia mult merge el o fuga pana acolo, eu ii zic sa mai avem rabdare cateva zile.
Mandy, sorry ca mi-a "murit" telefonul exact cand vorbeam, am sa te sun si eu zilele astea cand am un pic de timp, acum incerc sa rezolv cat de multe ca de sapt viitoare sa nu vin mai mult de 3-4 ore/zi la birou. Cat despre anestezia generala, mi-ar fi mai frica de ea decat de orice.
Irinuca, super ca ti-au iesit bine analizele, a fost exact cum ti-au spus fetele, o crestere momentana a glicemiei.
Am sa mai incerc sa raspund si celorlalte mamici, deocamdata iar am coada in fata usii, parca a innebunit lumea cu traducerile in toate limbile.
Ripley, 33 fix Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
camelia_daniela spune:
Va multumesc pentru lamuriri, intrasem un picut in panica!
Acum m-am mai relaxat. Astept intalnirea de luni cu doftorul, cand vom face si o ecografie si speram sa aflam si sexul lui bb
!
Voi vad ca vorbiti deja de nastere ... ce bine o fi! Eu mai am vreo 13 saptamani !!!!!!!!! Doamne, ce mult pare! Insa de luni cred ca bagam medical la greu, apoi concediu de odihna si dupa aceea prenatal ca sa fiu sigura ca BB e OK. Am ceva emotii cu cerclajul asta, nu ma simt rau, insa cred ca e problema de psihic. Oricum eu as opta pentru o nastere normala, insa voi asculta si parerea medicului.
Va pup,
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png
alexandrina spune:
Eu va las subiectul nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58141" target="_blank">aici pentru ca trebuie sa fug la Bistrita azi s-ajungem pana la 4.
Vedeti voi cand e umple pagina asta...
Si mi-am adus aminte intrebarea lapsus (am mai scris-o odata): voi ce stiti, nasa de botez e musai (adica neaparat) sa fie casatorita/cununata?
cristinamh spune:
joy, pai am vazut ca proiectul e oficial, e in discutie publica pana pe 30 sept. si apoi mai mult ca sigur va trece, ca ordonanta de urgenta.
sper macar sa stie si cei de la casa de pensii care sunt normele exacte de aplicare, si ce inseamna cele 12 luni...![]()
nasa de botez nu trb sa fie neaparat casatorita, dar o sa aiba nevoie de un ajutor la biserica. nu poate sa se descurce si cu copilul si cu lumanarea. la andrei asa a fost, o prietena de-a mea, iar cu lumanarea a ajutat-o fratele meu.
Cristina
30+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
anda77 spune:
alexandrina, nu exista conditii pentru nasii de botez. trebuie doar sa iubeasca copiii...Asa cum se spune ca nasii de cununie trebuie sa aiba o casnicie buna, altfel n-au mana buna (prin sondaj eu am constatat ca e 80% adevarat
), aia de botez trebuie sa iubeasca copiii. conditia cu privire la cununati/casatoriti nu o pune nici biserica ortodoxa si nici traditia populara pentru botez.
http://community.webshots.com/user/anda1977