Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
diciu mama, inveleste-l bine si fa-l sa transpire bine. Nu-l lasa pana nu e ud leoarca, sterge-l cu un prosop si schimba-i lenjeria. Baga si doua algocalmine si maine va ramane numai cu ametelile. Eventual ceai cu lamaie si indulcit cu miere. Iti/va doresc o noapte linistita.
danutza_c drum bun si mult mult noroc in tara. Doamne ajuta! 
shoricutza si lachi ati probat fertility?
SIMONETTE bine ai venit pe topic - zic si eu.
fetele ... eu ce sa va spun? sunt in z. 5 DPO, temp azi inca peste linie, 36.6 si azi am avut vage dureri ca de menstra, nu au durat mult ... dar au tot revenit. Ce sa fie?
La cate zile (DPO) are loc implantarea?
Va pupa fata pe toate.
Miro
Avalon spune:
Mirona, ovulul fecundat ajunge in uter cam dupa 4-5 zile de la ovulatie, implantarea incepand cam din a 6-a zi. In a 10-a zi este complet ingropat in endometru si incepe sa-si 'stabileasca conexiunea' cu uterul matern, de aceea unele fete au sangerari la implantare, cam in a 12-a zi. Tot din a 12-a zi poate iesi testul de sarcina pozitiv, deoarece trofoblastul incepe sa secrete hormonul de sarcina BetaHCG.
DANI P, cel mai bine ar fi sa curmi incertitudinea printr-un test de sange asa cum a facut Megbeng, pe care o felicit din tot sufletul!

diciu spune:
mirona..i-am facut cam exact ce-ai zis tu...plus frectie...l-am schimbat de 3 ori...ca pe un copil...acuma doarme ca un prunc...doar ca mai tuseste...iara eu m-am mai linistit...ca atunci cand m-a sunat la birou si mi-a zis ca are 39.8...am tras ceva sperietura...iar dupa ii trece de tot ii dau eu..
..ca n-are grija de el...
Mishulina spune:
Buna seara tuturor!
Megbeng,ramane cum am stabilit...abia astept sa ne vedem cand ne va lasa vremea...Iti sta bine cu noua semnatura!
Danutza drum bun ,ai incredere in profesor,va tin pumnii sa veniti 3....
Danangie ma bucur ca te-ai mutat la blocul operator daca asta iti place mai mult si nu presupune ture de noapte...Poate va fi mai bine pentru voi...
Simonette bine ai venit!
Miro iti tin pumnii,poate-poate iese ceva luna asta....
Ina
ionica spune:
Salut fetele,
Sa nu dati cu rosii in mine va rog,stiu ca nu am voie sa postez aici nu vreau sa castig nimic ci doar poate un serviciu celor intresati!!multumesc pentru intelegere!!!
Casa de vacanta in CORSICA!!!
Casa noastra se afla pe insula Corsica ,este o casa superba cu vedere de 180° cu vedere la marea mediterana.
Plaja este la 100m de casa ,se poate inchiria din: luna ianuarie pana in luna august(septembrie-octombrie de obicei mergem noi pentru a reface gradina si mici reparatii dar exista si exceptii) de asemenea este valabila pentru luna octombrie-decembrie .
Casa are 4dormitoare ,un salon,semineu, outdoor bbq,sale à manger,bucataria este complet echipata , menajera;gradina este superba pe o suprafata de 5000m² deci este super calm si fara "vedere in curtea vecinului".
In Corsica se poate ajunge cu vaporul de la Marsilia,Tulon,Nisa sau varintele Italia.
Noi de obicei mergem cu avionul pana la Ajaccio.
Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati pe e-mail direct pentru mai multe amanunte,pret,conditii etc.
ionicadumont@hotmail.com
Noi locuim in costa rica unde este mai mereu soare,Corsica la fel aceptam si varinta schimb de casa la munte in romania;Sinaia,Brasov,Predeal aceptam propuneri!!
Casa este privata iar pentru iubitorii de natura,plaja,pescuit si soare este casa ideala pentru vacanta in grup cu prieteni!!
Casa se afla intre Ajaccio si Bonifacio!!
Multumesc
danutza_c spune:
Simonette, bine ai venit si iti doresc sedere cit mai scurta, sa treci repejor la gravidutze! Daca ai nevoie de suport moral si de fete care sa te inteleaga aici e locul! 
Diciu, nu am primit inca, poate ajunge mai greu...de la asa distanta
Merci mult de urari si sanatate sotzului tau! 
Mirona, Megbeng, Danangie, Ionica va multumesc pentru urari! Sa fie asa cum ziceti voi si Ionica, mai ales zbor fara turbulente, merci mult! 

Probabil ca nu o sa mai apuc sa va scriu inainte de plecare, poate am sa reusesc totusi sa va mai citesc.
diciu spune:
eu de cate ori incerc sa-mi fac cont pe fertility...imi zice s aincerc in 2 zile ca e full..
iar ovulation calendar pe care cristina 20 mi l-a dat pe net..imi blokeaza calculatorul si-mi ocupa tot procesorul asa ca nu-l mai deschid
shoricutza spune:
Mirona prezentarea trimisa de tine este f buna si clara. Din pacate pana acuma nu am avut timp sa ma joc mai mult pe site
. Maine sper sa imi fac un pic de timp liber .... Pupici si inca o data multumesc mult.
diciu spune:
danutza ti l-am trimis din nou...era din 14 trimis...
merci...sper sa se faca bine repede...
danangie spune:
Este 1 fara 20 noaptea.Stau pe intuneric si
.Am asteptat sa adoarma Alin ca sa pot sa ma descarc.Am incercat in aceasta seara
, dar fara nici un rezultat. Nu stiu ce s-a intamplat dar nu a iesit nimic.Adevarul ca ne cam ciondanisem pentru ceva si s-a cam rupt vraja. Dar ne-am ciondanit cu tacerea.Pentru ca pentru o ora nu am vorbit.
Si chestia e ca in seara aceasta aveam colul uterin foarte deschis.........

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."