Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Danutza...ma bucur sa te "vad" din nou...chiar imi faceam griji....desi banuiam ca esti ocupata cu pregatirile...
iti urez drum bun joi...sa ajungeti cu bine...si sa aveti mult mult noroc si sanatate ca sa aveti copilu vostru iubit!!!
simonette...bine ai venit printre noi!!!
eu sunt cam suparata fetelor ca sotul meu e bolnav...are 39.5 si se simte tare rau...de 2 ore il doftoricesc cu toate cele...numai zic de spermograma pe care o vom amana....important e sa se faca bine...
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mai fetelor ce dea gravidute pe listuta asta ,chiar ca-mi vine din nou pofta sa mai incerc si eu macar o data!!

MEGBENGSunteti un cuplu superb ati avut o nunta superba acum aveti mult asteptatul cadou de binecuvantare de la Dumnezeu ,va urez multa sanatate la toti trei si sa ai grija de puiut ,chiar ca ma faci sa-mi tresara inima de bucuri ca se mai umple lista aia!!

Mishulinastai linistita ca nu vei ajunge tu la capitolul 100 ai sa vezi ca vei trece si tu cat de curand la graviduzte!!curaj noi de asta suntem aici sa ne sustinem!

Danutzaiti doresc un zbor cat mai placut si lipsit de turbulenzte ,sper sa te intorci cat de curand printre noi ,ne va lipsi optimismul tau!!!
SIMONETTE puiule da si tu din aripi "fa valuri de optimism" si sa vezi ce de raspunsuri vei avea,nu mai fi suparata hai uite un ca sa-ti alini durerea, fii bine venita printre noi, sa stii ca fetelea astea de aici sunt toate super cool fara exceptii!!

La mine lucrurile sunt "roz" dar nu in viata mea ci pe "chilotel" inca mai am de asteptat pentru o noua incercare si trece atat de greu timpul de nu mai pot.

Pe opt octombrie voi face un tur in europa ,merg la Firenze pentru cuparaturi si pe urma vom merge in CORSICA pentru o vacanta de 8zile ne va prinde bine poate cine stie voi avea ovulatie in acea perioada!!

Pupici la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

danutza, sa stii ca noi tot dupa un zbor prin europa ne-am intors 3! cred ca o schimbare prieste! vai, daca ati sti cate am facut cu bobitza mica in burtica! ne-am dat si cu parasuta, am zburat cu avionul, ne-am dat in roller-coastere in disneyland, am baut vreo 2 beri si cam tot atatea pahare de vin...daca in mai e in burtica e lucru mare, nu?
fetele, am adaugat un album nou, cu poza cu rezultatul testului de sange...am sa fac si o barza cu rezultat mai clar, sa ramana intr-un album cu amintiri si sa il si pozez
ionica, multumesc de aprecieri!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

SIMONETTE bine ai venit printre noi si iti urez ceea ce mi-au urat si mie fetele: sedere scurta pe aici si fugutza la gravidutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diciu multa sanatate sotiorului tau. Imi pare rau ca esti suparata dar pana pe 7 octombrie (banuiesc ca atunci ai nevoie de rezultat) cred ca sunt sanse sa rezolvati problema, nu? Pupici si incearca sa stai linistita ca se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am corectat link-ul din semnatura, sa puteti vedea poza cea noua, din albumul cel nou
diciu, imi pare rau de sotul tau...dar daca il doftoricesti tu, o sa vezi ce repede se face bine!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/my_photos

Mergi la inceput

shoricutza..merci iubita..da...speram ca pana pe 7 sa rezolvam si sa nu ramana cu ceva sechele..
megbeng.....merci...deja se simte mai bine ca a transpirat si i-a mai scazut febra..
am vazut rezultatul analizei...sa fie intr-un ceas bun!!
am o intrebare insa..data ultima menstruatii fiind 21 august...esti sigura ca ti-a zis ca esti in 4 saptamani si nu in mai putine?...daca ai fi ramas in a 10-a zi sa zicem...acum ai fi in 10 zile..adica aproape 2 saptamani...poate nu stiu eu bine...se socoteste altel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DICIU practic e in 2 saptamani dar teoretic se socoteste din data primei zilei al ultimului CM. Toti medicii socotesc asa. Deci e in 4 saptamani.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

merci danagie...n-am stiut ca se socoteste asa!..

Mergi la inceput

danutza...ti-am scris un e-mail..l-ai primit?

Mergi la inceput