Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Oana, esti dragutza rau, tre'sa recunosc :))
Hai, impacare, impacare, fara nici o suparare...toata lumea, ca doar nu suntem aici sa iscam neintelegeri: toata lumea are aceeasi dorinta: sa aiba un...ingeras in viata lui (a nu se face vreo legatura cu nick-ul meu :))))
Catty, bafta multa!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mi-am modificat si semnatura...ia sa vedem cum imi sta!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Iti sta fooooarte bine cu noua semnatura.
Oare eu o mai apuc?

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Megbeng, FELICITARIIIIIIIII, stiam eu! Acum doar trebuie sa ma tin dupa tine. Doamne ce bine iti sta cu semnatura aia .

Lachione ca bine zici de barbatii astia si de pregatirea pentru perioada cu pricina. Vorbe dulci si batai de pleoape ii servesc si eu sotiorului meu scump din timp.

Catty draga mea, ar trebui totusi sa incerci sa vorbesti cu al tau sot. Poate ceva il framanta, si nici nu-si da seama prin ce treci tu. Si apoi vine ea si dulcea impacare. Oricum e sigur ca si el se simte vinovat de se poarta asa frumos. Si eu cred ca sunt ceva probleme la capitolul comunicare.

Shoricutza, mare problema cu spermograma asta. In general barbatii sunt mai reticenti cand vine vorba de analize, dar daca se mai pune problema de o astfel de analiza e si mai greu. Pe al meu l-am anuntat cu doua saptamani inainte ca dr. ne recomanda sa facem aceasta analiza. Cu o saptamana inainte am luat recipientul, si iarasi i-am amintit. Incepand cu 5 zile inainte de analize l-am trimis la culcare (numai pentru asta si nu mai vroia sa faca nici o analiza) si in dimineata cu pricina m-am plimbat dupa el prin casa cu recipientul in mana mai bine de o ora. Nu-si gasea timp. Pana la urma a cedat de gura mea.

Dananghie te felicit pentru sotiorul tau, ranit si totusi si-a facut datoria pana la capat. E un erou.

Bine ai venit domnule Ratoi. Nu-ti fa probleme ca nu muscam, toate fetele sunt niste scumpe. Cum era vorba aia? Barbatii sunt de pe Marte si femeile de pe Venus? Si cum fiecare din noi are nevoie de un martian ca sa-si implineasca visul, parerile tale sunt bine venite.

Moana, te pup iubita . Sunt cu totul de acord cu tine. Inca nu pot spune ca sunt casatorita cu acte in regula, nu stiu exact ce se intampla in mintea iubitului meu sot. Dar imi iau eu doctoratul cat de curand.

Pentru ca tot am vorbit de semne si semnale ca se doreste o #8222;prestatie#8221;hai sa va povestesc eu o mica intamplare. Inca nu eram casatoriti, dar chiuleam de la facultate si eu si el si ne intalneam in garsoniera unui prieten ff bun care ne lasa cheia. Sa vezi atunci scantei. Ma rog, eu eram mai timida, nu prea ii dadeam voie sa ma vada mult timp dezbracata, aveam intotdeauna un cerceaf, un prosop ceva pe mine. Si din cauza asta daca vedea putin mai multa piele decat de obicei .... era mai mult decat daca as fi facut streaptease. Oricum intr-una din zile intru eu sa fac un dus. Cand ies il gasesc pe dumnealui cu un botic cat toata casa. Il intreb ce s-a intamplat si el imi spune, ca ar fi vrut sa intre si el cu mine sa ma ... spele pe spate ... si ca d-aia se uita la mine asa frumos cand am intrat. Credea ca am inteles aluzia dar eu ... insensibila, nu am priceput nimic. Se si gandea saracutul ca o sa ma auda spunand ceva de genul #8222;mi-e urat singura#8221;sau #8222;mai incape cineva in cada#8221;, mare dezamagire cand am iesit. M-am amuzat teribil atunci. Dar asa e cu semnele astea.

Eu am fost la interviu si sunt destul de optimista. Maine sau poimaine am un raspuns ferm. Va tin la curent.

Pupici pentru toate fetele cucuietele (cum macanea cineva pe aici mai devreme) si baietii filosofi.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara la toate aspirantele! Eu sunt noua pe aici, am postat un nou subiect in urma cu cateva zile dar nu prea ma baga nimeni in seama. Inutil sa mai spun ca vreau si eu cu disperare un bb si ca fac aproape totul pt. asta... Pb. e ca nu prea am cu cine sa vb., adica cineva care sa ma inteleaga, cineva care trece prin aceeasi situatie ca mine! In ceea ce va priveste nu numai ca va doriti toate un bb, dar eu va urmaresc de mult timp si chiar va indragesc! Stiu ca pare cam bizar felul in care intervin asa intre voi si daca va deranjeaja, imi cer scuze...

Simonette

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fete dragi!

In primul rand vreau sa va anunt ca am incetat sa mai fac ture de noapte!!!!!!!!De saptamana viitoare ma duc in sala operatorie!!!Sunt bucuroasa.Pentru ca tare mi-a mai placut acolo. Si ma voi trezi in fiecare zi la 7,00! Gata trezirea la 5,00. Sunt bucuroasa.Chiar daca , colegele din sala nu sunt asa stralucite......sunt niste ghetzari!!Dar voi supravietui pana in decembrie cand plec la Milano.
Eu ziua a 16-a. Prestat in ziua a 14-a si a 15-a. Voi incerca sa prestez si in seara aceasta. CATTY scumpa, lasa nu mai fii suparata.Cum ziceau si fetele lasa orgoliul deoparte macar acum ca esti in perioada fertila.Pe urma, daca vrei sa reglezi conturile, le vei face dupa. Eu stii cum fac? Nu-i mai zic: vezi ca azi tre' sa prestam.Ca era totul prea mecanic.Eu il intreb: ma duc sa fac un dus.Vii si tu? Atunci el imediat isi da seama si intelege.Dar noi o facem destul de treptat. Nu astept o luna ca sa vina perioada ovulatiei ca s-o facem . Asa e mai relaxant si el nu mai este pus la zid ca "azi tre' s-o facem". In seara aceasta sper ca va iesi totul bine, si alunga macar pentru azi orice gand.

MEGBENG si eu caaaaaaaattttttt visez la aceasta semnatura!!!Nu uita vrem pozici!

M_ OANA si noi avem 12 ani de cand suntem impreuna , ne cunoastem de 14 ani si locuim impreuna de aproape 6 ani. Si eu ca si tine, de mii de ori am vrut sa ne despartim.Noi nu suntem casatoriti dar e ca si cum am fi. Dar trecand timpul am invatat sa ma stapanesc si sa incerc sa las deoparte orgoliul care zacea in mine in concentratie maxima. Dar asa cum zici si tu: casnicie buna?zero orgoliu! E bun si orgoliul asta, dar in cantitati mici.

LACHIONE eu stiu ca testele de ovulatie se pozitiveaza inaintea spargerii foliculului. Stiu ca de la pozitivare in maxim 48 de ore se produce ovulatia. Acum n-as vrea sa zic prostii dar eu asa stiam. Cele care sunt veterane in ale testelor de ov., ce zic?

MISHULINA multam fain de poze. Cele de la inceput, erau chiar de groaza. Am citit si istoria castelului, care spre rusinea mea nu stiam ca a foost un fel de vama,Doctora ce ti-a spus in privinta prestatului?

MADANA da asa am zis si eu ca e un erou, dar si eu am contribuit cu ceva.Tin pumnii pentru raspuns!!

SIMONETTE bine ai venit. Sedere scurta si sa fugi repede la . Spune-ne si noua povestea ta.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

si eu pe aici, ca n-am mai fost demult. Am o groaza de treaba la servici, acasa la fel, am inceput de ieri seara sa fac bagajele.
Gata, mai avem un picutz si plecam, joi seara.
Nici nu-mi vine sa cred ca deja suntem cu un pas in avion!
Felicitari Megbeng! Iti doresc sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara evenimente!

Fetele mele dragi, eu va pupacesc pe toate si data viitoare ne "auzim" de acasa! Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si cu ajutorul vostru am trecut prin momentele mai grele care le-am avut in ultimile saptamini! Nu am uitat de intilnirea noastra, ramine de organizat, ce si cind.

si la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Simonnete, cum sa ne suparam? De unde ai scos faza cu bagatul intre noi? E adevarat ca sunt muuulte conditii ca sa fi una de-a noastra: sa-ti doresti un bb (cel putin), sa fi optimista (cel mai important) ... si sa ne spui mai multe despre tine.

pentru tine special

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

simonette, aici cu siguranta vei gasi multa intelegere entru ca sunt o gramada de fete in situatia ta.
madana, hai dupamine, uite o mana intinsa, apuc-o si fugutza la gravidutze.
iepurila, multumesc de aprecieri...chiar mi se pare ca seman la expresia fetei cu burtica din semnatura..doar ca deocamdata sunt slaaaba (n-am avut pofta de mancare in ultima sapt si nestiind exact care-i faza am cam ingnorat aspectul alimentatie)

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
4+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DANUTZA drum bun iti spun de pe acum. Mult noroc in tara si sa dea Domnul sa va intoarceti 3!!!!!!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput