Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Amely

Mishu, tu ce mai faci pui? s-a vindecat bubita?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Da pui,s-a vindecat se pare dar mi-e asa de greu ca dupa 2 luni de "concediu" impus al meu sotz ar vrea si el sa... si eu inca mai simt "fieratataniile" alea in mine si mi-e frica sa nu fie prea devreme si sa recidiveze....
Bine ca are rabdare cu mine.....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Zic si eu La Multi Ani la aniversare!!!!

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, Mishule draga, las' ca mai aveti un picut... clar ca trebuie sa se vindece foarte bine, dar dr. ce zice? nu v-a dat inca "unda verde"?

Miro, si eu tot scorpioanca "afurisita" sunt, dar ce era sa zica, lasa-l naibii ca nu merita? a incurajat-o si el pe Catty cum a putut, adika ceva gen, "uite ca altii sunt si mai rai, nu-i doar vina lui, poate nici tu nu ai facut prea bine sa-i spui chestia aia..." eu una asa am luat-o, nicidecum ca pe o interventie nepotrivita. dar in sfarsit, fiecare cu parerea lui...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Ia nu mai fiti suparate! Eu am avut o luna in care l-am anuntat din timp, fara afis (ca-l vedea socrela... ), i-am mai si dat telefoane... de "amenintare" ca are program, l-am indopat cu vitamine, Zn, ginseng ca sa se simta importanti ... Sper sa iasa bine si azi, ca de romantism nu poate fi vorba in acompaniamentul "locatarului principal" (daca ma-ntelegeti).

PS Al meu e -maniac dar il conving eu ca nu merita filmele mai multa atentie decat mine. Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fete dragi ce sunteti cu toate..barza zice ca acu zboara cam greu din cauza ploilor astea, dar v-a trecut pe toate pe o lista speciala, si incearca sa treaca in fiecare luna macar pe la cate una din voi...mai mult, sper sa va molipsesc de nitel noroc.
mishu, da dupa 2 luni, dr nu ti-a dat liber la? luati-o si voi incetisor si cu multe, multa incredere in Dumnezeu...si ramane valabila intalnirea noastra, nu? doar sa se mai linisteasca vremea...
catty, nu pune la suflet fazele astea, pentru ca nu reflecta trairile profunde si adevarate, sunt stari de moment care pot sa apara si dupa un an, daramite dupa 11...sa vezi ce dulce o sa fie momentul in care va imbratisati afectuos din nou!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Marrinel nasucul meu, din pacate, simte numai organismul meu, caci imi cunoaste organismul de vreo 30 spre 31 de ani..... Sorry....

HEELOOOO! Dar cu Ratoiul de sub aripa mea ocrotitoare ce ati avut, de mi l-ati sifonat asa rau in timpul cat am lipsit de pe aceste teritorii??? Mai citii si io mesajul lui de vreo 10 ori si sa ma pici cu orice produs fierbinte, daca am gasit motiv de ac de scorpioneala.
El a reflectat la fix gandirea masculina si cum e parte masculina in inferioritate s-a trezit omu' cu surprize pentru vinile partii barbatesti.....
Cred ca nu am devenit nevasta cu acte in regula, decat in clipa in care am inteles modul masculin de gandire, deci prezenta gandurilor unui barbat printre noi, mie mi se pare super benefica....
Miro a mea sigur mi-a glumit apropo de scorpioneala.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Daomnelor,
M-ati inteles gresit. Eu nu am nimic cu RATOIUL. Pe cuvant de onoare. Chiar mi-a placut cum filozofeaza el, numai ca nu mi-a spus ce ar face daca sotia lui s-ar uita la un film siropos la televizor, el s-ar face luntre si punte sa o faca sa inteleaga ca este timpul sa "presteze", si pe ea nici nu ar interesa-o. Cum s-ar comporta? Ar zambi frumos si apoi ce ar spune?
M OANA multumesc scumpa mea. Mi-ai redat zambetul pe buze. De asta te iubesc, esti omul care stie ce vreau sa aud ca sa imi revin. chiar imi era dor de tine.
AMELY am incercat si faza cu zambetelul frumos si mersul numai intr-un prosop minuscul prin casa si apoi invitatia in dormitor. DEGEABA!!!!!!!!!!!!!!!!! Stapanul lui este tot televizorul si dvd-ul. Si nu i-am facut zilele astea nici o aluzie. Am inceput eu sa "incing" atmosfera, dar nici asta nu a mers.
MISHULE stai cumintica pana se vindeca bubita. Sotul tau poate sa mai astepte. Apropo, nu il trimiti la mine ca al meu tot nu vrea? Fara suparare, faceam si eu haz de necazul meu. ca sa nu te superi pe mine.
Fetelor, situatia mea la ora asta, fara sa fi ajuns acasa, este urmatoarea: sotul meu m-a sunat toata ziua cam la jumatate de ora, a venit la mine la birou, desi ajunsese acasa, pt a ma duce la posta, si este de mers vreo 7 minute pe jos, dar zice el ca ploua. Acum astept, sa dea Dumnezeu sa aiba chef in seara asta, ca poate o fi bine, cine stie?
Acum va las, sa aveti seara buna si sa veniti maine cu forte proaspete.
la toata lumea.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Si eu tot scorpioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai fetelor ... cititzi cu atentie inainte de a da cu rosii.
io n-am nimic cu bietul ratoi ... doar ca nu-si avea locul printre sfaturile pentru Catty.
A FOST PAREREA MEA. Nu mai e voie la libera exprimare? Sorry ... nu stiam.

eu daca sunt suparata pe cineva ... acela e sotul lui Catty ... pe el il faceam "insensibil", nu pe ratoi.
Cum adica mai fetelor ... v-ar conveni sa vi se spuna: cand ai de gand sa-mi faci si mie un BB - ca apoi ... in mom. ovulatiei sa fii lasata sa-ti dai singura cu capu de pereti?
Ma scuzati ... dar io l-as fi facut cu ou si cu otzet.
si ... sa nu-mi spuneti mie ca aceea gandire de barbat nu poate fi modelata, cizelata ...in asa fel incat sa fie bine.
Buey ... io am o vorba: la mine in casa ... cocosul canta ... dar gaina scrie notele.

Catty draga ... un singur sfat:
comunicarea intre voi - aici trebuie sa mai lucrati.

Va pe toate si hai sa ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

ALOOOO????
Io am citit numai despre Biblie in cuvintele Ratoiului, iar in privinta comportamentului sotului doamnei Catty eu tot pe Adam, cel din Biblie, il vad..... Pacatosul ala care tot mananca mere stricate si de furat.....
Iar in viata se stie ca gresesc cand Evele, cand Adamii, cand Evele....
Iar cu notele pe care le scriu femeile pe portativele cocosilor, eu sunt perfect de acord....
De cate ori ma apuca pe al meu, io insa ma apuc de poezie (ca sa nu intru la infractiunea de violenta in familie), iar in 11 ani de casnicie am cules material cam pentru 3 volume.... Acum ma apuc pe ploaia asta sa va spun poezii cu talc, asa ca va rog sa reveniti la subiectul ENDOMETRE......
Ratoiule, scoate amaratule capsorul, ca promitem sa fim blande.....
Prevad o seara ca-n povesti in familia doamnei Catty

Mergi la inceput