Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Neata fetelor,
Avalon merci de raspuns. Azi is in a 6-a zi ... deci de azi inainte cdaca e sa fie ceva ... astept semne. merci.
diciu cum se simte sotul? A mai facut febra peste noapte?
stiu ca mai voiam sa-ti zic ceva ... a da ... cu fertility ... incerc si eu sa-ti fac un cont si dupa trimit pe Pm user si parola ... vrei? Imi dai voie? Stiu ca de acasa nu voi putea ... dar de la lucru ... pot incerca.
Mishulina Roaga-l pe sotul tau sa-ti puna in acest week-end YM-ul ... ca mi-e un dor de tine. Eu sunt plecata la o nunta pana duminica ... crezi ca la intoarcere putem trage o barfa?
ionica suna bine faza cu casuta.
danangie de incerci sa te ascunzi de Alin cand plangi? Eu o fac in fata sotului ... si ma linisteste cand ma ia in brate si ma lasa sa plang pe umarul lui. Sper sa vii azi si sa ne dai vestea impacarii de dimineata. fata trista.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Mirona..merci esti tare dulce...ar fi excelent daia ai putea tu sa-mi creezi user...
eu acuma sunt inca acasa pentru ca a trebuit sa-i pregatesc sotziorului de toate si sa-l frectionez...dar in 1 ora sunt la birou...si o sa intru iar..nu prea se simte bine...desi aseara am reusit sa-i scad febra...peste noapte i-a crescut iar la 39...oricum eu n-am prea dormit...sunt tottal beata acuma....si el la fel...sper totusi ca cu medicamentatia doctoritei sa-si revina incet incet..
pupici tuturor...vorbim mai tarziu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, nu imi merge netul acasa de luni si nu am mai putut sa vorbesc cu voi, o sa citesc ce ati mai scris si ma bag si eu in discutie...daca ma primiti
Lasati-l pe ratoi sa ne mai spuna din secretele si gandirea masculina....
Pupici

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Buna dimineata!
Ce mai fac fetele cucuietele? Ieri cand am plecat erau decat 2 posturi in acest capitol aniversar. Si azi ce vad? 4 pagini!!! Si cateva posturi care ma pomenesc si pe mine. Na, ca nu stiam de ce ma apucase sughitul .
Sa stiti ca dupa ce am postat, am cautat si alte subiecte la care a mai scris Catty pt a o cunoaste mai bine. Si da, cam aveti dreptate. Nu sunt eu cel mai in masura sa imi dau cu parerea. Categoric eu nu am experientele ei de viata. Stiu prin cate a trecut. Acum o inteleg mai bine.
pentru Catty. Si sa ma ierti daca te-am suparat .
Cred totusi ca e bine sa fii "mofturoasa" cu masura. Ideal e ca femeile sa "faca botic" atat cat e necesar sa ne faca sa intelegem. Ce e prea mult, ne poate face sa platim cu aceeasi moneda si apoi intervin orgoliile etc.
Observ ca atunci cand doresc bebe, femeile sunt dispuse sa faca multe compromisuri pentru a obtine "samanta" de la barbatul lor. Ceea ce ma sperie putin sunt frazele de genul: "hai sa prestezi, sa raman, si dupa aia te las in pace". Nu odata am intalnit acest tip de exprimare in diferite postari de aici. Eu, ca barbat, nu pot decat sa fiu trist la auzul acestor vorbe. Trist pentru ca ma simt folosit. Cu alte cuvinte, ai putea sa iti vezi linistit de calculator, TV, DVD etc. daca eu as fi gravida. Ca nici nu imi pasa de tine. Evident, nu poate fi asa. Dar vreau sa intelegeti ca asa se vede din afara. Daca stam stramb si judecam drept, sigur, dand la o parte implicarea emotionala si orgoliul, ne dam si noi seama ca nu asta vreti sa spuneti cu adevarat. Ne dam si noi seama ca de fapt ne iubiti. Dar pentru ca va doriti atat de mult bebe, ajungeti la limita rabdarii in unele cazuri, si atunci spuneti si inexactitati.
Cand am spus de toleranta, nu m-am referit la faptul ca voi trebuie sa faceti "lugu-lugu" si daca el nu vrea, sa il lasati in pace. In viziunea mea, toleranta vine in urma comunicarii. Daca si EL si EA stiu exact ce gandeste celalalt, isi cunosc dorintele si aspiratiile si se iubesc suficient de mult incat sa se poata pune unul in locul celuilalt, fara urma de ipocrizie, rezulta toleranta.
Sa incerc sa fiu si concret. Catty ii spune sotului: "ce ti-am facut de ai ajuns sa iti fie scarba sa ma mai atingi?" (sau ceva de genul, ca nu imi amintesc exact). "Scarba" este un pic cam dur, zic eu. Observ ca acum sotul se poarta foarte frumos cu ea si e f grijuliu. Felicitari pentru sot. Inseamna ca a analizat si si-a dat seama ca e grav daca i-ai aruncat vorbele acelea dure. Acum incearca sa repare. Ca barbat, mi-ar placea in momentul asta sa o vad pe EA ca face putin botic, eventual ca imi cere mici favoruri in plus, dar ca raspunde cu dragoste. Sub nici o forma nu as vrea ca eu sa vreau sa o impac si ea sa imi arunce alte reprosuri, sa ma faca in fel si chip si sa imi raspunda cu rautate.
Sper ca pana la urma Catty sa aleaga cea mai buna solutie. Ma gandesc ca si sotului ii e putin teama sa mai incerce, stiind cate sarcini a pierdut sotia. Poate e ingrijorat si de sanatatea ei. Tu stii cel mai bine Catty, iti doresc multa sanatate si noroc sa poti avea bebelusul mult dorit.

Mai e ceva ce am observat in diferitele postari. In unele cazuri, se ascund diferite fapte si intamplari. Adica nu intotdeauna sotia ii spune sotului prin ce trece, ce s-a intamplat, si adesea considera ca e mai bine ca el sa nu stie. Eu sunt mai naiv asa din fire, dar in naivitatea mea am crezut ca intr-un cuplu se joaca cu cartile pe fata. Mi se pare cel putin ciudat ca unul dintre parteneri sa nu aiba toate datele problemei. Si apoi ajungem sa spunem ca nu suntem intelesi. Pai... poate ar trebui sa ne dezvoltam capacitatile paranormale si sa studiem arta ghicitului? De unde aceasta teama de a spune celuilalt? Cand eram copil, ascundeam nazbatiile pentru ca stiam ca daca spun se intampla ceva neplacut: luam bataie, eram certat etc. Daca as fi stiut ca in momentul in care spun, as fi fost tratat cu intelegere si ajutat sa vad ce am gresit, daca am gresit, probabil ca as fi spus de toate boacanele. Inca n-am trecut de faza asta?

Mama, cat am scris. Hai ca v-am pupat, cucuietele, ma duc sa ma joc la computer, sa ma uit la un DVD, sa beau o bere cu baietii, sa mai mesteresc la masina si poate am chef sa schimb doua vorbe si cu sotia pe seara... Ei, am glumit si eu

Mergi la inceput

"Imi trebuie un pic de ajutor si apoi o sa il las in pace sa faca ce vrea." asta spunea Catyy....pai dupa parerea mea nu prea e OK, pai cum il folosesti putin ca sa faci bebe si pe urma il lasi sa faca ce vrea???
Scuza-ma dar mi se pare cam ciudata gandirea asta....e doar o parere.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Buna dragutelor! Si dragutilor (ratoi?)!

Raportez: ca si testul de ovulatie de aseara (z13) a fost tot negativ. TB nu mi-am luat-o de dimineata ca ... am fost ocupata .... sa nu intarzii la munca... In rest, naturiste , vitamine, optimism la cote inalte, ingrijorare pentru tatal meu si sperante ca totul va fi bine.

simonette Intai de toate vreau sa-ti urez (din nou!) bun venit si sedere scurta. Adica: rapid sa fii. Apoi vreau sa stii ca si pentru mine inceputul a fost timid dar acum ma simt extraordinar aici. Curand vei fi DEPENDENTA!!!

danutza Zbor linistit! Drum bun! Sa fii atenta ca barzuta e pe aeroport dar stie sa se fereasca de avioane . Sa ne auzim/vedem cu bine! Si visul tau sa devina realitate!

diciu Trebuie sa ai grija de sotul tau cu asa o febra. Trebuie sa-i dai ceva pentru scaderea temp. (Algocalminul fiole scade rapid febra sau Fervex de ex.) iar Vit. C de 1g (Upsavit C) poate lua 3/zi pentru stari de rau in stari gripale. Apoi urmeaza antibioticele dar recomandate de medic. Ceaiuri, lamaie. Ii doresc sanatate! Sa-si revina rapid. De spermograma nu-ti fa griji acum. Sa se faca bine repede conteaza.

Mishulino Ce capitol 100? Pai ala il putem face si azi daca scriem tot ce avem in gand legat de viitori nostri . Tu o sa treci curand la . Stiu eu.

ionico Ce ai de gand tu sa cumperi din Florenta? Vrei sa fii cea mai sexi viitoare dintre noi? Asa sa fie!

megbeng Unde-i pozica cu rezultatul testului de sange? Vreau si eu sa vad cum o sa arate hartia aia cu numele meu. Gata, am vazut-o.

danangieIa o de la mine! Pai ce daca n-a mers aseara? Dimineata nu se putea? Sa-ti spun ca si eu aseara l-am gasit dormind si tare greu am reusit sa-l trezesc dar nu s-a intamplat...nimic. Doar ca l-am pus sa-si puna telefonul sa-i sune dimineata mai devreme si s-a executat. N-am mai apucat sa-mi iau TB...
Lasa iubito lacramioarele. Data viitoare pune-ti tu ceasul sa sune peste vreo 3-4 ore si sa vezi ce mult o sa-i placa sa-l trezesti din somn cu sarutari... Succes!

ratusca1977 Nu cumva "esti ruda" cu ratoiul asta? Ca el nu vrea sa raspunda la intrebare... Spargi tu gheata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
In primul rand unrez bun venit Ratoiului, cred e primul reprezentant se sex masculin la capitolul nostru...si asta zic eu ca e de bine, chiar daca nu ne impartaseste intotdeauna ideile si conceptiile noatre ale fetelor. Eu cred ca putem invata multe de la el si trebuie sa-i ascultam cu rabdare si parerile lui.
In alta ordine de idei , eu sunt un pic cam bulversata pt ca sunt in ziua 29 , ciclul inca nu a venit,dar aseara am avut o durere de mijloc de am crezut ca ma rup in doua. Sanii ma mai dor , dar curios e ca doar dupa-masa. Normal ar trebui sa-mi vina azi ciclul, temperatura a scazut doar cu 0.1 , adica de la 37 la 36.9, si asta e temperatura orala , nu ceea bazala.
As spera eu la o eventuala sarcina, dar imi e teama pt ca nu am nici un fel de simptom ca ar fi "cineva" la mine in burtica. Asa ca azi vom vedea ce se intampla,dar mai mult ca sigur ca ma vor invada rushii cand ma voi astepta cel mai putin.
Va pup pe toate
Cristinna

Mergi la inceput

Simonette iti urez si bun venit si sedere scurta aici!!!
marrinanu sunt ruda cu ratoiul.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Of, am uitat de intrebare. Iertare
Nu suntem mai rude. De unde ideea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Nici un motiv, poate doar nick-urile si faptul ca postati consecutiv!? (glumesc!). Oricum, rude, ne-rude, bine ati venit si postari multe si dese!

Bine ai venit si tu Simonette si sa nu fii suparatica, aici nimeni nu iti va ignora postarea sau daca o va face, insemna ca i-a scapat din neatentie, ok? si sedere scurta, sa mergi cat mai repejor la -dute!

Fetelor, eu am facut eco aseara si... mi-a zis ca am ovulat luni. de prestat am prestat... acuma, ce-o fi o fi, Doamne-ajuta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput