Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Buna dimineata....ce bine am mai dormit...Am revenit la vechile obiceiuri: somn de 11 ore neintrerupt. Tare lenesa mai sunt, dar imi permit, este ultima oara
Am incercat sa imi fac si eu o programare la ecografie prin clinicile particulare ale bujcurestiului si nu am gasit loc pana in octombrie tarziu. Nu e o urgenta dar tare as vrea sa vad daca e copilu in regula, ca am eu niste presimtiri si tre sa mi le calmez, nu?
Asa ca o sa ma duc sa pazesc culoarele de la filantropia pentru o ecografie ca stiu ca acolo ma primesc oricum, ca sunt cumsecade...
Acum ma pun pe drumuri ca tre sa imi termin si casa care este momentan ca dupa razboi (schimbam toate circuitele electrice)

Nanadana La multi ani! si vezi ce cadou ti-a pregatit copilul...
Sofia - grupa mica 34+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Sofia, la ce spital nasti tu? Acolo nu au un ecograf mai pricopsit? Vorbeste cu medicul tau si spune-i ca vrei sa vii la spital sa-ti faca o eco morfologica. La Polizu stiu sigur ca au si e destul de ieftina Si la Filantropia au si e 150000 eco. Daca vrei si caseta e un pic mai scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Se mareste listuta cu mamici!! Felicitari proappetelor mamici!
Eu cred ca m-am racit (nu am febra), dar am o stare generala nasoala si tusesc putin. Cred ca i-am dat si lui Petra ceva, pt ca ieri toata ziua a mancat si a fost agitata. I-am luat azi dimineata temepratura (avea 37 cu 6). Saraca a si facut kk. Vine deseara doctorita sa vedem daca e ceva bai.
Inca papa haotic si nu vreu sa ii fac inca program. Mai grav e ca nu prea doarme bine. Doarme 1 ora, dupa care deschide ochii, se foieste si iar doarme. Aseara iara a avut o criza de plans (da din aia ca o durea gatutul de atatea racnete). Uneori nici nu stiu daca are colici sau nu. Pana la urma tot in masina am dus-o sa o adormim.
Duminica avem botezul. Dimineata am fost la croitoreasa la proba (si imi zice: "Vai, am uitat de tine! Hai maine dimineata") Am crezut ca ii dau cu ceva in cap, avand in vedere ce greu ma imbrac, ies din casa, cu oboseala asta pe care o duc acuma.
Voi mergeti fix la 6 saptamani la controlul de dupa nastere? Eu am programare numai dupa 2 luni jumatate. Sa merg mai repede?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor ce mai ziceti??nici o fecioara????
azi m-am trezit mai devreme din cauza tunetelor si am fugit de acasa de frica:))))))
si eu ma saturasem de caldura dar nici chiar asa cu ploaia asta.la noi ploua de ieri si nu se mai opreste
eu sunt mult mai bine.mi-a mai trecut raceala
fetelor am vazut ca suntem vreo 6 care asteptam de acum.mie nu mi-a coborat burta.si ma bucur.sa mai stea pana sapt.viitoare ca sa vina dr.de la congres.
va pup si va doresc o zi placuta si odihna multa si

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Karmenutza, eu nasc la Giulesti insa acolo e imposibil sa vii neprogramat la ecografie. Chiar si cu programare stai si astepti pana imbatranesti pentru ca doctorii au 1000 de lucruri de facut. Asa ca eu ma duc la Filantropia unde e mai lejer si nu e nebunia de la Giulesti> am fost de nu stiu cate ori asa fara progaramare. Ma postez in fata cabinetului si cand se elibereaza hop si eu:"va rog sa ma primiti si pe mine, ca nu stiu ce e cu copilul. Nu sunt la nici un doctor dar va rog sa ma primiti" SI merge de fiecare data....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sofia, esti tare! Imi dau seama ce ochi ca cepele fac aia cand aud ca n-ai dr si esti cu burta la gura!

Miflore, bine, le bag si eu! Si tot 2 bagaje imi ies, am spalat si gentile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miflore,

Ce ai pus in bagaj pantru bebe cand te-ai dus la spital?
Intreb si eu...sa nu pun in minus sau plus.

Eu ma simt bine....nu stiu ce ar fi alea contractii...ca groaznic nu m-a durut nimic pana acum...asa mici intepaturi am avut si bineintele miscarile lui bebe le-am simtit din plin.
DPN la mine este 24 oct pana acum...dar vedem luni in 26 cat va bebele de mare la eko!!
Care sunt primele semne ca bebele vrea afara...asta inainte de dop?

Vero
36

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna dimineatza dragalashelor,

Intr-adevar, observ si eu ca intr-o jumatate de zi si o noapte ati scris PAGINI. Si cum eu in prezent nu stau grozav cu memoria cum am mai spus, trebuie sa iau notite

In primul rind sincere felicitari noilor mamici: Gabi, Anca, Margot si Ioana Bonaparte , sanatate multa si noroc bebelusilor, refacere rapida mamicilor lor.

Cristina (cge), multzumesc de lamuriri. Sper din suflet sa te descurci, stiu din experienta prietenelor ca e destul de greu cu 2 copii daca nu te ajuta nimeni. Ca pe aici la noi, te mai ajuti cu cite o prietena, dar nu e ca acasa cu familia. Si la mine trebuie sa vina mama vreo luna- o luna jumate. Si dupa aia ... si eu tot singura. Fiica-mea are scoala pina la ora 4. Sotzul are serviciul aproape de casa, mai ma ajuta, dar baza voi fi tot eu. In fine ... sanatate sa fie. Sa stii ca m-am hlizit si eu copios la observatiile lui Victor. Fiica-mea e si ea cu ochii de melc la tot ce poate observa tipic masculin. Stie ceva si despre sex, NU DE LA NOI, evident, dar pe aici lumea e libertina rau .

Miflore, ahaaaa... doar noi doua, tot e bine, sa nu ma simt chiar singurica-singurica. Desi se zice ca in ziua de astazi fac multe femei copilasii mai tirziu, unde s-or fi ascuns ? . Ma bucur ca esti vioaie, eu nu am fost foarte, dar ma pun eu pe picioare dupa ce nasc

Jadi, sper ca ai reusit sa dormi bine dupa ce ai prajit 40 de clatite si leganata de frumoasele triluri bucurestene

Fetelor si eu am dureri de bazin, ma dor TOAAAAATE oasele, inclusiv in zona dinsei, ma simt de parca as fi calarit un bustean coltzuros... Oribil.

Unde (pe ce pagina) scrie ca Anca ar fi avut o nastere mai grea la bebe2 (asa am intzeles de la cristina??) ca nu stiu, dar am pierdut treaba asta

Va pup pe toate,
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Ai dreptate Tonnia - sunt aproape 36s - dar ti-am spus ca mi-e somn, asa ca nu fi asa aspra cu mine, pt ca eu dorm inca..... ... Eu una in bagaj mi-am pus si sutien si tampoane. Am luat un singur sutien in ideea ca daca voi constata ca imi va fi mic sa-mi trimit sotul sa-mi cumpere unul mai mare....

Am o durere de cap infioratoare....parca sunt ...asa ma simt....cred ca este de la presiunea atmosferica scazuta....Deci, sunt zombi si citesc de 3 ore 10 pagini pe care nu le inteleg si sa mai spun ca dosarul pe care incerc sa-l citesc il lucrez de vreo 2 ani, asa ca firesc ar fi sa-l stiu deja, dar acum citesc si ma minunez ca parca vad paginile pentru prima oara in viata. Si mai vin si clientii cu dosarul cica sa vorbim si sa fac niste obiectiuni la o expertiza contabila - - numai cifre imi lipseau acum din cap.

Mihaela 36s aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

dani_flor, nu numai tu si Miflore sunteti tomnatece. Cred ca eu sunt a treia. Si cred ca am cel mai mare copil de pe aici. Fiu-miu, Victor, face acum in octombrie (tot octombrie ) 14 ani. Ii facem buletin dupa ce ma intorc eu de la spital. Eu am 34, saptamana viitoare. Am fost grabita, l-am facut la 20 de ani. Dar ce ajutor am eu acum de la el!! Chiar imi pare rau, ca daca ma opereaza pe 4, s-ar putea ca de ziua lui, pe 9, sa fiu in spital. Si sa nu pot sa-i fac tort anul asta. Dar cand ma intorc, fac doua, si pentru bebelusha unul. Si il mancam tot noi, ca ea nu are voie.

Mergi la inceput