Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
Gina M spune:
Multumesc Jadi! 
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Carmi spune:
Neata la fete !
Intru si eu sa le felicit pe noile mamici: CRISTINA, FLAVIA, GABIARAMA, ANCA75, MARGOT, IOANA, sa aveti bebei mancaciosi si sanatosi ! ...ca altfel, nu am cu ce sa ma laud. De ceea ce ti-e frica nu scapi...asa ca imi injectez ´voios´ insulina de doua ori pe zi. Asa a hotarat dr., asa ca ma comport ca un drogat, de patru ori pe zi intepatura pt glicemie si de doua ori pt insulina, asta e...Am inceput sa slabesc, mi-e si frica sa mai mananc, sa nu creasca pacatoasa asta de glicemie peste 120, of, of...
Da sa vb despre lucruri mai placute, ieri am reusit sa spal si calc aproape toate lucrurile bebeului, m-am cam obosit da a fost foarte dragut sa ´manevrez´ miniaturi.
Mifloricika, cand nasti? Cine mai urmeaza ??
Va pup pe toate,
Carmi 35++ si bebe Fabiano
Tonnia spune:
Neata, pufoaselor!
Felicitari, gabi, Margot, Anca 75 si Margot!!! 

Sa va aduca numai bucurii bebelusii vostri! Refacere rapida!
Cge, e bun de clonat victor al tau!
M-am apucat de spalat ultima runda de hainute! Azi ma duc la eco, si cam atat fac. Burta mi se misca in toate directiile si aproape ca ma doare, nu mai stiu cum sa stau, i-am pus si muzica dar nu tine...
Sofia, si eu am observat ca sunt mult mai calda, asta cand nu sunt nebuna de legat...
, 35++
nanadana spune:
Bonaparte felicitari pt Matei sa-ti traiasaca mare sanatos si frumos 

Carmi curaj si nu te mai gindi la rau 
Fetelor eu maine fac 31 de ani si chiar ma gindeam azi de dimineata in pat ca cel mai frumos cadou ar fi sa vina bebita maine
dar eu stiu ca nu da nici un semn 
Miflor ai dreptatea cu curatenia este un semn mare ca doar mai ai 2 zile pina vine comoara 

dana38+3
mihaela_e spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
Felicitari proaspetelor mamici
Gabi,
Anca,
Margot si
Ioana
.....sa va traiasca
, sa fie sanatosi
si mancaciosi iara voua o recuperare grabnica

.
Eu am inceput saptamana in forta, cu lucru la serviciu de dimineata pana seara....ieri am intrat putin pe DC si v-am citit dar nu am avut timp de scris. Acum sunt cam somnoroasa dar trebuie sa ma apuc de treaba. La mine la serviciu se simte ca sunt pe ultima suta de metri, asa ca toata lumea vine cu probleme de rezolvat ieri. Sunt cam sufocata, dar poate e mai bine ca nu ma mai gandesc la nastere, si mai uit putin de emotii. Abia astept sa vina 1 octombrie sa stau si eu acasa si sa ma apuc de treburi specifice viitoarelor mamici (spalat, calcat, aranjat)
- desi recunosc ca nu am aptitudini, ci chiar sunt un antitalent. Dar exista un inceput pentru toate.![]()
si mai sper sa sa termine cu ploaia asta, ca m-a disperat....
Mihaela 35s aproape
Tonnia spune:
Mihaela, noi avem acelasi UM, esti in 35+, aproape 36 nu? M-am zapacit dar cred ca tu ai gresit.
Fetelor, vreau sa-mi fac bagajul, trebuie sa-mi pun in el si sutienele de alaptat, tampoanele de sani?
Mamici, ce nu v-a folosit din bagaj? Parca sunt prea multe.
mary ilie spune:
uite ca s-a oprit si ploaia!!!!!
NANADANA LA MULTI ANI!!!!! SI MULTI INAINTE!STAI SA VEZI CUM E SA FII IN 39 + SI BEBE SA NU DEA NICI UN SEMN.....
BONAPARTE FELICITARI PENTRU BEBE MATEI!!!

MARY 39++
miflore spune:
Nanadana, iti spun LA MULTI ANI!!! de pe-acum, ca sa fiu prima!![]()
Daca maine sunt acasa, iti spun si maine!!!
Azi merg la doctor, oare ma mai amana? Se cam joaca cu nervii mei; burta mi-a coborat ceva dar nu chiar de tot, zic eu; in rest nu stiu, nu prea am simptome...doar ca ma misc si mai greu... de maine intru in saptamana 40!!!
Carmi, imi pare rau ca treci prin asta dar gandeste-te ca n-o sa dureze mult, dupa ce nasti, iti revii si gata!!!
Tonnia, ca bine zici cu clonatul!!! Si mie mi-e tare drag Victoras! Ce zici, Cristina, cand ni-l prezinti?
Eu mi-am pus in bagaj si tampoane si sutiene... pt. mine am o geanta medie si pentru bebelus un rucsac; deci 2 bagaje in total; n-au incaput intr-unul!
Mihaela 38++
miflore spune:
Se pare ca n-am fost prima la felicitat! Mi-a luat-o Mary inainte!!!![]()
Azi e ultima zi de fecioara! Cine mai pofteste?

Mihaela 38++