Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Felicitari Ioana Bonaparte, sa-ti traiasca bebelusul si sa fiti sanatosi cu totii.

Somn usor fetele,
anto, 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor!
Ieri n-am intrat si da-i si citeste acum si da-i si da-i! Ieri am avut zi de curatenie, a venit o tipa - sa nu credeti c-am facut eu mare lucru ca nu mai pot- dar stiti voi cum e, unde e domestos, de unde carpe, aici fa asa, aici altfel, eu sunt si cam exagerata cu curatenia - asa ca biata femeie mi-a spalat si geamurile pe ploaia aia! Stati, nu dati cu pietre, mi-a spalat geamurile din casa ca eu am balcoane inchise in toate directiile (sufragerie, bucatarie, dormitor); la un dormitor n-am balcon dar am pus-o totusi sa mi-l spele, ca ce mai conta unul, nu? Si aseara nu mai aveam forta pt. nimik, nici macar pt. clatitele lui Jadi, ofofofofof...pofta mi-a ramas asa ca musai azi trebuie sa-mi fac si eu!!! Kid si SOfia, si eu la fel cu oasele dintre picioare, v-am auzit si pe voi cu simptomele astea! Parca aveam febra musculara!
Ce-o fi cu curatenia asta, vreun semn, ceva? Amenajare de cuib?

Mihaela 38++

Mergi la inceput

FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI!!! GABIARAMA, ANCA75, MARGOT, IOANA!!! SA FITI SANATOASE SI VOI SI BEBEII SI SA VA REFACETI REPEDE REPEDE!!! CE DE BEBELUSI!!! CRESTE LISTA, CRESTE!!!
Mai fetelor dar ce facem cu ploaia asta? Daca ne-apuca nascarea ajungem intr-o suta de ore pe la spitale; sa vezi atunci rata mare de nascut prin taxiuri, ca dac-ar fi sa-l chem pe sot sa ma ia mai face si el cinspe ore pana acasa!!! Hai ploaie, stop!!! Eu ziceam ca-mi place sa ploua nitel, dar nici chiar asa!
Ege, multumesc, fac bine!!! Doar ca ieri am fost cu smotru'! Si-a trecut ziua unu-doi!
Daniela, ca tot intrebai de tomnatice, eu sunt din acelea; acum am 35 de ani! Dar ma tin bine, sunt vioaie!!!
Cristina, multumim frumos pt. sfaturi si pt. poveste!!! Ai trecut si tu prin destule!!! Dar cine are pereche acasa, baietel si cu fetita? Bravo! Sa fiti sanatosi!!!
Ma duc la culcuseala!!! Ca noaptea in general se doarme, nu?
Somn usor!!!

Mihaela 38++

Mergi la inceput

Fetelor, azi e ultima zi cu oferta speciala pentru fecioare!!! De maine nu mai e valabila! De maine deschidem oferta balantelor!!!
Acum chiar ma duc la somn!

Mihaela 38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Ce fac fetele? Si bebelushii?
Azi noapte am dormit foarte bine, doar cu o singura trezire la pp si a sunat si ceasul cam mult pana sa il aud. Noroc ca nu a intarziat cupilu' la scoala.
M-am saturat de atata ploaie!!!! Vreau si eu sa ma mai plimb un pic, pana se naste bebe, si nu pot din cauza ploii.....

Bonaparte, felicitari pentru bebel! Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Doarme toata lumea?
Tot din cauza ploii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata mamici si burtici!

FELICITARI noilor mamici: GABIARAMA, ANCA 75, MARGOT, BONAPARTE!!!!! SA FIE BEBELUSII SANATOSI SI MAMICILE SA SE REFACA RAPID!!!!!

am fost si eu ieri la dr, bebe sta bine merci, nici macr nu a coborat, nu da semne ca vrea sa iasa si eu luni pe 26 am dpn-ul, cand vad cate mamici care trebuiau sa nasca odata cu mine au nascut deja ma apuca jalea, dr mea vrea sa ikl lasam pe bebe cat vrea el ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna mamicilor,
Noi,am dus la bun sfarsit inca o zi,am facut baita,iar acum am ceva timp la dispozitie inainte de a merge la ,sa va citesc
FELICITARI PENTRU BEBELUSI - BONAPARTE,GABIARAMA,ANCA75 & MARGOT!Sa va traiasca si sa va fie mari binecuvantari,pricini de bucurie,multumire si implinire!
miflore,kristinutza,diafera,diana_n,ege,Jadi - am incurcat "borcanele",de acum cam urmam noi cu "nascarea"! Sunteti pregatite?! Eu abia astept sa,soseasca momentul cel mare
Burtica mea a coborat tare mult (sunt ca o ratusca 'cracanata"),si astazi am experimentat contractii tot mai dureroase. Maine vom merge la iar ceea ce-mi doresc , ar fi sa ne intoarcem acasa in trei cat mai curand
Va multumesc pentru felicitari si va doresc deasemeni,realizari marete si pline de biruinta. Va

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata grasanelor si silfidelor care ati fost grasane!

M-am trezit de circa juma de ora, sotul ar fi vrut cred sa ma trezesc de la ora 7.30 dar am urlat din dormitor sa imi inchida usa ca nu sint interesata de zgomotele matinale... sa dormi 9 ore asta da somn, dar m-am trezit buimaca, am mincat un pic si trebuie sa ma apuc de treburi.

Ramin din ce in ce mai putine gravide si vad ca sintem tot o gasca de grasane care ne conversam pe aici... sper sa nu amuteasca forumul dupe ce om naste si noi

Mamicile sint obosite dar oricum apreciem efortul lor ca vin si ne mai impartasesc una alta.

Gata la munca nu la intins mina!

Jadi
37+
Mai am 7 zile de balonare!

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Timpul s-a scurs,si desi as vrea sa mai zabovesc putin pentru a mai asculta la radio inca un capitol din cartea:"Doris fata pe care nu o iubea nimeni",trebuie sa ma retrag la Off,asa rau imi pare ca timpul este atat de diferit la noi...dar aceasta este. Va doresc o zi buna.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput