Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
b_irina_c spune:
Ioana Bonaparte felicitari pt bb si refacere rapida!!!

Nanadana, LA MULTI ANI fericiti pt maine!!!
Si acum sa cert fetele "tomnatece"... Auzi la ele.... Pai sunteti in floarea varstei dragele mele. Tomnateca e bunica-mea care are 83 de ani
.
Irina si
Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
dani_flor spune:
hehe karmenutza, eu am 36, deci aici sunt in top !!!!!!!
Dar vaz ca si tu tot balantza
, si baietelul tot, si bebelusul tot. Si la mine la fel: eu balantza, fiica-mea semi Skorpion ca a venit mai tirziu, si bebelusa balantza
. Imi zicea moasa mea ca unele femei au tipul asta de fertilitate, ea are 2 copii nascuti in aceeasi zi
.
Ca te-ai grabit cu bebe la 20 de ani nu pot decit sa te felicit!!! As fi vrut si eu sa fi facut asta ... chiar daca ar fi fost sa calc pe bec
. cred ca Victor poate sa se mindreasca cu o mamica foarte foarte tinara.
Pe cind noi peste 6 ani o sa fim bunicutze pentru copilasii nostri scolari.
nanadana spune:
mersi fetelor pt urari sinteti niste dragute 
apropo de fetele tomnatice aici ai dreptate Irina 
noua aici ne cerut sa avem un bagjel mic pt sala de nastere cu hainute pt bebe cu ce il imbracam dupa ce il spala si pt noi o camasa de noapte ,chilotei jetabili, halat si dupa acea cind ne muta in camera sa ne aduca geamantoiul sotul
asa ca si eu m_am trezit cu 2 bagaje de spital
fetelor am primit bors la plic de acasa si azi vreau sa fac un bors de pui sper sa-mi reuseasca ca de nu o sa rada al meu sot de mine ca eu sint din brasov si nu prea le am cu borsurile ![]()
nanadana38+3
dani_flor spune:
irina
ce dragutza esti! tomnateca pentru o gravidutza, voiam sa zic....ca in rest, nu scirtzii chiar foarte tare ... sau ma rog, scirtzii, dar rotzile sunt inca la locul lor ![]()
cge spune:
3. Spitalul
Si acum povestea cu Giulestiul sau spitalul in care n-ai ce sa cauti daca nu esti pregatit financiar corespunzator.
Ajungi la spital, te controleaza doctorii si decid sa te interneze.
Vine tanti de la graderoba, care iti zice ca nu ai voie cu un bagaj asa mare (era un singur rucsac), deci trebuie cotizat.
Sfat: in buzunarul halatului de spital bagati ceva bancnote, sa fie la indemana.
Vine infirmiera sa te ia cu liftul, si te intreaba, daca ai brau, daca n-ai. Iti vinde ea unul pe loc atunci.
Ajungi la sala de nasteri, aici este mai ok.
Este super curat, si infirmierele/doctoritele de garda nu mi-au primit nici un ban.
Partea naspha aici este ca era super aglomerat in sezonul asta, sunt si gravidele de la Municipal.
Sectia de bebei de la Municipal este inchisa in perioada asta din cauza unor infectii, asa ca gravidele de la Municipal vin tot la Giulesti.
Am vazut o graviduta care a nascut in pat !!!
Cand am nascut eu, era tot asa super aglomerat. Dupa ce am nascut, am stat vreo 1 ora pe masa de nasteri ca nu erau paturi. Dupa asta, inca 1 ora pe patul ala mobil din fier fara saltea.
Motivul nu erau paturi in nici un salon.
Vine sotul, cotizeaza la o asistenta, ma scot afara sa ii vad, va dati seama ce nerabdator era Victor.
Cotizam la moasa care m-a ajutat intr-adevar.
Dar si moasa imi explica ca nu au unde sa ma duca.
Vorbesc cu infirmiera de la care mai cumpar un brau (voi avea o silueta fara burta, cu atatea brauri ) + cotizatia de rigoare, si imi face rost de un pat in salonul 9, exact lg. 10 unde m-au gasit Jadi si Anya.
Traiasca halatul cu buzunare burdusite de bancnote, la 2 ore de la nastere nu puteam face prea multe miscari decat sa intind mana in buzunar.
Salonul de lauze este mai ok cu 4 paturi, numai cu mamici.
Are frigider.
In salonul de gravide, erau gravide cu probleme de la 28-29 sapt. Si trebuiau sa stea destul pana la termen asa ca le adusesera sotii televizorul de acasa.
Taticii nu au voie in sala de nasteri, stau pe un hol destul de departe de sala de nasteri.
Dar v-am spus ca eu ii telefonam sa il mustruluiesc, nu stiu ma simteam mai in siguranta cand il stiam pe holul maternitatii decat pe drum.
Mancarea este comestibila ca de spital. La lauze este mult mai buna decat la gravide.
Asa si sa va povestesc faza antologica din spital:
Cand m-am internat pe 2 sept am dat peste o asistenta, care ramanea cu tine peste noapte. Daca aveai vreo pb, o anuntai si ea chema dr de garda.
Am cotizat si la ea si in plus i-am dat o multime de reviste, sotul meu lucreaza la cei care editeaza Elle, Avantaje, Look etc.
Asa ca m-a tinut minte, cand m-am internat acum pe 13.
Cum se putea sa nasc noaptea, cand a fost ea de serviciu, i-am dat dublu:100000 ca sa fie bine.
In noaptea respectiva, am avut contractii si eram in culmea fericirii ca se declansase nasterea. Nu erau super dureroase, nu am trezit-o, dar la vizita de dimineata, am informat-o cu gandul ca va spune vreunui doctor.
Si ea imi zice ca nu face nimic ptr mine, ca prea zambesc, inseamna ca n-am nimic.
Dupa ce am nascut, si m-au adus la salonul de lauze am dat tot peste ea si mi-a spus ca imi pastrase pat. Timp de cateva ore, in salonul de lauze a stat un pat liber, asta dupa ce eu ma chinuisem pe la sala de nasteri.
Cam atat despre spital, ca oricum m-am intins o groaza.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
dani_flor spune:
nanadana... sa intzeleg ca esti si tu alta balantza? de ce iti ureaza fetele de azi? scuuuze de intrebari stupizele, dar sunt noua pe aici
. Esti si tu programata la cezariana? Sau doar asa ... just in case ca ai disparea la spital la noapte.
Oricum, iti urez si eu atunci LA MULTI ANI!!, sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si realizari exact asa cum iti doresti!!
cge spune:
Multumesc din suflet ptr aprecierile la adresa lui Victor.
Si eu tot asa il vad.
Fetele, m-am procopsit cu un hemoroid dupa aventura nasterii din fericire nedureros. Aveti cum il pot trata in perioada asta ?
Daniela, Ancadm spunea ca a doua nastere a fost mai dificila prin capitolul 81 sau 80.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nanadana spune:
Dani fetele sint dragute si m_au felicitat pt maine ,dar, in mintea mea azi de dimineata ma gindeam ca cel mai dragut cadou pt maine ar fi sa vina bebita
, nu sint programata la cezariana eu o sa nasc normal (sper cine stie)
dar mai am vreo citeva zile de asteptat pina la termen 
Cge o adevarata aventura dar acuma cind te gindesti nu mai conteaza nimic decit printesica ta 
dana38+3
miflore spune:
Am eu 35 de ani dar ma simt ca de 20!!!
Daniela, eu nu sunt balanta in schimb este sotul si va fi si bebelusa!!!![]()
Vero, ma intrebi ce-am bagat in bagajelul bebelusei; pai cam astea: bephantene unguent, 2 prosoape, un gel de dus pt. spalat si am luat si un sapun sa fie, servetele umede, pampers, hainute diverse adica 2 body, 2 costumase cu totul, caciulita, manusi, sosete, - i-as lua si forfecuta de unghii, poate se milostiveste cineva sa-i taie unghiile...nu mai stiu, cam atat! Ce-o mai trebui, vine tati si ne-aduce!
Mihaela 38++
kristinutza spune:
eu sunt balantza, iar bebe se pare ca va fi tot balantza.

am 25 de ani. pe 20 oct fac 26 de ani, bebe ar trebui sa apara pana atunci.
se pare ca ioanei nu-i prieshte dial-up-ul. zicea ca intra sa ne dea de veste...
cristina 38+
poze